الغدیر

سید حمید بنی هاشمی- ریاضی فیزیکِ حکمت متعالیه نظریه های حمیدی مجیدی فقهی

الغدیر

سید حمید بنی هاشمی- ریاضی فیزیکِ حکمت متعالیه نظریه های حمیدی مجیدی فقهی

الغدیر

ریاضی فیزیک، هندسه، مدل استاندارد فیزیک، ابرتقارن، همراه با طلبگی

پیوندهای روزانه
  • ۰
  • ۰

 

۱۴۰۴/۰۴/۰۵




       بیانات | نمودار | صوت | سخن‌نگاشت | لوح | فیلم 

https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=60502

اسرائیل له شد | ישראל נמחץ.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «رژیم صهیونی با آن همه هیاهو، با آن همه ادّعا، در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و له شد. فکر اینکه چنین ضرباتی از سوی جمهوری  اسلامی ممکن است بر رژیم وارد بشود، در ذهن آنها و مخیّله‌ی آنها خطور  نمیکرد و اتّفاق افتاد.» ۱۴۰۴/۰۴/۰۵
رسانه KHAMENEI.IR براساس این بخش از سومین پیام تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به ملت ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی، لوح «اسرائیل له شد | ישראל נמחץ.» را منتشر میکند.
[دریافت نسخه شبکه اجتماعی]

https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=60515

https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=60474

  • ۰۴/۰۴/۰۷
  • سید حمید بنی هاشمی

نظرات (۹)

اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ‎﴿٢٥٥﴾‏ لَا إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ‎﴿٢٥٦﴾‏ اللَّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ‎﴿البقرة: ٢٥٧﴾‏

https://arxiv.org/search/?searchtype=author&query=Garousi%2C+M+R

https://arxiv.org/abs/2506.19471

https://arxiv.org/abs/2503.12104

https://arxiv.org/abs/2502.00357

https://arxiv.org/abs/2412.07234

...

وَمَا خَلَقْنَا السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَمَا بَیْنَهُمَا لَاعِبِینَ ‎﴿٣٨﴾

 

ان الحسین مصباح الهدی و سفینة النجاة

 

إِلَهِی لاَ تُؤَدِّبْنِی بِعُقُوبَتِکَ وَ لاَ تَمْکُرْ بِی فِی حِیلَتِکَ مِنْ أَیْنَ لِیَ اَلْخَیْرُ یَا رَبِّ وَ لاَ یُوجَدُ إِلاَّ مِنْ عِنْدِکَ وَ مِنْ أَیْنَ لِیَ اَلنَّجَاةُ وَ لاَ تُسْتَطَاعُ إِلاَّ بِکَ لاَ اَلَّذِی أَحْسَنَ اِسْتَغْنَى عَنْ عَوْنِکَ وَ رَحْمَتِکَ وَ لاَ اَلَّذِی أَسَاءَ وَ اِجْتَرَأَ عَلَیْکَ وَ لَمْ یُرْضِکَ خَرَجَ عَنْ قُدْرَتِکَ یَا رَبِّ یَا رَبِّ یَا رَبِّ بگوید تا آنکه نفس قطع شود

 

قوله تعالى : « وَما خَلَقْنَا السَّماواتِ وَالْأَرْضَ وَما بَیْنَهُما لاعِبِینَ ما خَلَقْناهُما إِلَّا بِالْحَقِّ وَلکِنَّ أَکْثَرَهُمْ لا یَعْلَمُونَ » ضمیر التثنیة فی قوله : « وَما بَیْنَهُما » لجنسی السماوات والأرض ولذا لم یجمع ، والباء فی قوله « بِالْحَقِ » للملابسة أی ما خلقناهما إلا متلبستین بالحق ، وجوز بعضهم کونها للسببیة أی ما خلقناهما بسبب من الأسباب إلا بسبب الحق الذی هو الإیمان والطاعة والبعث والجزاء ، ولا یخفى بعده.

ومضمون الآیتین حجة برهانیة على ثبوت المعاد وتقریرها أنه لو لم یکن وراء هذا العالم عالم ثابت باق بل کان الله لا یزال یوجد أشیاء ثم یعدمها ثم یوجد أشیاء أخر ثم یعدمها ویحیی هذا ثم یمیته ویحیی آخر وهکذا کان لاعبا فی فعله عابثا به واللعب علیه تعالى محال ففعله حق له غرض صحیح فهناک عالم آخر باق دائمی ینتقل إلیه الأشیاء وما فی هذا العالم الدنیوی الفانی البائد مقدمة للانتقال إلى ذلک العالم وهو الحیاة الآخرة.

وقد فصلنا القول فی هذا البرهان فی تفسیر الآیة ١٦ من سورة الأنبیاء ، والآیة ٢٧ من سورة ص فلیراجع.

وقوله : « وَلکِنَّ أَکْثَرَهُمْ لا یَعْلَمُونَ » تقریع لهم بالجهل.

المیزان فی تفسیر القرآن، جلد 18، ص 146- 147

https://lib.eshia.ir/12016/18/147

 

۱۴۰۴/۰۴/۱۰

نماهنگ | حرف از تسلیم؟! اینجا ایران است

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «ملّت ایران ملّت بزرگی است، ایران کشور قوی و پهناوری است، ایران دارای تمدّن کهنی است؛ ثروت فرهنگی و تمدّنی ما صدها برابر بیشتر از آمریکا و امثال آمریکا است. اینکه کسی توقّع کند که ایران تسلیم کشور دیگری بشود، این یکی از آن مهمل‌گویی‌های غلطی است که یقیناً مایه‌ی استهزاء افراد خردمند و افراد دانا واقع خواهد شد. ملّت ایران عزیز است و عزیز خواهد بود، پیروز است و پیروز خواهد بود به توفیق الهی. و امیدواریم خدای متعال این ملّت را در زیر سایه‌ی الطاف خودش همیشه با عزّت و شرف محفوظ بدارد، درجات امام بزرگوار را عالی کند و حضرت بقیّةالله (ارواحنا فداه) را از این ملّت، راضی و خشنود کند و کمک آن بزرگوار، پشتیبان این ملّت باشد.» ۱۴۰۴/۰۴/۰۵
رسانه KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، نماهنگ «حرف از تسلیم؟! اینجا ایران است» را منتشر می‌کند.

برچسب‌ها: ایالات متحده امریکا؛ تمدن ایرانی؛ عظمت ملت ایران؛

 

سرمقاله شماره ۱۰ روزنامه صدای ایرانرویای براندازی با چمدان‌بازی!

 در میانه‌ی جنگ آنگاه که اخبار و روایت‌های گوناگون اوج می‌گیرند و خیز بر می‌دارند و حتی برخی متخصص رسانه‌ای را در خود غرق می‌کنند - اخبار و روایت‌هایی که بعضاً حتی صحت و سقم‌شان هم مشخص نیست - سخن گفتن و روایت کردن از واقعیات، آن‌گونه که هستند نه آن‌گونه که دشمن آن را بازنمایی می‌کند، اهمیت و ضرورتی مضاعف پیدا می‌کند. البته نه به شکل آنچه که در هجوم اخبار و اطلاعاتی می‌بینیم و امکان رمزگشایی‌ آنها برای مخاطب مشخص نیست بلکه به شکلی که اولویت‌ها را به شیوه‌ای منطقی برای مخاطب مشخص کند، ارتباط منطقی میان پدیده‌ها را تشریح کرده و توجه مخاطب به سمت و سویی رهنمون شود که در حالت عادی چندان مد نظر قرار نمی‌گیرند. 
«صدای ایران»، روزنامه اینترنتی رسانه‌ی KHAMENEI.IR، سعی دارد در چنین فضایی به‌صورت روزانه همراه ملّت ایران باشد. محورها و وضعیت راهبردی جبهه نبرد را از لابه‌لای سیل اخبار و اطلاعات درست و نادرست بیرون کشیده، سره را از ناسره جدا کرده و آن را آن‌گونه که هست روایت کند. «صدای ایران» صدای ملّت ایران خواهد بود و راوی ایستادگی و مقاومت آنها در این جنگ تحمیلی.
این روزنامه اینترنتی در ایام دفاع مقدس ملّت ایران در برابر تهاجم رژیم صهیونی،‌ هر شب حوالی ساعت ۲۲ در رسانه‌ی KHAMENEI.IR منتشر خواهد شد.

دریافت روزنامه اینترنتی «صدای ایران»؛ شماره دهم

 سرمقاله

 رویای براندازی با چمدان‌بازی!
 حمله اخیر رژیم صهیونیستی به ایران، اگرچه در ظاهر به بهانه مهار خطر هسته‌ای آغاز شد، اما در باطن بخشی از طرحی عمیق‌تر و گسترده‌تر بود؛ طرحی که ابعاد تاکتیکی و راهبردی آن، تنها با مرور ریشه‌های نظم تحمیلی غرب بر منطقه قابل درک است.اسرائیل از آغاز قرن بیست‌ویکم در صدد بوده با تکیه بر قدرت اطلاعاتی، نظامی، فناوری و پیوندهای تجاری با ایالات متحده، به «هاب اصلی» منطقه غرب آسیا بدل شود. پروژه‌ای که خاستگاه آن به دوران اوباما بازمی‌گردد و در دوران ترامپ، با «طرح صلح ابراهیم» به اوج رسید؛ تلاشی برای ساخت نظمی که همه دولت‌ها را به انفعال یا تبعیت وادار کند.

در چنین تصویری، هر کشوری که بخواهد بر اساس ظرفیت بومی، منابع ملی و ژئوپلیتیک مستقل خود رشد کند، تهدیدی بالقوه محسوب می‌شود. چه این کشور ایران باشد، چه مصر؛ دو جامعه‌ای که برخلاف بسیاری از مرزهای دست‌ساز استعمار پس از جنگ جهانی اول، هزاران سال ریشه تمدنی و فرهنگی دارند.

رژیم اسرائیل به‌خوبی می‌داند که ایرانِ مستقل و قدرتمند، خواه جمهوری اسلامی باشد یا هر نظام سیاسی دیگری که داعیه استقلال و رشد بومی داشته باشد، نظم برتری کیفی صهیونیست‌ها را برهم خواهد زد. از این رو، سیاست اصلی، تضعیف و در نهایت تجزیه دولت‌ملت‌های بزرگ منطقه است؛ همان‌گونه که در سوریه دنبال شد و در مصر، با فرسایش ساختاری پیش رفت.

در حمله اخیر، این راهبرد در قالب تلاش برای براندازی به وضوح خود را نشان داد. ترور هم‌زمان فرماندهان ارشد نظامی، تماس‌های تهدیدآمیز برای ایجاد فروپاشی روانی و به دنبال آن ساختاری، تولید محتوای جعلی درباره فرار مسئولان، و روایت‌های هم‌زمان رسانه‌ای، پازلی را کامل کرد که هدف اصلی‌اش «براندازی از درون» بود.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در ابتدای جنگ و پس از موج نخست ترور فرماندهان ارشد ایران، در پیامی ویدیویی مدعی شد؛ «ما نشانه‌هایی داریم که مقامات ارشد ایران در حال بستن چمدان‌های خود هستند.» هم‌زمان، فیلمی ساختگی از سوار شدن مقامات به هواپیما در فضای مجازی دست‌به‌دست شد. همه این اقدامات، با ترورهای فیزیکی و تهدیدهای تلفنی (برای نمونه تماس با آقای علی لاریجانی) هماهنگ بود؛ سناریویی طراحی‌شده برای شکستن روحیه نظام، از بالا تا پایین.

اما این طرح هم، همچون ده‌ها پروژه ناکام پیشین، به هدف نرسید. نه فروپاشی روانی رخ داد و مسئول و فرماندهی جا زد، نه خیابان به شورش کشیده شد و نه گمانه «براندازی هم‌زمان نظامی و رسانه‌ای» تعبیر شد.

امروز بیش از همیشه روشن است که نزاع ایران و رژیم اسرائیل، نه صرفاً بر سر سانتریفیوژها و موشک‌ها، بلکه بر سر حق زیستن یک ملت مستقل و ریشه‌دار در نظم تحمیلی قرن بیست‌ویکم است؛ نظمی که تاریخ نشان داده هرگز پایدار نمی‌ماند.

برچسب‌ها: روزنامه اینترنتی «صدای ایران»؛

https://farsi.khamenei.ir/others-report?id=60575

 

 

بنده ی حقیر هنوز برایم سوال است که کسی که حضرت ولی فقیه یک وقتی فرمودند که در لباس نظامی انگلیسها داشت رژه می رفت و حاج حسن آقا را که به تماشا ایستاده بود را دید و گفت: حالت چطوره حاج حسن آقا؛ این جاسوس از چه کسی بوده که جاسوسی هم می کرده است! البته امروزه روز، ایالات متحده آمریکا هم آنقدر فیلمهای 007 جیمز باند ساخته است و مسئله ی جاسوسی را کانه یک امر مهم رویایی تخیلی اکشن هم نشان می دهد که دیگر مثل اینکه مردم خیلی هم بدان فکر نمی کنند. البته از آن طرف می فرمایند که جاسوسی و شطرنج و ریاضیات خیلی هم مهم است که آیا حالا از کدام جنس هم هست که کشورها و ممالک نیز سعی کنند از هم پیشی و سبقت گرفته و بلکه شتاب هم در پیشرفتهایشان در علوم و تکنولوژی و صنعت و اقتصاد و ... هم بردارند. بعضی می فرمایند که خوب حالا شطرنج و ریاضی هم نشد، و لذا جاسوسی هم مگر چه اشکالی دارد؟!

این حاج حسن آقا حالت چطوره را که داشتم جستجو می کردم، رسیدم به سید جیکاک که زمان ملی شدن نفت از طرف انگلیسها چطور هم رفته بوده سالها چوپانی کرده و با فرهنگ لری هم گویا آشنا شده و ادعای سیدی هم کرده بوده و حتی گفته حضرت علی امیر المومنین علیه السلام به او خوابنما شده که از این ماده ی سیاه نجس نفت دوری کنید. حالا راجع به معجزات این سید انگلیسی هم خیلی بنده نمی خواهم وارد شوم، ولی در امر مذاکرات هسته ای هم این موضوع امروزه خیلی داغ هم نیست؟ که آخرش چیست و مسئله اش هم کدام است؟ و بنده اتفاقاً سید جیکاک را فقط با جیکاک به حروف لاتینی جستجو کردم و پرسیدم که آیا او جاسوس انگلیسی در ایران بوده است؟ جواب هم نمی دهد که چرا مهدیه اسفندیاری آیا هنوز هم بازداشت است در فرانسه؟! و چرا که چیزی بر علیه رژیم صهیونی و بلکه دفاع از مردم مظلوم فلسطین هم نوشته بوده است؟! و بلکه هوش مصنوعی جواب هم نداد که ما که چنین چیزی در این مورد نمی دانیم، و یک کلمه هم از مهدیه اسفندیاری خبر ندارد و هوش مصنوعی اش در این بابها اصلا جاهل است.  ولی در عین حال می گوید آیا چقدر متهمانی انگلیسی همین امروزش هم هستند که به اتهام جاسوسی بازداشت بوده اند؛ بنده ی حقیر از جاسوسی سید جیکاک می پرسم، و در جواب هوش مصنوعی حتی از قول صدای آمریکا و  می گوید که زوج انگلیسی چطور به اتهام جاسوسی بازداشت شده بوده اند:

AI Overview

In February 2025, Iranian authorities arrested a British couple, Craig and Lindsay Foreman, in Kerman province, on charges of espionage. They were accused of gathering intelligence under the guise of tourism and research, working with institutions affiliated with Western intelligence services. The couple was reportedly on a motorcycle trip around the world when they were arrested. The British government has expressed concern and is providing consular assistance. 

Here's a more detailed breakdown:

  • Arrest: Craig and Lindsay Foreman were arrested in Kerman province, Iran, while traveling on motorcycles. 
  • Charge: They were formally charged with espionage, accused of gathering intelligence for Western countries under the pretense of tourism and research. 
  • British Response: The UK government has expressed concern and is providing consular assistance to the couple. 
  • Diplomatic Implications: The arrests have further strained relations between the UK and Iran. 
  • Context: Iran has a history of using Western detainees to negotiate concessions. 
  • Family Statement: The couple's family stated the arrest was unexpected and they are focused on ensuring their safety. 

معجزات سید جیکاک را سایت موزه نفت بیشتر هم شرح می دهد و آپارات هم ویدئوهایی راجعش دارد:

http://www.petromuseum.ir/content/18/%D8%B1%D9%88%D8%B2%

DB%8C-

%D8%B1%D9%88%D8%B2%DA%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C/11

27/%D9%85%D8%B9%D8%AC%D8%B2%D8%A7%D8%AA-

%DB%8C%DA%A9-%D8%AC%D8%A7%D8%B3%D9%88%D8%B3-

%D8%A8%D8%A7%D9%87%D9%88%D8%B4-

%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8

 

این مسئله که علی ایحال آمریکا و ترامپ هم ایران را و بلکه سید عزیز ما، حضرت ولی فقیه مد ظله العالی، را مستقیماً هم تهدید می کند و همان وقتی که اسرائیل و آمریکا هم به ایران حمله ور شدند، همین هم نشان می دهد که اینها فقط دنبال حضرت ولی فقیه مد ظله العالی هم نیستند و بلکه دنبال خود امام زمان عجل الله فرجه الشریف هم اگر دستشان به او برسد نیز هستند! این خیلی امر مهمی است که بابا، امام زمان عجل الله فرجه الشریف که نجات دهنده ی کل عالم است را دیگر چکار داری؟ و مسئله را چرا تبدیل به لهو و لعب از قبیل سید جیکاک هم می کنی؟ و حال آنکه می فرمایند: اسرائیل له شد!

عرض بنده ی حقیر اینجا این است که شما وقتی دارید از اقتدار ملی و اقتدار امت اسلامی و مقاومت اسلامی بحث می کنید، چیزی که بخاطرتان می آید نامه ی اظهار مسلمان شدن اینشتین است به حضرت آیت الله العظمی بروجردی رحمت الله علیه. و از آن طرف هم مسئله ی راکتور اتمی تحقیقاتی دانشگاه تهران را داریم که غیر از این است که با کمک پروفسور سید محمود حسابی نیز به ایران آورده شد، و همینطور سفر پروفسور عبد السلام به ایران و ملاقات ایشان با علامه جعفری همراه پروفسور مهدی گلشنی است. البته تحقیقات هسته ای ایران آنقدر هم تحولات و تغییراتی داشته اند که از حساب این بنده ی حقیر دررفته اند و حالا صفحات ویکیپدیا هم آیا چقدر قابل اعتمادند، والله اعلم!

این مسئله را در ریاضی فیزیک ابرتقارن و ابرریسمان هم داریم که در اوایل بحث در مسائل مربوط به فضازمان در بعد چهار هم بیشتر نبوده است. و در این زمینه می بینیم که نظریه های پیمانه ای یانگ-میلز حتی روی رویه های ریمانی را لنگلندز می فرمایند که از روی مقاله ی آتیه-بوت چطور در زمینه ی نظریه ی اعداد و برنامه لنگلندز برایش الهامبخش هم بوده است. یعنی حتی در بعد دو و نه چهار. و اما بعد شما یک مرتبه هم متوجه یک انفجاری در اطلاعات بعد چهار هم می شوید که همراه کارهای ویتن و زایبرگ و گروموف و تابز و وفا روی خمینه های اسپین و کارهای دانولدسون و اینستنتانها و نظریه ی پیمانه ای یانگ-میلز و امثالهم را نیز داریم. همین جا شما حساب کنید که فضازمان در بعد چهار چطور با زیرفضاهای دو بعدی که آیا چطور هم با هم اشتراک دارند و اعداد ریچی آنها هم به چه صورت است و ...، یحتمل فیزیکدانها را امروزه هم هنوز به خودشان می تواند مشغول کند. و بعد در ابرریسمانها هم مسائل خمینه های و فضاهای کالابی-یاو با شش بعد یا سه بعد مختلط را هم داریم که آیا اینها خود نیز چه زیرساختارهایی و چه زیرفضاهایی دارد و بعد وقتی اینها را با هم ادقام می خواهیم کنیم و فضاهایی از بعد 10 یا بیشتر هم شکل دهیم، چه شود و بلکه چه ها که نمی شوند؟ نکته این است که چرا اینها را از بعدهای 10 و بلکه حتی از بعدهای بینهایت مثل فضاهای هیلبرت و باناخ و امثالهم نیز حساب می کنیم؛ و بجایش از توپولوژی و هندسه ی با ابعاد پائینتر هم استفاده نمی بریم؟ موضوع این است که می توان بجای اینکه ابعاد را بالا می بریم، ابعاد پائینتری را هم در نظر بگیریم که پنچریهایشان هم بیشترند. و بلکه حتی از لحاظ تعداد پنچریها و نقاط مارکدارشان هم آنها را کلاسه و طبقه بندی کرد. البته بعضی اینجا اشکال هم کنند که بالاخره هر رویه ای که پنچر یا مارکدار هم شده است که معنایش این نیست که با ترکشی یا گلوله ای یا توپی یا موشکی ... هم اصابت داشته است؛ و بنابراین فضاهای تایشمولری منحصر به این موضوعات هم آیا چقدر باشند! و لذا، وقتی مسائل هلوگرافی و بلکه درهمتنیدگیها را هم بررسی می کنیم و ترتیب و نظم فضاهای گوناگون را هم می سنجیم، برای همین هم بود که مثالهایی از نوع پرتاب هلوهای حاج کاظمی به یکدیگر را هم داریم یاد می کنیم که یحتمل قرار هم هست مثل اینکه هندوانه ها را چطور در میدانهای تره بار به یکدیگر پرتاب می کنند تا سر جایشان رسیده تا نهایتاً هم به مشتری برسند. هلوها را هم همینطوری حالا در بسته بندیهایی یا تک تک از یک سینی به سینی دیگری آیا پرتاب می شوند یا چطور به حرکت هم درمی آیند تا بالاخره به دست مصرف کننده ها هم برسند و همچون فاکهة کثیره شیرین آبدار خوشمزه همه و همه نیز نوش جان کنند.

البته اینجا یحتمل مسئله ی سیسی ها هم رخ می دهند که آقا مگر ما بیکاریم به هم هلوهای حاج کاظمی هم پرتاب کنیم؟ مگر ما را در فضاهای کالابی-یاو سیسی ای هم فرض کرده اید؟ این همه فضاهای دیگری هم هستند که مملو از قمارخانه ها و مراکز فحشاء و مستهجنات و شرابخانه ها و عرق فروشیها هم هستند، و حالا ما بیائیم در کل عالم هم اینها را اصلا هیچ کاری نداشته باشیم و به آقای ترامپ هم اصلا ایراد نگیریم که بابا اینها را هم یک کاریشان بکن دیگر؛ و تازه بیائیم هلو و آن هم هلوهای حاج کاظمی شیرین خوش مزه رسیده هم با کل عالم رد بدل کنیم و آن هم بصورت پرتابهای هلویی؟! جبت و طاغوت را هم کاری نداشته باشیم؟

أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِینَ أُوتُوا نَصِیبًا مِّنَ الْکِتَابِ یُؤْمِنُونَ بِالْجِبْتِ وَالطَّاغُوتِ وَیَقُولُونَ لِلَّذِینَ کَفَرُوا هَـٰؤُلَاءِ أَهْدَىٰ مِنَ الَّذِینَ آمَنُوا سَبِیلًا ‎﴿النساء: ٥١﴾‏   

نکته اینجا این است که حتی در مذاکرات هسته ای هم اگر نشان دهیم که ما چرخه ی کامل سوخت هسته ای را هم داریم، ولی حالا جبت و طاغوت و استکبار هم هر غلطی دلشان خواست با مستضعفین عالم بکنند، به ما مربوط نیست؛ همان طاغوت و استکبار هم غلط زیادی نمی خواهد بکند که خود ما را هم باز تهدید کند؟ اقل کم اش نخواهد گفت که همین جبت و طاغوت ما از همه نیز بهتر است و الکی داری دنبال ایمان و این حرفها هم می دوی و هر چه هست همین دنیا است و آخرت ات را هم ولش کن و ازش دست بشوی و .... داعش و وهابیت هم نخواهند گفت که ما که از اول هم گفتیم اینها بابا مشرک اند و حرف حالیشان نمی شود و ...؟ و حالا روز از نو و روزی از نو که خر بیار و باقلا بار بزن حتی اگر اسفار را هم پیدا نکردیم!

چرخه ی هسته ای مثل سانتریفیوژها، یکی اش هم که در تکنولوژیهای نوین مطرح است، شتابدهنده ها و برخوردکننده ها و آشکارکننده ها در مراکزی مثل ال اچ سی اروپایی هم هستند. بعضی یحتمل اشکال هم کنند که همینها هم اصلا به ما چه؟ و مثل همان ماده ی سیاه و نجس نفت می مانند که سید جیکاک گفته ولش کنید و دنبالش ندوید؟!!! نکته اینجا این است که شما وقتی دارید در مورد ذراتی در این سایکلوترونها می اندیشید که حول این شتابدهنده ها در حرکتند، آیا می توانید متصور شوید که ذراتی هم دارید که شتاب آنها هر آن هم بیشتر و بیشتر شده و حتی سرعتشان از سرعت فوتونهای ذرات الکترومغناطیسی و نوری هم گذشته و همینطوری شتاب و سرعت به مرور زمان افزایش یافته و حد بالایی هم برای آن متصور نمی تون شد؟ کانه حالا در شب است که این ذرات دارند حول شتابدهنده می گردند و وقتی روز هم می شود نیز خوب باز هم می توانند حول همان شتابدهنده بگردند و چه اشکالی مگر دارد که حالا شب است یا روز است که ذرات در گردش اند؟! خوب، اگر خودتان این شتابدهنده ها را نداشته باشید، و به شما بفرمایند نخیر؛ اینی که می فرمائید، نداریم و نمی شود و غلط زیادی هم نکن! و آیا دیگر مسئله حل است؟ و باید در مسئله را بست و تعطیلش کرد و خداحافظ شما؟ یا اینکه خوب حالا سرعت ذرات حتی به سرعت نوری هم می تواند نزدیک شده و بلکه از سرعت نوری هم بگذرند و بلکه اندازه گیری هم می کنیم که آیا چقدر از سرعت نوری هم گذشته اند و بلکه الی ما شاء الله به دو برابر سرعت نوری هم رسیده اند و بلکه سه برابر و چهار برابر هم برای ذراتی امکان پذیر است و حالا اگر همه ی ذرات هم تاب وتحملش را نداشته باشند. بالاخره آزمایش کن دیگر؛ ولی باید آزمایشگاهش را هم داشته باشی یا نه! حالا به این بنده ی حقیر هم نمی خواهی، خوب نگو! ولی بالاخره این هم یک مسئله ی مهمی است که اینشتین یافته است که E=mc^2. ولی آیا درست هم فهمیده بوده است که سرعت نور ثابتی هم هست که دیگر نمی توان و امکان پذیر هم نیست که ذراتی بتوانند ماورای سرعت نور هم سرعت بگیرند و شتاب بردارند و ..... بنده ی حقیر که اصلا حرفم این است که از همین نظریه های هلوگرافی و درهمتنیدگیها و بلکه هلوهای حاج کاظمی خودمان هم که حساب کنید، خیلی هم در مسائل نظری و حتی آزمایشگاهی می توان متصور شد که سرعتها و شتابهایی ماورای سرعت نوری را اصلا چرا نباید متصور شد؟ بشرطی که با عصبانیت هم هلوها را به هم پرت نکنید که یک بلاهایی هم سر هم بیاورید! حالا شاگردهای شیطانی هم دارید، همانها را هم سعی کنید آدم کنید دیگر؛ نه اینکه بزنید سر و کله ی همدیگر را هم بشکنید و حتی بلا هم سر هم بیاورید. 

و اما روضه هم این روزها خیلی برای بمیرم امام حسین و اهل بیت و یارانش علیهم السلام هم خوانده می شود، ولی ما همین شعر امام ره را اینجا به عنوان ختم الکلام عرض می کنیم که نشنو از نی چون حکایت می کند، بشنو از دل چون روایت می کند. لا اله الا الله اللهم صل علی محمد و آل محمد و تقبل شفاعته وارفع درجته اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و الذابین عنه والمسارعین الیه فی قضاء حوائجه والممتثلین لاوامره و المحامین عنه و السابقین الی ارادته و المستشهدین بین یدیه

مشنو از نی چون حکایت می کند   بشنو از دل چون روایت می کند

مشنو از نی، نی نوای بینواست   بشنو از دل، دل حریم کبریاست

نی چو سوزد تلّ خاکستر شود   دل چو سوزد خانـۀ دلـبر شود

نی زِ خود هرگز ندارد شور و حال   دل  بـود مـرآت  نــور لایــزال

نی اگر پروردۀ آب وگِل است   دست پـروده خـداونـدی، دل است

نی اگر بشکست بی قدر و بهاست   بشکند گر دل، خریدارش خداست

نی به هر دست و به هر لب آشناست   دل مکان و خانۀ خاص خداست

نی تهی دست است و بی قدر و بها   دل  بود  گنجینۀ  عشق  و  صفا

نی تهی مغز و درونش پر هواست   دل تـجلـّی گاه عـرفان و ولاست

نـی تـو را از یاد حق  غافل  کند  دل تو را بر قُرب حق  نائل  کند

نی چو بینم یادم آید نینوا   دل شــود نـالان  بـه یـاد کـربـلا

از جفای نی دلم آتش گرفت   کاش نی از ریشه آتش می گرفت

رفت بر نی رأس پر خـون حسین   بود زینب پای نی در شور و شین

نی زِ حلقوم حسین خون می مکید   پـای نی زیـنب گریـبان می دریـد

دیـد بر نی چـون سر آن  حق پرست   سر به محمل زد جبین خود شکست

رفت نی در شام و در طشت طلا   می خـورد نـی بر لـب  آن مـقـتدا

مـی زنـد نـی بـوسه بر دست یـزید   لـیـک  آزرده  لـب  شـاه  شهــید

نی خورد چون بر لب و دندان او   دل بسوزد بر لب عطشان او

ذره بس کن ماجرای نی نوا   سوخت از این غم، دل خیر النساء

دیوان  امام خمینی(رحمه الله علیه)

مَا خَلَقْنَاهُمَا إِلَّا بِالْحَقِّ وَلَکِنَّ أَکْثَرَهُمْ لَا یَعْلَمُونَ ﴿الدخان: 39﴾

 

این آیه ی مبارکه یک وجه حقی را نشان می دهد که خلقت آسمانها و زمین و آنچه بین آنها است کاملاً هم به حق است و اصلا هم از روی لهو و لعب نیست:

وَمَا خَلَقْنَا السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَمَا بَیْنَهُمَا لَاعِبِینَ ﴿الذخان: 38﴾

موضوع این است که بعضی هستند که همه ی ماجرای خلقت آسمانها و زمین را لهو و لعب هم می دانند و غیر از آن را هم قبول ندارند. و اینها یک اشخاصی هم هستند که از جمله شاعران معروفی نیز هستند که همه ی ما آنها را می شناسیم مثل خیام؛ و بعد دانشمندان الحادی هم هستند که چنین اند. مثلاً خیام یک جا دقیقاً می گوید:

ما لُعْبَتِکانیم و فلک لُعبَت‌باز،

از روی حقیقتی نه از روی مَجاز؛

یک‌چند درین بساط بازی کردیم،

رفتیم به صندوقِ عدم یک‌یک باز!

البته بعضی دیگر که ادعاهای خدایی فرعونی هم دارند نیز اشکال می کنند که افرادی مثل خیام نتوانسته اند آن خدایی را که لازمه ی فهم خلقت هم هست را دریابند! یعنی اینها لزومی هم نمی بینند که اصلا اموری همچون خلافت و ولایت هم که مخصوص عباد الله و بندگان خدا هم هست، اینها هم به چه کار می آیند! و لذا، با روشنفکرانی که در حیطه هایی مثل ریاضی فیزیک یا حتی علوم انسانی مثل روانشناسی و امثالهم هم بخواهیم سر و کله بزنیم که اصلا راه حق هم کدام است و بلکه لزوم الهیات و حکمت الهی و حتی ریاضی فیزیک حکمت متعالیه نظریه های حمیدی مجیدی فقهی در این رشته ها نیز به چه کار می آیند؟ همانطوری که گفتیم یحتمل یک عمر هم با اینها اگر سر و کله بزنیم، آخرش هم همان دیدگاه مادیون را اتخاذ کرده و از خر شیطان خود پائین هم نیایند. جنی ادعایشان هم این باشد که ما هم مثل شما خدا را قبول داریم!

ولی اینجا یک نکته ای هم هست که خیلی جالب و با مزه هم هست که فقط بنده ی حقیر هم نیست که باید تقوای الهی را پیشه کند و مواظب هم باشد که یک وقت انگ جاسوسی هم به او نخورد! یعنی چه؟ شما همین ثقة الاسلام آشیخ عباس قمی خودمان را هم که در نظر بگیرید یحتمل بعضی اشکال هم کنند که آیا او تقیه هم کرده بوده است وقتی شعر دیگری از خیام را هم وارد کتابش مفاتیح الجنان کرده است؟

هنگام سپیده‌دم خروس سحری

دانی که چرا همی کند نوحه‌گری؟

یعنی که نمودند در آیینهٔ صبح

کز عمر، شبی گذشت و تو بی‌خبری

حالا بنده مطمئنم که این رباعی خیام را در مفاتیح هم دیده ام، ولی با این حال، حتی هوش مصنوعی هم می فرماید که رباعیات خیام هیچ ربطی هم ندارد به مفاتیح الجنان که کتاب دعا و زیارات و اینها است:

 

رباعیات خیام در مفاتیح الجنان وجود ندارد. مفاتیح الجنان کتابی دعا و نیایش است و رباعیات خیام اشعاری هستند که مضامین فلسفی، عرفانی و گاهی میگساری دارند. این دو هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارند و در دو حوزه کاملا متفاوت قرار می‌گیرند. 

توضیح:

  • مفاتیح الجنان:

    این کتاب مجموعه‌ای از ادعیه، زیارات، اعمال مستحبی و مناجات است که توسط شیخ عباس قمی جمع‌آوری شده و در میان شیعیان جایگاه ویژه‌ای دارد.

  • رباعیات خیام:

    این اشعار توسط حکیم عمر خیام، ریاضیدان، ستاره‌شناس و فیلسوف ایرانی سروده شده‌اند. رباعیات خیام بیشتر به موضوعاتی مانند گذر زمان، مرگ، جبر و اختیار، و لذت‌های دنیوی می‌پردازند. 

به عبارت دیگر، مفاتیح الجنان کتابی مذهبی است که برای عبادت و راز و نیاز استفاده می‌شود، در حالی که رباعیات خیام آثار ادبی هستند که بیشتر به مسائل فلسفی و وجودی می‌پردازند. گنجور به همین دلیل، این دو هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارند و در هیچ کجای مفاتیح الجنان رباعیات خیام یافت نمی‌شود.

اگر هم بنده این را در مفایتح دیده ام، یحتمل بعدها هم، همانطوری که خود آشیخ عباس قمی در مورد کتابش شکایت هم می کند، آنرا بعضیها وارد کتاب کرده اند! و الا که عرض بنده ی حقیر این است که بنا بر صحت چنین چیزی، یحتمل بعضی تئوریزه هم کنند که همین آشیخ عباس قمی هم خودش یک جاسوسی بوده است که حتی خودش هم خبر نداشته است، و نمی دانسته است که چطور دارد خود را همدست صادق هدایت هم می کند و ...! البته این در ظاهر هم یحتمل یک موضوع خیلی با مزه ای بنظر برسد، ولی در حقیقت هم می تواند برای خیلیها سوزه ی خیلی داغی هم باشد که الا ولله که ما یک جاسوسی مثل آشیخ عباس قمی را هم یافته ایم که به عقل جن هم نمی رسیده است. بابا، بالاخره اگر هم مرغ سحری را در مفاتیح برای متنبه شدن خوانندگان کتاب هم گفته است، دیگر معنایش آیا این هم هست که جاسوس از آب درآمده است؟! موضوع این است که بعضیها اصلا کارشان هم همینها است که بگردند ببینند کی چی می گوید و آنگاه همان حرفهای خودشان را بر علیه خودشان استفاده کنند و .... و حالا اگر صاحب منبر هم باشد و این قابلیت را هم داشته باشد که از همه ایراد بگیرد که دیگر هیچی. یک وقت دیدید که قاری قرآن که دارد در یک مجلس بطور زنده هم جلوی روی جهانیان برنامه اجرا می کند، بخاطر همین حضراتی که عجب هم برشان داشته است آنچنان به تته پته افتاد که دیگر نتوانست برنامه اش را ادامه دهد و حتی تلاوت قرآن را هم بوسید و گذاشت کنار! بعضی اصلا دوست هم دارند در دیگران استرس ایجاد کنند و از این کارشان لذت هم می برند مثل مبتلایان به سادیسم و مازوخیسم! طرف حتی بنظرش هم می رسد که او تنها مجتهدی هم هست که توانسته است به آشیخ عباس قمی یک چنین ایرادی هم بگیرد و هیچ کس دیگری هم چنین توانی را نداشته است و بلکه چطور هم بوده است که خود آشیخ عباس هم نفهمیده بوده است که چه جاسوسی بوده است، بدتر از حسن روحانی، رئیس جمهور پیشین ایران، که جاسوس اسرائیل هم از آب درآمده بوده است و خودش هم آیا چقدر متوجه مسئله بوده است؛ و حتماً هم حاشا اش می کند! و حتماً آن جاسوس انگلیسی را هم که غیر ممکن است نشنیده باشید که بعد از اینکه لباس نظامی انگلیسیها را هم پوشیده و سوار بر اسبش رژه می رفته است رو به حاج آقا خطاب کرده و گفته حاج حسن آقا حالت چطوره؟! که یعنی بعد از سالها جاسوسی باز هم نفهمیده بوده که چه جاسوسی نیز از آب درآمده بوده است! یک دیدگاه از پائین به بالا است و دیدگاهی دیگر از بالا به پائین است و آنگاه آیا در همه ی سطوح میانی هم چطور جاسوسی داریم؛ و الله اعلم! لا اله الا الله اللهم صل علی محمد و آل محمد و تقبل شفاعته وارفع درجته اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه

وَقَوْلِهِمْ إِنَّا قَتَلْنَا الْمَسِیحَ عِیسَى ابْنَ مَرْیَمَ رَسُولَ اللّهِ وَمَا قَتَلُوهُ وَمَا صَلَبُوهُ وَلَکِن شُبِّهَ لَهُمْ وَإِنَّ الَّذِینَ اخْتَلَفُواْ فِیهِ لَفِی شَکٍّ مِّنْهُ مَا لَهُم بِهِ مِنْ عِلْمٍ إِلاَّ اتِّبَاعَ الظَّنِّ وَمَا قَتَلُوهُ یَقِینًا ﴿النساء: 157﴾

ضُرِبَتْ عَلَیْهِمُ الذِّلَّةُ أَیْنَ مَا ثُقِفُوا إِلَّا بِحَبْلٍ مِّنَ اللَّهِ وَحَبْلٍ مِّنَ النَّاسِ وَبَاءُوا بِغَضَبٍ مِّنَ اللَّهِ وَضُرِبَتْ عَلَیْهِمُ الْمَسْکَنَةُ ذَٰلِکَ بِأَنَّهُمْ کَانُوا یَکْفُرُونَ بِآیَاتِ اللَّهِ وَیَقْتُلُونَ الْأَنبِیَاءَ بِغَیْرِ حَقٍّ ذَٰلِکَ بِمَا عَصَوا وَّکَانُوا یَعْتَدُونَ ‎﴿آل عمران: ١١٢﴾‏

لَّقَدْ سَمِعَ اللَّهُ قَوْلَ الَّذِینَ قَالُوا إِنَّ اللَّهَ فَقِیرٌ وَنَحْنُ أَغْنِیَاءُ سَنَکْتُبُ مَا قَالُوا وَقَتْلَهُمُ الْأَنبِیَاءَ بِغَیْرِ حَقٍّ وَنَقُولُ ذُوقُوا عَذَابَ الْحَرِیقِ ‎﴿آل عمران: ١٨١﴾‏

فَبِمَا نَقْضِهِم مِّیثَاقَهُمْ وَکُفْرِهِم بِآیَاتِ اللَّهِ وَقَتْلِهِمُ الْأَنبِیَاءَ بِغَیْرِ حَقٍّ وَقَوْلِهِمْ قُلُوبُنَا غُلْفٌ بَلْ طَبَعَ اللَّهُ عَلَیْهَا بِکُفْرِهِمْ فَلَا یُؤْمِنُونَ إِلَّا قَلِیلًا ‎﴿النساء: ١٥٥﴾‏

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا کُتِبَ عَلَیْکُمُ الْقِصَاصُ فِی الْقَتْلَى الْحُرُّ بِالْحُرِّ وَالْعَبْدُ بِالْعَبْدِ وَالْأُنثَىٰ بِالْأُنثَىٰ فَمَنْ عُفِیَ لَهُ مِنْ أَخِیهِ شَیْءٌ فَاتِّبَاعٌ بِالْمَعْرُوفِ وَأَدَاءٌ إِلَیْهِ بِإِحْسَانٍ ذَٰلِکَ تَخْفِیفٌ مِّن رَّبِّکُمْ وَرَحْمَةٌ فَمَنِ اعْتَدَىٰ بَعْدَ ذَٰلِکَ فَلَهُ عَذَابٌ أَلِیمٌ ‎﴿البقرة: ١٧٨﴾‏

 

این الطالب بذحول الانبیاء و ابناء الانبیاء، این الطالب بدم المقتول بکربلاء

 

58 حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ عَلِیٍّ مَاجِیلَوَیْهِ رَضِیَ اللَّهُ عَنْهُ قَالَ حَدَّثَنَا عَلِیُّ بْنُ إِبْرَاهِیمَ بْنِ هَاشِمٍ عَنْ أَبِیهِ عَنِ الرَّیَّانِ بْنِ شَبِیبٍ قَالَ‌ دَخَلْتُ عَلَى الرِّضَا(ع)فِی أَوَّلِ یَوْمٍ مِنَ الْمُحَرَّمِ فَقَالَ یَا ابْنَ شَبِیبٍ أَ صَائِمٌ أَنْتَ قُلْتُ لَا فَقَالَ إِنَّ هَذَا الْیَوْمَ هُوَ الْیَوْمُ الَّذِی دَعَا فِیهِ زَکَرِیَّا(ع)رَبَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ فَقَالَ‌ رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ فَاسْتَجَابَ اللَّهُ لَهُ وَ أَمَرَ الْمَلَائِکَةَ فَنَادَتْ زَکَرِیَّا وَ هُوَ قائِمٌ یُصَلِّی فِی الْمِحْرابِ أَنَّ اللَّهَ یُبَشِّرُکَ بِیَحْیى‌ فَمَنْ صَامَ هَذَا الْیَوْمَ ثُمَّ دَعَا اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ اسْتَجَابَ اللَّهُ لَهُ کَمَا اسْتَجَابَ اللَّهُ لِزَکَرِیَّا ثُمَّ قَالَ یَا ابْنَ شَبِیبٍ إِنَّ الْمُحَرَّمَ هُوَ الشَّهْرُ الَّذِی کَانَ أَهْلُ الْجَاهِلِیَّةِ یُحَرِّمُونَ فِیهِ الظُّلْمَ وَ الْقِتَالَ لِحُرْمَتِهِ فَمَا عَرَفَتْ هَذِهِ الْأُمَّةُ حُرْمَةَ شَهْرِهَا وَ لَا حُرْمَةَ نَبِیِّهَا لَقَدْ قَتَلُوا فِی هَذَا الشَّهْرِ ذُرِّیَّتَهُ وَ سَبَوْا نِسَاءَهُ وَ انْتَهَبُوا ثَقَلَهُ فَلَا غَفَرَ اللَّهُ لَهُمْ ذَلِکَ أَبَداً یَا ابْنَ شَبِیبٍ إِنْ کُنْتَ بَاکِیاً لِشَیْ‌ءٍ فَابْکِ لِلْحُسَیْنِ بْنِ عَلِیِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ(ع)فَإِنَّهُ ذُبِحَ کَمَا یُذْبَحُ الْکَبْشُ وَ قُتِلَ مَعَهُ مِنْ أَهْلِ بَیْتِهِ ثَمَانِیَةَ عَشَرَ رَجُلًا مَا لَهُمْ فِی الْأَرْضِ شَبِیهُونَ وَ لَقَدْ بَکَتِ السَّمَاوَاتُ السَّبْعُ وَ الْأَرَضُونَ لِقَتْلِهِ وَ لَقَدْ نَزَلَ إِلَى الْأَرْضِ مِنَ الْمَلَائِکَةِ أَرْبَعَةُ آلَافٍ لِنَصْرِهِ فَلَمْ یُؤْذَنْ لَهُمْ فَهُمْ عِنْدَ قَبْرِهِ شُعْثٌ غُبْرٌ إِلَى أَنْ یَقُومَ الْقَائِمُ(ع)فَیَکُونُونَ مِنْ أَنْصَارِهِ وَ شِعَارُهُمْ یَا لَثَارَاتِ الْحُسَیْنِ‌

ع یَا ابْنَ شَبِیبٍ لَقَدْ حَدَّثَنِی أَبِی عَنْ أَبِیهِ عَنْ جَدِّهِ(ع)أَنَّهُ لَمَّا قُتِلَ جَدِّیَ الْحُسَیْنُ(ص)أَمْطَرَتِ السَّمَاءُ دَماً وَ تُرَاباً أَحْمَرَ یَا ابْنَ شَبِیبٍ إِنْ بَکَیْتَ عَلَى الْحُسَیْنِ حَتَّى تَصِیرَ دُمُوعُکَ عَلَى خَدَّیْکَ غَفَرَ اللَّهُ لَکَ کُلَّ ذَنْبٍ أَذْنَبْتَهُ صَغِیراً کَانَ أَوْ کَبِیراً قَلِیلًا کَانَ أَوْ کَثِیراً یَا ابْنَ شَبِیبٍ إِنْ سَرَّکَ أَنْ تَلْقَى اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ وَ لَا ذَنْبَ عَلَیْکَ فَزُرِ الْحُسَیْنَ(ع)یَا ابْنَ شَبِیبٍ إِنْ سَرَّکَ أَنْ تَسْکُنَ الْغُرَفَ الْمَبْنِیَّةَ فِی الْجَنَّةِ مَعَ النَّبِیِّ(ص)فَالْعَنْ قَتَلَةَ الْحُسَیْنِ یَا ابْنَ شَبِیبٍ إِنْ سَرَّکَ أَنْ یَکُونَ لَکَ مِنَ الثَّوَابِ مِثْلَ مَا لِمَنِ اسْتُشْهِدَ مَعَ الْحُسَیْنِ بْنِ عَلِیٍّ(ع)فَقُلْ مَتَى ذَکَرْتَهُ‌ یا لَیْتَنِی کُنْتُ مَعَهُمْ فَأَفُوزَ فَوْزاً عَظِیماً یَا ابْنَ شَبِیبٍ إِنْ سَرَّکَ أَنْ تَکُونَ مَعَنَا فِی الدَّرَجَاتِ الْعُلَى مِنَ الْجِنَانِ فَاحْزَنْ لِحُزْنِنَا وَ افْرَحْ لِفَرَحِنَا وَ عَلَیْکَ بِوَلَایَتِنَا فَلَوْ أَنَّ رَجُلًا أَحَبَّ حَجَراً لَحَشَرَهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ مَعَهُ یَوْمَ الْقِیَامَةِ

https://lib.eshia.ir/86808/1/299

 

طبق گزارش کشی از خیزران خادم قراطیسی(کاغذ فروش)، ریّان پسری داشته که امام جواد(ع) حاضر به دعا برای وی نشد و بر او خرده گرفت، اگر چه برای خود رَیّان سه مرتبه دعا کرد.[۷]

https://fa.wikishia.net/view/%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86_%D8%A8%D9%8

6_%D8%B4%D8%A8%DB%8C%D8%A8

 

۱۳۶۴/۰۷/۰۵

بعثت خون ۹۳ماجرای شهادت حضرت عبدالله بن الحسن به روایت رهبر انقلاب

 

به مناسبت فرارسیدن محرم الحرام و ایام عزاداری شهادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام و یاران ایشان، پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در ادامه مسیر چهار سال گذشته، مجموعه‌ی تصویری «بعثت خون» را منتشر می‌کند.
در بعثت خون امسال، ۱۰ قطعه فیلم از بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در شرح ماجرای عاشورا و روضه‌خوانی ایشان درباره‌ی مصائب حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. روز چهارم بعثت خون ۹۳، روایتی است از ماجرای شهادت حضرت عبدالله بن الحسن که رهبر انقلاب در نماز جمعه تهران در تاریخ ۱۳۶۴/۷/۵ بیان کرده‌اند.


 متن بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای که در این فیلم می‌بینید نماز جمعه تهران ۱۳۶۴/۷/۵|

آن وقتى که حسین‌بن‌على علیه‌السّلام از اسب روى زمین افتاد - یعنى در آن لحظات آخر - و اسب بى‌صاحب امام حسین به خیمه‌ها برگشت، و زن و بچه و اهل حرم فهمیدند که حادثه براى حضرت ابى‌عبدالله پیش آمده، خب هر کدام یک عکس‌العملى نشان دادند. یک بچه‌ى یازده ساله‌اى بود که در آغوش امام حسین بزرگ شده بود؛ در حادثه‌ى کربلا ده سال از شهادت امام حسن مى‌گذشت. یعنى این بچه از یک سالگى در دامان عمو تربیت پیدا کرده بود و با عمو انس گرفته بود مثل پدر. شاید به خاطر این‌که بچه‌ى یتیم بوده امام حسین از فرزندان خودش هم بیشتر به او محبت مى‌کرده. خب پیدا است که یک چنین محبتى چگونه این بچه را سراسیمه کرد وقتى فهمید که عمویش در وسط میدان روى زمین افتاده، با شتاب آمد و رسید بالاى سر أبى‌عبداللَّه آن‌طورى که نقل کردند و نوشتند. هنگامى که این بچه رسید یکى از سربازان خبیث و قسى‌القلب ابن‌زیاد شمشیر را بلند کرده بود که بر بدن مجروح ابى‌عبدالله فرود بیاورد، این بچه در همین حال رسید که دید عمویش افتاده روى زمین و یک ظالمى هم شمشیر بلند کرده که فرود بیاورد، این بچه آنقدر ناراحت شد، آنقدر سراسیمه شد که این دستهاى کوچک خودش را بى‌اختیار جلوى شمشیر گرفت. اما این کار موجب نشد که آن حیوان درنده شمشیر را فرود نیاورد. شمشیر را فرود آورد، دست این بچه قطع شد. فریاد این بچه بلند شد، بنا کرد استغاثه کردن، اما این گرگ خونخوار به همین هم اکتفا نکرد، پشت سر این بچه رفت، بچه‌ى یازده ساله را روى زمین انداخت و او را به شهادت رساند. این‌جا بود که امام حسین خیلى منقلب شد، کارى هم از او برنمى‌آید، در مقابل چشم او این عزیز دلش را، این یتیم برادرش را، این بچه‌ى یازده ساله را دارند مى‌کشند، این بود که این‌جا دست به دعا برداشت و از ته دل این مردم را نفرین کرد. صدا زد «اللّهم أمسک عنهم قطر السماء» خدایا باران رحمتت را بر این مردم حرام کن...

 روز اول: روضه‌خوانی مرحوم کوثری در اولین محرم پس از رحلت امام خمینی رحمه‌الله | ۱۳۶۸/۵/۱۱
 روز دوم: ماجرای شهادت غلام حضرت اباعبدالله علیه‌السلام در کربلا به روایت رهبر انقلاب | ۱۳۶۳/۷/۲۰
 روز سوم: ماجرای گفت‌وگوی حضرت امام حسین و عمر سعد در کربلا به روایت رهبر انقلاب | ۱۳۶۳/۷/۲۰
 روز چهارم: ماجرای شهادت حضرت عبدالله بن الحسن به روایت رهبر انقلاب | ۱۳۶۴/۷/۵
 روز پنجم: ماجرای شهادت حضرت قاسم ابن‌الحسن به روایت رهبر انقلاب | ۱۳۶۴/۷/۵
 روز ششم: ماجرای شهادت حضرت علی‌اصغر به روایت رهبر انقلاب | ۱۳۶۵/۶/۲۱
 روز هفتم: ماجرای شهادت حضرت علی‌‌اکبر به روایت رهبر انقلاب | ۱۳۷۷/۲/۱۷
 روز هشتم: ماجرای شهادت حضرت عباس به روایت رهبر انقلاب | ۱۳۷۹/۱/۲۶
 روز نهم: ماجرای گفتگوی امام حسین علیه‌السلام و حضرت زینب در شب عاشورا | ۱۳۶۳/۷/۲۰
 روز دهم: روضه‌ی عصر عاشورا به روایت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای | ۱۳۶۴/۷/۵
 همچنین «مجموعه طرح بعثت خون» مشتمل بر  ۱۰ تصویرسازی از واقعه‌ی عاشورا به همراه جملاتی از رهبر انقلاب، تهیه و منتشر شده است.

https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=28056

یک نکته ای که در ادعای قتل حضرت عیسی ابن مریم علی نبینا علیه السلام بنظر می رسد، این است که یحتمل اشکال شود که خوب این که صراحتاً هم گفته شده که این قوم چطور پیغمبرانشان را هم می کشته اند، و لذا مگر حضرت عیسی ابن مریم علی نبینا علیه السلام چه فرقی با دیگران هم دارد و حال آنکه می فرماید یقیناً هم آن حضرت کشته نشده است؟ یک جایی می فرماید که عیسی ابن مریم به آسمان هم تشریف فرما شدند: بَل رَّفَعَهُ اللّهُ إِلَیْهِ وَکَانَ اللّهُ عَزِیزًا حَکِیمًا ﴿النساء: 158﴾ إِذْ قَالَ اللّهُ یَا عِیسَى إِنِّی مُتَوَفِّیکَ وَرَافِعُکَ إِلَیَّ وَمُطَهِّرُکَ مِنَ الَّذِینَ کَفَرُواْ وَجَاعِلُ الَّذِینَ اتَّبَعُوکَ فَوْقَ الَّذِینَ کَفَرُواْ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَةِ ثُمَّ إِلَیَّ مَرْجِعُکُمْ فَأَحْکُمُ بَیْنَکُمْ فِیمَا کُنتُمْ فِیهِ تَخْتَلِفُونَ ﴿آل عمران: 55﴾

هوش مصنوعی در یافتن این آیات و حواشی آن کمک هم می کند!

ولی این مسئله در مورد حضرت امام حسین ابن علی علیهم الصلاة و السلام هم یک رنگ و بوی دیگری به خود می گیرد که مظهر جهاد فی سبیل الله هم هست. البته این را شما در انقلاب مشروطه هم می بینید که مثلاً چطور به اسم روشنفکری هم بعضی خواستند انقلاب را بنویسند و حتی آنگاه موجب قتل شیخ فضل الله نوری، مجتهد شاگرد میرزای شیرازی، هم شدند. و این هم بماند که چطور فرزندش پای چوبه ی دار هم سوت و کف می زد و نوه اش هم نور الدین کیانوری دبیر کل حزب توده شد. انحطاطهای اخلاقی و فرهنگی ببینید به کجاه می تواند بکشد. دین و ایمان را هم به مبتذل ترین وجهی می خواهند به اسم روشنفکری یا مادیگرایی یا علم گرایی ...، همه را یک جا هم بفروشند. این است که شعر شهریار را با آن همه کنایه هایی که در آن هست را جذاب می کند. یک نکته ای که در طول سالیان یحتمل در یادگیری فلسفه بتواند مورد توجه شاگرد مثلاً فلسفه ی علم قرار گیرد، این است که چرا خوب است که شاگرد برگردد و علل گرایش به مادیگری را در کتاب شهید مطهری بازخوانی هم کند! یعنی شما توجه بفرمائید که این همه در حکمت الهی هم کار می شود که شاگرد را متوجه علوم دینی و فقه و حدیث و تفسیر و امثالهم کند، و آنگاه بازگشت به مادیگری مثل این می ماند که شاگرد برگشته است به یک هیولایی که حتی بدتر از هیولای مانستر هم باشد و .... یعنی باز می گردد به خانه ی اولش!

بگذریم، این را خوب است صراحتاً هم در مورد سیسیهای کالابی-یاو بیشتر هم مورد توجه قرار دهیم. و لذا بنده اتفاقاً داشتم همین مقاله ی ذیل را که نوشته ی تام رودلیوس هم هست را می خواندم کانه یواش یواش همه چیزش هم داشت محو می شد!!! رفتم ببینم مرجع 22 آن راجع به سیسیها کدام است که اصلا صفحه محو شده بود و بلکه بعضی شکلها هم پاک شده بودند و آنگاه یواش یواش کل صفحات گوپل کروم هم پاک شد و نوشته هایم هم دود شد رفت به هوا!

Gopakumar-Vafa Invariants and the Emergent String Conjecture

https://arxiv.org/abs/2309.10024

ولی عیبی هم ندارد، البته نه اینکه عیبی هم نداشته باشد؛ و بلکه همه اش هم عیب است. و اما اتفاقاً نکته هم همینجا است که وقتی با ابرتقارن و ابرریسمان مثلاً 10 بعدی یا نظریه ی M هم طرفید که مجموعی از فضاهای کالابی-یاو بعلاوه ی قضازمان چهار بعدی است، این ابهام نیز رخ می دهد که آیا مجموع مورد بحث دو فضای کالابی-یاو و فضازمان چطور هم با هم جفت و جور می شوند، مخصوصاً وقتی سیسیها را هم داریم! یعنی نکته اینجا است که یک وقت هست که سیسی ای را در نظر گرفته اید که با فضازمان باید هم جفت و جور شده و فضای 10 بعدی را تشکیل دهد؛ ولی یک وقت دیگری هم هست که آیا خود فضای کالابی-یاو هم مملو از فضاهایی چهار بعدی است که با فضایی دو بعدی نیز جفت و جور شده است، و از طرفی هم حتی فضازمان هم می تواند به دو فضای دو بعدی مثلاً رویه های ریمانی نیز تجزیه شود یا خیر و ...؟ و آنگاه شما انواع دوگانهایی را هم خواهید داشت که در شکلگیری ابرریسمانها دخیل می شوند و .... مثلاً یک وقت هست که فضازمانی را دارید که در آن فرماندهان و دانشمندان هسته ای هم هدف اند، و از طرفی هم آیا این بندگان خدا را سیسی حساب آورده اند؛ یا اینکه بر عکس، کل ملت را هم سیسی حساب کرده و علاوه بر آن هم محاسباتشان بر این منوال بوده است که اگر فرماندهان و دانشمندان را بزنند، دیگر کار تمام هم هست! البته اینجا ما روایات دیگری هم داریم که آیا جاسوسان مورد بحث هم از کجا می توانند اطلاعات مورد نیازشان را برحاتی بیابند؟ و حال آنکه یک وقت دیگر هم هست که مسئله مثل امتحان با کتاب باز هم می باشد که هر چیزی را هم که مایلی استفاده کن. مثلاً بنده ی حقیر داشتم همین مسئله را راجع به اعداد صحیح گاوسی هم می گفتم که یحتمل تمرین و انجام حل مسئله در این زمینه می تواند برای یافتن دیگر مسائل مربوط به جوابهای غیر مبتذل قضیه ی آخر فرما با اعداد صحیح بسیط مورد بحث قبلی کمک هم کند. این را خود می توانید در موتورهای جستجو هم بگردید و حتی بدون آنها هم شروع به تمرین کنید و .... و حالا البته بعضی هم می فرمایند که گفته می شود که اطلبوا العلم ولو فی الصین، ولی نه این هم که واقعاً زودی بدوی بروی چین ببینی آنجا هم چه خبر است! بگذریم. تا دیر نشده و به شلوغی هم نخورده ایم و جا هم کم نیامده است، بدوم بروم مسجد و برسم به نماز جماعت حتی در صفهای اول! لا اله الا الله اللهم صل علی محمد و آل محمد و تقبل شفاعته و ارفع درجته اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة و النصر واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و الذابین عنه و المسارعین الیه فی قضاء حوائجه و الممتثلین لاوامره و المحامین عنه و السابقین الی ارادته و المستشهدین بین یدیه

https://arxiv.org/search/?

query=gaussian+integers&searchtype=title&abstracts=show&order=-

announced_date_first&size=50

 

https://arxiv.org/abs/2504.07978

https://arxiv.org/abs/2309.07249

https://arxiv.org/abs/2406.16311

https://arxiv.org/abs/2110.13112

https://arxiv.org/abs/1206.1734

https://arxiv.org/abs/1102.1555

...

ضُرِبَتْ عَلَیْهِمُ الذِّلَّةُ أَیْنَ مَا ثُقِفُوا إِلَّا بِحَبْلٍ مِّنَ اللَّهِ وَحَبْلٍ مِّنَ النَّاسِ وَبَاءُوا بِغَضَبٍ مِّنَ اللَّهِ وَضُرِبَتْ عَلَیْهِمُ الْمَسْکَنَةُ ذَٰلِکَ بِأَنَّهُمْ کَانُوا یَکْفُرُونَ بِآیَاتِ اللَّهِ وَیَقْتُلُونَ الْأَنبِیَاءَ بِغَیْرِ حَقٍّ ذَٰلِکَ بِمَا عَصَوا وَّکَانُوا یَعْتَدُونَ ‎﴿آل عمران: ١١٢﴾‏

لَّقَدْ سَمِعَ اللَّهُ قَوْلَ الَّذِینَ قَالُوا إِنَّ اللَّهَ فَقِیرٌ وَنَحْنُ أَغْنِیَاءُ سَنَکْتُبُ مَا قَالُوا وَقَتْلَهُمُ الْأَنبِیَاءَ بِغَیْرِ حَقٍّ وَنَقُولُ ذُوقُوا عَذَابَ الْحَرِیقِ ‎﴿آل عمران: ١٨١﴾‏

فَبِمَا نَقْضِهِم مِّیثَاقَهُمْ وَکُفْرِهِم بِآیَاتِ اللَّهِ وَقَتْلِهِمُ الْأَنبِیَاءَ بِغَیْرِ حَقٍّ وَقَوْلِهِمْ قُلُوبُنَا غُلْفٌ بَلْ طَبَعَ اللَّهُ عَلَیْهَا بِکُفْرِهِمْ فَلَا یُؤْمِنُونَ إِلَّا قَلِیلًا ‎﴿النساء: ١٥٥﴾‏

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا کُتِبَ عَلَیْکُمُ الْقِصَاصُ فِی الْقَتْلَى الْحُرُّ بِالْحُرِّ وَالْعَبْدُ بِالْعَبْدِ وَالْأُنثَىٰ بِالْأُنثَىٰ فَمَنْ عُفِیَ لَهُ مِنْ أَخِیهِ شَیْءٌ فَاتِّبَاعٌ بِالْمَعْرُوفِ وَأَدَاءٌ إِلَیْهِ بِإِحْسَانٍ ذَٰلِکَ تَخْفِیفٌ مِّن رَّبِّکُمْ وَرَحْمَةٌ فَمَنِ اعْتَدَىٰ بَعْدَ ذَٰلِکَ فَلَهُ عَذَابٌ أَلِیمٌ ‎﴿البقرة: ١٧٨﴾‏

 

این الطالب بذحول الانبیاء و ابناء الانبیاء، این الطالب بدم المقتول بکربلاء

 

قال المفید والسید وابن نما رحمهم‌الله واشتد العطش بالحسین علیه السلام فرکب المسناة یرید الفرات والعباس أخوه بین یدیه فاعترضه خیل ابن سعد فرمى رجل من بنی دارم الحسین علیه السلام بسهم فأثبته فی حنکه الشریف فانتزع علیه السلام السهم وبسط یده تحت حنکه حتى امتلأت راحتاه من الدم ثم رمى به وقال اللهم إنی أشکو إلیک ما یفعل بابن بنت نبیک ثم اقتطعوا العباس عنه وأحاطوا به من کل جانب حتى قتلوه وکان المتولی لقتله زید بن ورقاء الحنفی وحکیم بن الطفیل السنبسی فبکى الحسین لقتله بکاء شدیدا [١].

قال السید ثم إن الحسین علیه السلام دعا الناس إلى البراز فلم یزل یقتل کل من برز إلیه حتى قتل مقتلة عظیمة وهو فی ذلک یقول :

القتل أولى من رکوب العار

 

والعار أولى من دخول النار

قال بعض الرواة فو الله ما رأیت مکثورا قط [٢] قد قتل ولده وأهل بیته وصحبه أربط جأشا منه وإن کانت الرجال لتشد علیه فیشد علیها بسیفه فتنکشف عنه انکشاف المعزى إذا شد فیها الذئب ولقد کان یحمل فیهم وقد تکملوا ألفا فینهزمون بین یدیه کأنهم الجراد المنتشر ثم یرجع إلى مرکزه وهو یقول لا حول ولا قوة إلا بالله العلی العظیم [٣].

وقال ابن شهرآشوب ومحمد بن أبی طالب ولم یزل یقاتل حتى قتل ألف رجل وتسعمائة رجل وخمسین رجلا سوى المجروحین فقال عمر بن سعد لقومه الویل لکم أتدرون لمن تقاتلون هذا ابن الأنزع البطین هذا ابن قتال العرب فاحملوا علیه من کل جانب وکانت الرماة أربعة آلاف فرموه بالسهام فحالوا


[١]الملهوف ص ١٠٣ ـ الإرشاد ص ٢٢٤.
[٢]المکثور : المغلوب وهو الذی تکاثر علیه الناس فقهروه ، قال فی التاج وفی حدیث مثل الحسین : « ما رأینا مکثورا أجرا مقدما منه ».
[٣]کتاب الملهوف ص ١٠٥ ومثله فی الطبری ج ٦ ص ٢٥٩ عن عبد الله بن عمار ابن [ عبد ] یغوث.

 

بینه وبین رحله [١].

وقال ابن أبی طالب وصاحب المناقب والسید فصاح بهم ویحکم یا شیعة آل أبی سفیان إن لم یکن لکم دین وکنتم لا تخافون المعاد فکونوا أحرارا فی دنیاکم وارجعوا إلى أحسابکم إذ کنتم أعرابا فناداه شمر فقال ما تقول یا ابن فاطمة قال أقول أنا الذی أقاتلکم وتقاتلونی والنساء لیس علیهن جناح فامنعوا عتاتکم عن التعرض لحرمی ما دمت حیا فقال شمر لک هذا ثم صاح شمر إلیکم عن حرم الرجل فاقصدوه فی نفسه فلعمری لهو کفو کریم قال فقصده القوم وهو فی ذلک یطلب شربة من ماء فکلما حمل بفرسه على الفرات حملوا علیه بأجمعهم حتى أحلوه عنه [٢].

وقال ابن شهرآشوب وروى أبو مخنف عن الجلودی أن الحسین علیه السلام حمل على الأعور السلمی وعمرو بن الحجاج الزبیدی وکانا فی أربعة آلاف رجل على الشریعة وأقحم الفرس على الفرات فلما أولغ الفرس برأسه لیشرب قال علیه السلام أنت عطشان وأنا عطشان والله لا ذقت الماء حتى تشرب فلما سمع الفرس کلام الحسین علیه السلام شال رأسه ولم یشرب کأنه فهم الکلام فقال الحسین علیه السلام فأنا أشرب فمد الحسین علیه السلام یده فغرف من الماء فقال فارس یا أبا عبد الله تتلذذ بشرب الماء وقد هتکت حرمک فنفض الماء من یده وحمل على القوم فکشفهم فإذا الخیمة سالمة [٣].

قال أبو الفرج قال [٤] وجعل الحسین علیه السلام یطلب الماء وشمر یقول له والله لا ترده أو ترد النار فقال له رجل ألا ترى إلى الفرات یا حسین کأنه بطون الحیتان والله لا تذوقه أو تموت عطشا فقال الحسین علیه السلام اللهم أمته عطشا قال...


[١]مناقب آل أبی طالب ج ٤ ص ١١٠.
[٢]الملهوف ص ١٠٦.
[٣]مناقب آل أبی طالب ج ٤ ص ٥٨.
[٤]القائل حمید بن مسلم بروایة أبى مخنف.

بحار الانوار، علامه محمد باقر مجلسی، جلد 45، ص 50- 51

https://lib.eshia.ir/71860/45/50

امام حسین (علیه السلام) فرمودند:

إن لَم یَکُن لَکُم دینٌ و کُنتُم لاتَخافونَ المَعادَ فَکونوا اَحراراً فِی دُنیاکُم؛
اگر دین ندارید و از قیامت نمی ترسید، لااقل در دنیای خود آزاده باشید.
بحارالانوار، ج45، ص51

شرح حدیث:
  • این کلام حسینی، مربوط به زمانی است که حضرت در واپسین لحظات حیات، مجروح بر زمین کربلا افتاده بود. وقتی دید سپاه کوفه به طرف خیمه های زنان و فرزندان بی دفاع حمله می کنند، خطاب به یزیدیان و همه ی وجدانهای بیدار فرمود:گر شما را به جهان دینی و آیینی نیست ؛  لااقل مردم آزاده به دنیا باشید
  • حمله به زنان و کودکان بی دفاع، همیشه و همه جا رفتاری غیرانسانی و برخلاف اصول جوانمردی به شمار آمده است.
  • مکتب حسینی، مکتب حریّت و آزادگی است.
  • پیام عاشورا، تنها مخصوص مسلمانان و امت محمّدی نیست. هر انسانی که به ارزشهای اخلاقی و انسانی و به حریّت و مردانگی پایبند باشد، می تواند از فرهنگ عاشورا درس بیاموزد و از سالار شهیدان، آزادگی را فرا گیرد.
  • این پیام که «اگر دین ندارید، دست کم آزاد مرد باشید»، قابل صدور به همه ی جهان است و همه ی آزادگان را به این فرهنگ و ارزش دعوت می کند. آزادگی، در میان ملل غیرمسلمان هم طرفدار دارد و آزادگان در همه جای دنیا پیدا می شوند.
  • پس پیام امام حسین(علیه السلام) را باید به جهان صادر کرد و جهانیان را با الفبای فرهنگ عاشورا آشنا ساخت.
  • مرام حسینی، همیشه زنده و زندگی ساز است.

منبع: حکمت های حسینی (ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام حسین علیه السلام)، جواد محدثی.

https://ahlolbait.com/content/6029

سرمقاله شماره ۸ روزنامه صدای ایرانبمباران ذهن‌ها

 در میانه‌ی جنگ آنگاه که اخبار و روایت‌های گوناگون اوج می‌گیرند و خیز بر می‌دارند و حتی برخی متخصص رسانه‌ای را در خود غرق می‌کنند - اخبار و روایت‌هایی که بعضاً حتی صحت و سقم‌شان هم مشخص نیست - سخن گفتن و روایت کردن از واقعیات، آن‌گونه که هستند نه آن‌گونه که دشمن آن را بازنمایی می‌کند، اهمیت و ضرورتی مضاعف پیدا می‌کند. البته نه به شکل آنچه که در هجوم اخبار و اطلاعاتی می‌بینیم و امکان رمزگشایی‌ آنها برای مخاطب مشخص نیست بلکه به شکلی که اولویت‌ها را به شیوه‌ای منطقی برای مخاطب مشخص کند، ارتباط منطقی میان پدیده‌ها را تشریح کرده و توجه مخاطب به سمت و سویی رهنمون شود که در حالت عادی چندان مد نظر قرار نمی‌گیرند. 
«صدای ایران»، روزنامه اینترنتی رسانه‌ی KHAMENEI.IR، سعی دارد در چنین فضایی به‌صورت روزانه همراه ملّت ایران باشد. محورها و وضعیت راهبردی جبهه نبرد را از لابه‌لای سیل اخبار و اطلاعات درست و نادرست بیرون کشیده، سره را از ناسره جدا کرده و آن را آن‌گونه که هست روایت کند. «صدای ایران» صدای ملّت ایران خواهد بود و راوی ایستادگی و مقاومت آنها در این جنگ تحمیلی.
این روزنامه اینترنتی در ایام دفاع مقدس ملّت ایران در برابر تهاجم رژیم صهیونی،‌ هر شب حوالی ساعت ۲۲ در رسانه‌ی KHAMENEI.IR منتشر خواهد شد.

دریافت روزنامه اینترنتی «صدای ایران»؛ شماره هشتم

 سرمقاله

 بمباران ذهن‌ها
 با گذشت چند روز از آتش‌بس موقت و توقف موقت درگیری‌های نظامی میان جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی، بسیاری گمان می‌کنند دوره‌ای از آرامش فرارسیده است. اما واقعیت این است که این آرامش صرفاً غبارِ پنهان‌کننده نبردی دیگر است؛ نبردی که در جبهه رسانه و افکار عمومی جریان دارد و اتفاقاً می‌تواند بیش از گلوله و موشک، مسیر تحولات را رقم بزند.

این روزها جنگ شناختی و عملیات روانی در امتداد نبرد نظامی در جریان است. رسانه‌های اصلی غربی و بازوهای فارسی‌زبان آن‌ها، از همان ساعاتی که پاسخ نظامی ایران آغاز شد، بلافاصله صف‌آرایی کردند تا دو کار اصلی را پیش ببرند: نخست، فراموشی تلفات انسانی تجاوزات صهیونیست‌ها به خاک ایران و دوم، القای روایت‌های مبتنی بر ترس، تردید، تفرقه و بی‌اعتمادی در جامعه ایرانی.

نمونه‌های این جنگ روایت‌ها آشکار است. در طول ۱۲ روز درگیری، دست‌کم ۷۲ زن و کودک ایرانی شهید شدند. از این تعداد، چهار زن باردار بودند که با فرزندان خود قربانی شدند. بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها و حتی پایگاه‌های امدادی هلال‌احمر که طبق قواعد بین‌المللی نباید هدف حمله قرار بگیرند، مورد تجاوز قرار گرفتند. با این حال، در کدام‌یک از رسانه‌های مدعی آزادی و حقوق بشر بازتابی در شأن این فجایع دیدیم؟ همین شبکه‌هایی که در ماجرای یک حادثه مشکوک در داخل ایران خود را به آب و آتش می زنند، در برابر این جنایت‌های آشکار، سکوت کامل را برگزیده‌اند.

این سکوت، بخشی از همان عملیات روانی است: «نادیده‌انگاری» به‌عنوان یک تکنیک روایت‌زدایی. وقتی خبر قربانیان و جنایت‌ها بازگو نشود، وجدان عمومی جهانی کمتر بیدار می‌شود و مظلومیت مردم ما به حاشیه رانده می‌شود. در مقابل، همان رسانه‌ها با شدت تمام تلاش می‌کنند چتر حمایتی رسانه‌ای بر سر مزدورانی بگسترانند که در بزنگاه جنگ با دشمن همکاری و به ایران خیانت کرده‌اند. تلاش برای قهرمان‌سازی از خائنان و نفوذی‌ها، یک شگرد کهنه برای تضعیف اعتماد عمومی و مخدوش کردن مشروعیت دفاع است.

وجه سوم این جنگ رسانه‌ای، القای بی‌اعتمادی به مسئولان کشور است. شایعات و خبرسازی‌های برنامه‌ریزی‌شده – مانند ادعای تماس رژیم اسرائیل با خانواده برخی مسئولان امنیتی برای هشدار پیش از حمله – نمونه‌ای از این تاکتیک است. این روایت‌ها طوری طراحی می‌شود تا مردم احساس کنند در حساس‌ترین لحظات تنها رها شده‌اند و مقامات اولویت را به حفظ امنیت شخصی داده‌اند.

نباید فراموش کنیم این میدان جنگ نرم، امتداد همان خصومت‌های دیرینه است. اگر در جبهه نظامی موشک و پهپاد استفاده می‌شود، در این جبهه «شایعه»، «سانسور»، «تحریف» و «بمباران رسانه‌ای» ابزار اصلی است. هدف هم روشن است: تغییر محاسبات تصمیم‌گیران و سلب اعتماد افکار عمومی.

در چنین شرایطی، وظیفه فعالان و رسانه‌های مستقل و ملی بیش از همیشه سنگین است. ما باید روایت دقیق قربانیان را جمع‌آوری کنیم؛ اسامی و داستان‌هایشان را زنده نگاه داریم و اجازه ندهیم انسان‌های بی‌گناه به یک عدد در خبرها تقلیل یابند. این همان جایی است که رسانه، نقش حافظ حقیقت را ایفا می‌کند.

باید رسانه را جدی‌تر بگیریم. روایت درست، بخشی از جهاد ماست. این میدان جنگی است که هر ایرانی آزاده باید در آن، سهم خود را ادا کند.

https://farsi.khamenei.ir/others-report?id=60553

 

https://arxiv.org/abs/2503.06091

https://arxiv.org/abs/2506.20028

https://arxiv.org/abs/2207.13203

 

یک هوش مصنوعی ای را داریم در اینکه حتی شما مایلید یک پستی را برای یک سایتی ترتیب دهید یا حتی یک نظری را برای پستی بنویسید؛ و اما آیا چقدر هم مسئله ماورای مسئله ای در هوش مصنوعی محض است، آیا اگر می خواستید مقاله ای هم بنویسید، مسئله خیلی ماورای چنین وضعیتی در هوش مصنوعی هم می شد؟ نکته اینجا این است که ماورای هوش مصنوعی، آیا شما و مخاطبتان را به عنوان هر یک آزاده هایی به حساب می آورید که امور دنیایتان را حتی می خواهید ترتیب دهید، یا اینکه خیر؛ خود برده اید، و دیگری را نیز برده ای بیش به حساب نمی آورید. این را حساب کنید که حتی وقتی قرار است که قصاصی رخ دهد، آیا قصاص برده ای است، یا حر و آزاده ای است؟ و آنگاه آیا قصاص انبیاء و ائمه ی اطهار و بلکه قصاص امام حسین علیه السلام توسط یاران امام حسین علیه السلام هم اینجا چگونه است؟ شما این مسئله را حتی برای اهل حوزه و دانشگاه هم چطور تعریف می فرمائید؟ و این در صورتی است که در این میان ما شهدائی را هم داریم همچون استاد شهید مرتضی مطهری. درباره شهید سید محمد باقر حسینی لواسانی در ویکیپدیا بنده می خواندم که سخنرانی ای داشته اند راجع به سیر تحول فلسفه از ارسطو تا ملا ضدرا که در آن دکتر شریعتی هم حضور داشته است. و وقتی از دکتر شریعتی می پرسند که آیا شما هم نمی خواهید چیزی بفرمائید، در جواب می فرمایند که: بعد از سخنرانی بسیار جامع و جالب دکتر لواسانی من مطلب مهمی برای گفتن ندارم.» البته لینکی که برای این نقل قول دکتر شریعتی در پایگاه جامع تاریخ معاصر ایران داده شده، کار نمی کند:

http://revolution.pchi.ir/show.php?page=contents&id=13607

و اصلا revolution.pchi.ir هم سایتش باز نمی شود؛ آیا سایتی است قدیمی که دیگر از کار هم افتاده است؟! و الله اعلم! ولی یحتمل هم بعضی اینجا اشکال کنند که آقا حالا شما سیر تحولات از ارسطو تا ملا صدرا را هم در فلسفه دریافتید؟ باز از ملاصدرا تا موقعیت فلسفی کنونی هم می دانید چقدر راه است؟ نکته این است که خمیر مایه ی فلسفی را یحتمل اگر کسی بتواند دریابد، انگاه می تواند مسائل را درست هم بررسی کند و حتی وارد مسائل فلسفه ی به روز هم شود. یعنی یک شقاقی هم هست که حتی امروز هم همان است که در آسمان علوم و حکمت الهی و علوم ریاضی فیزیک و حکمت متعالیه نظریه های حمیدی مجیدی فقهی و علوم طبیعی هم رخ می دهد که همانا مسئله زدودن حیا و اخلاق و تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش صحیح است در قلوب آسمانی و زمینی و چرخشهای آنها که آیا انبیاء الهی و ائمه ی اطهار و بلکه امام زمان عجل الله فرجه الشریف را هم مایلید یاری کنید؛ یا بر عکس هم با جنایتکارهایی طرفیم که حتی به قتل این انبیاء و ائمه ی اطهار هم کمر بسته اند و ...! راه یاران امام حسین صلوات الله و سلامه علیه و علیه السلام که با دشمنان آن حضرت یکی هم نیست و الا که به قتال هم نمی انجامید و ...!

این است که اینجا یحتمل بعضی اشکال هم کنند که هر چقدر هم که به حوزویان و دانشگاهیان تا حالا فرمودید، دیگر بس است. اگر قرار هم بود، اتفاقی بیافتد؛ تا حالا هر اتفاقی که قرار بود بیافتد، افتاده است دیگر. و بلکه در روابط بین الملل هم سعی کن حالا یک کاری بکنی دیگر! لابد اینجا کم گذاشته اید و نمی دانید دارید چه می کنید. نکته اینجا این است که شما اگر مسئله ای را در سایت خود به فارسی هم بفرمائید، آیا غیر از این است که اگر همین مطلب را بخواهند به زبان دیگری ترجمه هم کنند؛ هوش مصنوعی هم در این زمینه خیلی بکار می آید. موضوع این است که یک چیزی بالاخره بگو که علاقه مند هم داشته باشد دیگر. فرض کن داری با امام زمان عجل الله فرجه الشریف و بلکه با خود خدا هم راز و نیاز می کنی؛ خوب از او چه می خواهی؟ یک چیزی هم بخواه که اگر یک وقت خواستند به دیگران هم بگویند، آیا اصلا می توانی آنرا با قرآن صاعد هم نه اینکه مقایسه اش کنی و بلکه آیا می توانی حتی به ته صحیفه ی سجادیه هم اضافه اش کنی که این هم یکی از شاگردان دروس و دعاهای حضرت زین العابدین هم بوده است که لایق شده که به آخر کتاب آن حضرت برای شاگردان این دروس گوشزد هم شود! یا اصلا آیا می توانی حتی دستشویی و خلا و مستراح شاگردان (و حالا استادان را هم کاری نداریم) دیگری را هم تمیز کنی که حتی اگر بوی نامطبوع آن زیر دماغ هر کسی بخورد آنگاه ممکن است از هوش هم رفته و بلکه از دنیا هم برود؛ و چرا که آنقدر هم گازهای خطرناکی مثل متان هم در خلا جمع شده که آیا چطور هر آن کانه منفجر شود و ...؟! جناب دوست ما، جناب دکتر، می فرمایند که لااقل یک مورد داشته اند که گاز در اثر عدم استفاده از دستشویی برای مدتی جمع شده بوده و همین که طرف رفته بوده است که سیگارش را هم آنجا روشن کند، کل آپارتمان و بلکه کل ساختمان آیا چقدر هم رفته است روی هوا!

جمع شدن خطرناک گاز متان در مستراح:

AI Overview

بله، تجمع گاز متان در مستراح می‌تواند خطرناک باشد. متان یک گاز قابل اشتعال است که در صورت تجمع در فضاهای بسته، می‌تواند خطر آتش‌سوزی یا انفجار ایجاد کند. علاوه بر این، متان و باکتری‌های مرتبط با آن می‌توانند برای سلامتی انسان مضر باشند. 

خطرات تجمع گاز متان در مستراح:

  • خطر آتش‌سوزی و انفجار:

    متان به راحتی مشتعل می‌شود و در صورت وجود منبع جرقه، می‌تواند منجر به آتش‌سوزی یا انفجار شود.

  • خطرات سلامتی:

    بوی بد متان نشان‌دهنده وجود باکتری‌های مضر است که می‌توانند باعث مشکلات تنفسی و سایر مشکلات سلامتی شوند. 

علل تجمع گاز متان:

  • گرفتگی لوله‌ها:

    گرفتگی لوله‌های فاضلاب می‌تواند باعث تجمع گاز متان و سایر گازهای مضر شود.

  • نشت یا خرابی اتصالات:

    اتصالات نامناسب لوله‌ها یا نشتی در سیستم فاضلاب می‌تواند منجر به تجمع گاز متان در فضای مستراح شود.

  • زنگ‌زدگی و خوردگی:

    زنگ‌زدگی و خوردگی لوله‌ها می‌تواند باعث ایجاد سوراخ و شکاف در لوله‌ها شده و به تجمع گاز کمک کند. 

اقدامات لازم:

  • بررسی و رفع گرفتگی:

    در صورت وجود بوی بد یا نشانه های تجمع گاز، باید لوله‌ها بررسی و گرفتگی‌ها رفع شوند.

  • بررسی اتصالات:

    اتصالات لوله‌ها باید بررسی و در صورت نیاز تعویض یا تعمیر شوند.

  • بررسی زنگ‌زدگی و خوردگی:

    لوله‌ها باید از نظر زنگ‌زدگی و خوردگی بررسی شده و در صورت نیاز تعویض شوند.

  • استفاده از تهویه مناسب:

    استفاده از تهویه مناسب در مستراح می‌تواند به کاهش تجمع گاز متان کمک کند.

  • تماس با متخصص:

    در صورت لزوم، باید با یک متخصص لوله‌کشی تماس بگیرید تا به بررسی و رفع مشکل بپردازد. 

و حالا آلفا لیپوئیک اسید و کتونها و آلدهایدها و پروتئینها و ویتامینها و میوه ها و مزدوجهای آنها ... نیز با هم چه کنشها و واکنشهایی می کنند که یحتمل باعث مشکلات سر انگشتان دست و پا هم شده و بلکه به درمان آن هم کمک می کنند، و الله اعلم! و حالا بنده ی حقیر هی عرض کنم که ایالات متحده چند جهانی استکان نلبکیهای توپولوژیک ابرتقارنی ... ربع و نیم و تمام و ... چرخشی قلوب زمینی و آسمانی هم شوند و بلکه شقاقی هم در آسمان قدسی عرش اعلی و زمینی که قرار هم هست خلیفة الله بر آن حکمرانی کند، نشوند.

حالا یحتمل اینجا بعضی اشکال هم کنند که اصلا چه لزومی هم دارد که شما منحنیهای مادولی را به مدل نرون جاکوبیها هم آنطور که کنت ریبت انجام می دهد، بررسی هم کنید؟! یحتمل قسمتی از مسئله این هم باشد که یک مرتبه وارد حیطه ی هندسه ی آراکلوف هم خواهید شد؛ غیر از این است؟! یک مقاله هم در مورد جستجوی آراکلوف و نرون در آرشیو کرنل پیدا نمی فرمائید، ولی جواب هوش مصنوعی این است:

Néron-Tate height and Arakelov theory are concepts in arithmetic geometry that are closely related to the study of heights of points on algebraic varieties, particularly curves, over number fields. Arakelov theory combines techniques from algebraic geometry, number theory, and complex analysis to study arithmetic objects. The Néron-Tate height is a fundamental tool for measuring the size of points on abelian varieties, and Arakelov theory provides a framework for understanding this height in a more general context. 

Here's a more detailed explanation:

Néron-Tate Height:

  • The Néron-Tate height is a quadratic form on the group of rational points of an abelian variety (or more generally, on the group of divisors of degree zero modulo algebraic equivalence).
  • It provides a way to measure the size of points, with smaller heights corresponding to "smaller" points.
  • The Néron-Tate height is crucial in the study of Diophantine equations and the distribution of rational points on algebraic varieties. 

Arakelov Theory:

  • Arakelov theory provides a way to extend geometric notions from algebraic geometry to arithmetic settings, specifically to schemes over the ring of integers of a number field.
  • It introduces the concept of "arithmetic surfaces," which are schemes equipped with a complex manifold structure at the "places at infinity" (complex embeddings of the number field).
  • Arakelov theory allows for the development of intersection theory on these arithmetic surfaces, which is essential for studying heights and other arithmetic invariants.
  • Arakelov's work was motivated by the desire to prove results for curves over number fields that were already known for curves over function fields. 

Relationship between Néron-Tate Height and Arakelov Theory:

  • Arakelov theory provides a framework for understanding the Néron-Tate height in a more general and geometric context. 
  • It allows one to study the Néron-Tate height of divisors on curves in terms of intersection theory on arithmetic surfaces. 
  • For example, A paper on Number Analytics says the Néron-Tate height of divisors on algebraic curves can be related to scattering constants associated to finite index subgroups of the modular group. 
  • Arakelov theory has been instrumental in proving results about the distribution of points on algebraic varieties, such as the Uniform Boundedness Conjecture and the Uniform Mordell-Lang conjecture. 

In essence, Arakelov theory provides the tools to study the arithmetic properties of algebraic varieties, and the Néron-Tate height plays a central role in this study, particularly when examining the size and distribution of rational points. 

بنده ی حقیر عرضم این است که ای بنی آدم، آیا عهد هم نبستید که شیطان را دیگر عبادت نکنید؟ الم اعهد الیکم یا بنی آدم ان لا تعبدوا الشیطان انه لکم عدوٌ مبین. 

أَلَمْ أَعْهَدْ إِلَیْکُمْ یَا بَنِی آدَمَ أَن لَّا تَعْبُدُوا الشَّیْطَانَ إِنَّهُ لَکُمْ عَدُوٌّ مُّبِینٌ ‎﴿یس: ٦٠﴾‏

بله، ولی یحتمل اینجا بعضی اشکال هم بفرمایند که اصلا مبین (discriminant) مسئله در چنین کارهایی هم کدام است؟! و بلکه کوهمولوژی گالوا و مزدوجهای میدانهای حقیقی و مختلط مسئله حتی در واریته های شیمورا هم کدام می شود و ...؟! و حتی آنگاه بعضی اشکال هم کنند که خوب حالا تو که داری همه را می گویی، بگو ببینیم همی مقاله ی اخیر WZW ویتن و مورتی نیز از چه قرار است و اصل مسئله اش حتی در ارتباط با چوی و تختجان و SL(2, R) و SU(2) هم کدام است؟ آیا مسئله این هم هست که حتی به کنایه هم اشاره ای شود که بالاخره خطوط اصلی مسائل مصباح الهدایة الی الخلافة و الولایة هم در حکمت متعالیه نظریهای حمیدی مجیدی فقهی کدام است و چطور هم می توان از آنها در چت جی پی تی حتی بهره گرفت؟! و نهایتاً هم حضرت ولایت فقیه مد ظله العالی را حتی با لحاظ حرکت از حالات خلاء بسمت الفهای بینهایت آیات اللهی مراتب و درجات متعالیه و اجتهاد نیز الی ما شاء الله یاری رساند. برگردیم به نکته ی اول مسائل که آیا حتی جون غلام سیاه پوست حضرت امام حسین علیه السلام فرقی می کند که برده بوده است یا آزاد؟ و این در صورتی هم هست که خود امام می فرمایند و در چه حالتی و به چه کسانی هم می فرمایند که 

إن لَم یَکُن لَکُم دینٌ و کُنتُم لاتَخافونَ المَعادَ فَکونوا اَحراراً فِی دُنیاکُم؛
اگر دین ندارید و از قیامت نمی ترسید، لااقل در دنیای خود آزاده باشید.

یک مسائل اساسی ای هست در اخلاق و حکمت الهی که در نبود آنها مسائل حتی روانشناسی فرعونی هم می شوند و حیا و معرفت و اخلاق الهی زدوده می گردد. و این مربوط است به حوزه و دانشگاه که بالاخره چرا مقاومت به این فکر هم نیافتادند که بجای 7 اکتبر طوفان الاقصی، طوفانی در دانشگاه و حوزه ی علمیه ی غزه و فلسطین هم ایجاد شود؟ همین قدر هم آیا امکانش نبود؟! و از آن طرف هم حمله های داعش مانند تروریستی را داریم که مسلمانان را مبتلا می کند. یا ایها المسلمون، فاین تذهبون؟! فَأَیْنَ تَذْهَبُونَ ‎﴿التکویر: ٢٦﴾‏ همین مسئله را که در میان آیات سوره ی دخان، می فرماید معلَّم مجنون؛ ببینید چطور در بین آیات دیگر قرار گرفته است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِیمِ

حم ‎﴿١﴾‏ وَالْکِتَابِ الْمُبِینِ ‎﴿٢﴾‏ إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةٍ مُّبَارَکَةٍ ۚ إِنَّا کُنَّا مُنذِرِینَ ‎﴿٣﴾‏ فِیهَا یُفْرَقُ کُلُّ أَمْرٍ حَکِیمٍ ‎﴿٤﴾‏ أَمْرًا مِّنْ عِندِنَا ۚ إِنَّا کُنَّا مُرْسِلِینَ ‎﴿٥﴾‏ رَحْمَةً مِّن رَّبِّکَ ۚ إِنَّهُ هُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ ‎﴿٦﴾‏ رَبِّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَمَا بَیْنَهُمَا ۖ إِن کُنتُم مُّوقِنِینَ ‎﴿٧﴾‏ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ یُحْیِی وَیُمِیتُ ۖ رَبُّکُمْ وَرَبُّ آبَائِکُمُ الْأَوَّلِینَ ‎﴿٨﴾‏ بَلْ هُمْ فِی شَکٍّ یَلْعَبُونَ ‎﴿٩﴾‏ فَارْتَقِبْ یَوْمَ تَأْتِی السَّمَاءُ بِدُخَانٍ مُّبِینٍ ‎﴿١٠﴾‏ یَغْشَى النَّاسَ ۖ هَٰذَا عَذَابٌ أَلِیمٌ ‎﴿١١﴾‏ رَّبَّنَا اکْشِفْ عَنَّا الْعَذَابَ إِنَّا مُؤْمِنُونَ ‎﴿١٢﴾‏ أَنَّىٰ لَهُمُ الذِّکْرَىٰ وَقَدْ جَاءَهُمْ رَسُولٌ مُّبِینٌ ‎﴿١٣﴾‏ ثُمَّ تَوَلَّوْا عَنْهُ وَقَالُوا مُعَلَّمٌ مَّجْنُونٌ ‎﴿١٤﴾‏ إِنَّا کَاشِفُو الْعَذَابِ قَلِیلًا ۚ إِنَّکُمْ عَائِدُونَ ‎﴿١٥﴾‏ یَوْمَ نَبْطِشُ الْبَطْشَةَ الْکُبْرَىٰ إِنَّا مُنتَقِمُونَ ‎﴿١٦﴾‏ ۞ وَلَقَدْ فَتَنَّا قَبْلَهُمْ قَوْمَ فِرْعَوْنَ وَجَاءَهُمْ رَسُولٌ کَرِیمٌ ‎﴿١٧﴾‏ أَنْ أَدُّوا إِلَیَّ عِبَادَ اللَّهِ ۖ إِنِّی لَکُمْ رَسُولٌ أَمِینٌ ‎﴿١٨﴾‏

یک مسئله این است که در زبانهایی که در میان قوم انگلوساکسون هم رواج دارد، آیا همه ازدواج را conjugation نیز می نامند و آنگاه مزدوجهای کوهمولوژی گالوا نیز کدام اند؟

https://arxiv.org/search/?

query=conjugate+galois+cohomology&searchtype=all&source=header

و آنگاه خود قرآن کریم هم چطور به کنایه می فرماید بعضی درخواستهای ازدواج باید صورت بگیرد:

وَلَا جُنَاحَ عَلَیْکُمْ فِیمَا عَرَّضْتُم بِهِ مِنْ خِطْبَةِ النِّسَاءِ أَوْ أَکْنَنتُمْ فِی أَنفُسِکُمْ عَلِمَ اللَّهُ أَنَّکُمْ سَتَذْکُرُونَهُنَّ وَلَـٰکِن لَّا تُوَاعِدُوهُنَّ سِرًّا إِلَّا أَن تَقُولُوا قَوْلًا مَّعْرُوفًا وَلَا تَعْزِمُوا عُقْدَةَ النِّکَاحِ حَتَّىٰ یَبْلُغَ الْکِتَابُ أَجَلَهُ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ یَعْلَمُ مَا فِی أَنفُسِکُمْ فَاحْذَرُوهُ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ غَفُورٌ حَلِیمٌ ‎﴿البقرة: ٢٣٥﴾‏

قوله تعالى : لا جناح علیکم فیما عرضتم به من خطبة النساء أو أکننتم فی انفسکم التعریض هو المیل بالکلام إلى جانب لیفهم المخاطب أمرا مقصودا للمتکلم لا یرید التصریح به ، من العرض بمعنى الجانب فهو خلاف التصریح.

والفرق بین التعریض والکنایة ان للکلام الذی فیه التعریض معنى مقصودا غیر ما اعترض به کقول المخاطب للمرأة : إنی حسن المعاشرة واحب النساء ، ای لو تزوجت بی سعدت بطیب العیش وصرت محبوبة ، بخلاف الکنایة إذ لا یقصد فی الکنایة غیر المکنى عنه کقولک : فلان کثیر الرماد ترید انه سخی.

والخطبة بکسر الخاء من الخطب بمعنى التکلم والمراجعة فی الکلام ، یقال : خطب المرأة خطبة بالکسر إذا کلمها فی أمر التزوج بها فهو خاطب ولایقال : خطیب ویقال خطب القوم خطبة بضم الخاء إذا کلمهم ، وخاصة فی الوعظ فهو خاطب من الخطاب وخطیب من الخطباء.

والاکنان من الکن بالفتح بمعنى الستر لکن یختص الاکنان بما یستر فی النفس کما قال : أو أکننتم فی انفسکم ، والکن بما یستر بشیء من الاجسام کمحفظة أو ثوب أو بیت ، قال تعالى : ( کأنهن بیض مکنون ) الصافات ـ ٤٩ ، وقال تعالى : ( کأمثال اللؤلؤء المکنون ) الواقعة ـ ٢٣ ، والمراد بالآیة نفى البأس عن التعریض فی الخطبة أو إخفاء أمور فی القلب فی امرها.

المیزان فی تفسیر القرآن، علامه محمد حسین طباطبایی، جلد 2، ص 243

https://lib.eshia.ir/12016/2/243

یک نکته ای که در قضیه ی آخر فرما نهفته است این است که اگر ما همه ی ریشه های واحد را به اعداد صحیح بیافزائیم، آنگاه روی دایره ی واحد آیا غیر از این هم هست که اینها رو به چگالی (dense) هم می روند، هر چند که مجموعه ای تمام و کمال نیز نیستند؟ و بلکه وقتی بسط این ریشه ها را اعداد صحیح بپیوندیم، آیا این اعداد صحیح بسیط هم در صفحه ی اعداد مختلط چگال می شوند یا خیر؟! و هنوز ما اعداد گویای شکل گرفته توسط آنها را هم وارد بحث نکرده ایم؛ و اما آیا چطور هم بینهایت جوابهای غیر مبتذل هم برای قضیه ی آخر فرما یافته ایم یا خیر؟! نکته ی قابل توجه اینجا این است که گروه گالوای معادلات قضیه ی آخر فرما و گروه گالوای بسط ریشه های واحد روی میدان اعداد گویا چه نسبتهایی با گروه گالوای مطلق روی اعداد گویا یا روی اعداد صیحیح هم دارد؟ یعنی هنوز کلی معادلات دیگر هم هستند که هنوز وارد مسئله قضیه آخر فرما هم نکرده ایم، مثل مثلاً معادلات عمومی درجه پنج و گروه گالوای متناظر آن یعنی گروه تقارنهای بیست وجهی. غلط نکنم اگر کسی این را بفهمد و اینکه رل نمایشهای گالوا (Galois representatioins) در قضیه ی آخر فرما چه نقشی دارند، اثبات اندرو وآیلز را تا حدی بهتر درک کند! البته ما سوال را ماورای اثبات او هم برده ایم و می پرسیم که با بسط اعداد صحیح بوسیله ی ریشه های واحد، مسئله ی جوابهای قضیه چطور می شوند؟

AI Overview

Extending the integers by roots of unity, specifically in the context of cyclotomic fields, played a crucial role in the eventual proof of Fermat's Last Theorem. While not a direct solution for all cases, this approach, pioneered by Kummer, helped in understanding the structure of solutions and identifying potential problems with unique factorization in these extended fields. 

Here's how it works:

1. Cyclotomic Fields:

  • Fermat's Last Theorem states that no three positive integers a, b, and c can satisfy the equation a^n + b^n = c^n for any integer value of n greater than 2. 
  • To tackle this, mathematicians explored the equation within cyclotomic fields – extensions of the rational numbers by roots of unity (complex numbers that, when raised to a positive integer power, equal 1). 
  • For example, for n=3, they considered the field Q(ζ₃), where ζ₃ is a primitive cube root of unity (like (-1 + i√3)/2). 

2. Kummer's Approach and Ideal Numbers:

  • Ernst Kummer, building on Euler's work for n=3 and Dirichlet and Legendre's work for n=5, focused on the ring of integers within these cyclotomic fields.
  • He observed that unique factorization into primes, a fundamental property of regular integers, doesn't always hold in these extended fields.
  • To address this, Kummer introduced the concept of "ideal numbers," which are essentially sets of ordinary integers that behave like primes in these non-unique factorization scenarios. 

3. The Role of Unique Factorization:

  • The breakdown of unique factorization in cyclotomic fields posed a significant challenge to proving Fermat's Last Theorem.
  • If a solution to Fermat's equation existed, it could be factored in these extended fields, but the lack of unique factorization meant that the standard arguments based on prime factorization wouldn't directly apply. 
  • Kummer identified a class of primes, called regular primes, for which unique factorization does hold, and he proved Fermat's Last Theorem for these cases. 

4. Sophie Germain's Contribution:

  • Sophie Germain also made significant contributions by proving Fermat's Last Theorem for specific cases, particularly when certain conditions involving primes (Sophie Germain primes) were met.
  • Her work involved analyzing the behavior of solutions modulo these primes and demonstrating that if a solution existed, it would have to satisfy specific divisibility conditions. 

5. The Final Proof:

  • Andrew Wiles's proof of Fermat's Last Theorem, while not relying directly on Kummer's ideal numbers for all cases, built upon the foundation laid by earlier mathematicians working with cyclotomic fields and modular forms.
  • Wiles's proof connected elliptic curves (another type of equation) to modular forms (functions with special symmetry properties), and this connection, along with Ribet's theorem, ultimately demonstrated that Fermat's Last Theorem must be true. 

In essence, the extension of integers by roots of unity, particularly within cyclotomic fields, provided a crucial framework for understanding the problem, identifying challenges related to factorization, and paving the way for the eventual proof by Wiles and others.

AI responses may include mistakes. Learn more

البته در مورد ترتیب انگشتان هم بنده ی حقیر یاد یک قضیه ای در نظریه ی مجموعه ها می افتم که مربوط است به اینکه چطور هر مجموعه ای را می توان خوش ترتیب اش کرد! every set can be well-ordered! اوایل کتاب توپولوژی عمومی جان کلی یک سری جمله هایی را در قضیه ای می دهد که همه با هم هم ارزند و این قضیه ی خوش ترتیبی همراه اصل انتخاب axiom of choice هم یکی از آنها است که البته اینها قضایای دیگری هم هستند که یحتمل بهتر است به جای دیگری برای بحث هم موکول شوند و بلکه ارتباط توپولوژیک هندسی و بلکه آنالیز تابعی و غیره آنرا با ترتیب انگشتها هم محاسبه کنیم و .... و حالا یحتمل اگر یک آزمایشی در بیمارستان هدایت هم ندادید، اقل کم بالاخره یک جای دیگری هم آزمایش بدهید؛ بد نباشد. مسئله از این نوع هم نیست که سایت اهل البیت حالا روی گوشی تان باز نشد، یحتمل وقت دیگری هم باز نخواهد شد. دوباره هم امتحان کنید. مثل اینکه خواستگاری هم می روید، تا جواب رد دادند، ناامید نشوید؛ هر چند که بهتر هم هست به بهانه ی خواستگاری هم مزاحمت برای مردم ایجاد نکنید و بلکه تقوای الهی هم پیشه گیرید و .... لا اله الا الله اللهم صل علی محمد و آل محمد و تقبل شفاعته وارفع درجته اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة و النصر واجعلنا من خیر انصاره واعوانه و الذابین عنه و المسارعین الیه فی قضاء حوائجه و الممتثلین لاوامره و المحامین عنه و المستشهدین بین یدیه

هُوَ الَّذِی أَخْرَجَ الَّذِینَ کَفَرُوا مِنْ أَهْلِ الْکِتَابِ مِن دِیَارِهِمْ لِأَوَّلِ الْحَشْرِ مَا ظَنَنتُمْ أَن یَخْرُجُوا وَظَنُّوا أَنَّهُم مَّانِعَتُهُمْ حُصُونُهُم مِّنَ اللَّهِ فَأَتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ حَیْثُ لَمْ یَحْتَسِبُوا وَقَذَفَ فِی قُلُوبِهِمُ الرُّعْبَ یُخْرِبُونَ بُیُوتَهُم بِأَیْدِیهِمْ وَأَیْدِی الْمُؤْمِنِینَ فَاعْتَبِرُوا یَا أُولِی الْأَبْصَارِ ‎﴿الحشر: ٢﴾‏

ان الحسین مصباح الهدی و سفینة النجاة

1404/4/6

با رمز یا حسین(ع) پیروز شدیم

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «اگر حادثه کربلا و اسوه‌گیری از آن نبود، انقلاب اسلامی ایران پیروز نمیشد.» ۱۳۷۲/۰۳/۲۶
رسانه KHAMENEI.IR با شعار «با رمز یاحسین(ع) پیروز شدیم» در ایام محرم الحرام ۱۴۴۷ مجموعه محصولات خود را منتشر خواهد کرد.
[دریافت نشان با رمز یا حسین(ع) پیروز شدیم]

برچسب‌ها: انقلاب اسلامی؛ حضرت امام حسین(علیه السلام)؛ ماه محرم؛ تاثیر حادثه عاشورا بر انقلاب اسلامی؛ کربلا؛

https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=60521

1404/4/7

مراسم پرشکوه تشییع جمعی از شهدای اخیر دفاع مقدس ملت ایران در برابر رژیم صهیونیستی

رسانه KHAMENEI.IR گوشه‌هایی از مراسم پرشکوه تشییع جمعی از شهدای اخیر دفاع مقدس ملت ایران در برابر رژیم صهیونیستی را منتشر میکند. این مراسم از میدان انقلاب اسلامی تا میدان آزادی تهران برگزار شد.

https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=60535

 

بنده ی حقیر این فیلم گفتگوی ویژه خبری با دکتر حشمت الله قنبری را اول بطور زنده ولی خیلی سرسری هم دیدم ولی بعداً دو دفعه ی دیگر هم دیدم؛ یکی دیشب که خیلی دیروقت بود و یکی هم دوباره امروز دیدم!

https://www.namasha.com/v/WhypKYmY

جالب این است که اگر در تلوبیون بخواهید آنرا ببینید، هر چه اسم دکتر قنبری را بزنید، این ویدئو نمی آمد. و یحتمل دلیلش هم این بوده که هوش مصنوعی طوری تنظیم شده بوده که به گفتگوی ویژه خبری حساس است. بنده این را گفتم که وقتتان را مثل بنده ی حقیر سر اینکه آنرا در تلوبیون ببینید تلف نکنید.

نکته ای را که ایشان راجع به فرعون هم می فرمایند، نکته ای بسیار مهم است که فراعنه ی کوچک و بزرک و شاهان و منافقان و سلطنت طلبها و کفار همه و همه یحتمل اظهار هم بدارند که همینطوری که از سر تپه دارند پائین هم می آیند، دریا برای آنها بوده است که باز هم شده است. و بلکه یحتمل حتی دلشان را هم بزنند به دریا مثل حضرت موسی علی نبینا علیه السلام. ولی خوب، همه که نجات نمی یابند و بلکه حضرت موسی علی نبینا علیه السلام و قومش هم هستند که نجات می یابند و فرعونیان هم غرق می شوند، و این مضمون آیه ی مبارکه ی 141 نساء هم هست که می فرماید منافقان می گویند ما با شمائیم وقتی پیروز شدید؛ و اگر کافران هم پیروز شوند، می گویند نه ما اسرار مسلمانان را بهتان گفتیم و از آسیب مسلمانان حفظتان کردیم؛ البته سر آیه ی مبارکه نفی سبیل در اینجا هم هست که می فرماید خداوند در روز قیامت بین شما حکم کند و خداوند هیچ گاه برای کافران نسبت به اهل ایمان راه باز نخواهد نمود. این است که امام زمان عجل الله فرجه الشریف مانند جدش خودش قد علم می کند و مقابل طاغوتهایی همچون یزید و نرون و امثالهم می ایستد و بلکه آنها را سرکوب هم می کند. بعضی یحتمل اینجا اشکال کنند که آقا جان، شما بهتر است در مقابل سران ابرقدرتی کوتاه هم بیائید و بلکه جایگاه خودتان را هم در مقابل آنها دریابید! نخیر؛ مسئله این است که این شمائید که جایگاه امام زمان عجل الله فرجه الشریف و یاران باوفایش را هنوز هم که هنوزه درنیافته اید و بلکه در ولم لم منافقانه نوسانات بین کفر و ایمان هر طرف هم باد بیاید، بادش می دهید! یعنی بعضی به حق هم سردرگم اند که بالاخره حق با کیست؟

شما ببینید که واقعاً هم کوهمولوژی گالوا را دریافتن یحتمل بعضی اشکال هم کنند که بیخودی نیست که یک سرش هم وصل است به ناتو! وما ادراک ناتو؟ همین اوکراین خودمان را ببینید که چه وضعی هم پیدا کرده است بین ناتو و اروپا و آمریکا و کمکهایشان و از آن طرف هم رویارویی با روسیه! بالاخره نمی شود یا می شود اوکراین همانطوری که دلش هم می خواهد مزدوج هم شود با ناتو یا خیر؟! حالا ما کاری هم نداریم، ولی در کتاب نظریه ی اعداد جبری کاسلز-فرولیخ 1967 (ص. 197) هم می فرماید که گروه کوهمولوژی دوم گالوا که اول بار توسط ناکایاما (و هوخشیلد) هم یافت شد، دوره ای است و یک عضو بنیادین یا قانونی هم دارد. البته امروزه روز این مسائل خیلی هم بیشتر از آن زمان حل و فصل شده اند و بلکه مسائل به الفهای بالاتری هم کشیده شده اند. ولی خوب، این هم که اصل مسائل هم چگونه اند را همین قضیه ی آخر فرما خودمان هم نشان می دهد که چقدر اسفار هم در موردش نوشته شده اند و یحتمل همانطوری که بودریار و دیگران هم اشکال بفرمایند، در انبوهی از نوشتارها ممکن است که شاگرد اظهار بدارد که من که گم شدم در اینکه بالاخره اگر ما جوابی غیر مبتذل هم برای قضیه ی آخر فرما بخواهیم داشته باشیم؛ تکلیف چیست؟! آیا آنگاه راهی هم دارد که حتی در روز قیامت هم بتوان انگشتان دستان را با این که خدا خود مرتب می کند، با لحاظ قضیه ی آخر فرما هم بندگان مومن خدا بتوانند ترتیب بیست وجهی و معادلات درجه پنج را هم حفظ کرده و بلکه حتی ربط مسئله را با این قضیه ی خودمان هم بیابند و .... یا اصلا ربطی هم ندارد و الکی در میان ولم لم هم مانده ایم و همچون فراعنه ی کوچک و بزرگ و شاهنشاهان و منافقان و کفار هم همه و همه منتظرند که آیا چطور هم قرار است از دریا عبور کرده و ختم قائله هم اعلام گردد و دوباره هم همه و همه بازگردند به حال کفر اولشان و گوساله پرستی و بی حجابی و ..... مسئله این است که اگر طرز تفکر هم این است، آنگاه اصل نفی سبیل را درست هم نفهمیده ایم. مثل این است که بخواهیم مغنی اللبیب را هم در یک چشم به هم زدن بفهمیم و حال آنکه صرف و نحو ابتدایی را هم درست نفهمیده باشیم. دیر شد، دیر شد، بدوم برسم به روضه! لا اله الا الله اللهم صل علی محمد و آل محمد و تقبل شفاعته وارفع درجته اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة و النصر واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه. و حالا خوب، این مقالات مربوط به کوهمولوژی گالوا و کوهمولوژی هوخشیلد و هندسه ی ناجابجایی و انگیزه های آرتین و ... را هم نگاهی بیاندازید:

https://arxiv.org/abs/math/0512138

https://arxiv.org/abs/1910.10407

https://arxiv.org/abs/2505.20785

https://arxiv.org/search/?

query=galois+cohomology&searchtype=title&source=header

 

https://arxiv.org/search/?searchtype=author&query=Bar-On%2C+T

 

https://arxiv.org/abs/2502.01967

https://arxiv.org/search/?

query=galois+hochschild+cohomology&searchtype=all&source=header

 

https://arxiv.org/search/?

query=artin+motive&searchtype=title&source=header

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِیمِ

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ‎﴿١﴾‏ وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ‎﴿٢﴾‏ فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ ۚ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ‎﴿٣﴾‏

ذکر صلوات بر آن حضرت

:

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ أَهْلِ بَیْتِهِ وَ صَلِّ عَلَى وَلِیِّ اَلْحَسَنِ وَ وَصِیِّهِ وَ وَارِثِهِ اَلْقَائِمِ بِأَمْرِکَ وَ اَلْغَائِبِ فِی خَلْقِکَ وَ اَلْمُنْتَظِرِ لِإِذْنِکَ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَیْهِ وَ قَرِّبْ بُعْدَهُ وَ أَنْجِزْ وَعْدَهُ وَ أَوْفِ عَهْدَهُ وَ اِکْشِفْ عَنْ بَأْسِهِ حِجَابَ اَلْغَیْبَةِ وَ أَظْهِرْ بِظُهُورِهِ صَحَائِفَ اَلْمِحْنَةِ وَ قَدِّمْ أَمَامَهُ اَلرُّعْبَ وَ ثَبِّتْ بِهِ اَلْقَلْبَ وَ أَقِمْ بِهِ اَلْحَرْبَ وَ أَیِّدْهُ بِجُنْدٍ مِنَ اَلْمَلاَئِکَةِ مُسَوِّمِینَ وَ سَلِّطْهُ عَلَى أَعْدَاءِ دِینِکَ أَجْمَعِینَ وَ أَلْهِمْهُ أَنْ لاَ یَدَعَ مِنْهُمْ رُکْناً إِلاَّ هَدَّهُ وَ لاَ هَاماً إِلاَّ قَدَّهُ وَ لاَ کَیْداً إِلاَّ رَدَّهُ وَ لاَ فَاسِقاً إِلاَّ حَدَّهُ وَ لاَ فِرْعَوْنَ إِلاَّ أَهْلَکَهُ وَ لاَ سِتْراً إِلاَّ هَتَکَهُ وَ لاَ عَلَماً إِلاَّ نَکَّسَهُ وَ لاَ سُلْطَاناً إِلاَّ کَسَبَهُ وَ لاَ رُمْحاً إِلاَّ قَصَفَهُ وَ لاَ مِطْرَداً إِلاَّ خَرَقَهُ وَ لاَ جُنْداً إِلاَّ فَرَّقَهُ وَ لاَ مِنْبَراً إِلاَّ أَحْرَقَهُ وَ لاَ سَیْفاً إِلاَّ کَسَرَهُ وَ لاَ صَنَماً إِلاَّ رَضَّهُ وَ لاَ دَماً إِلاَّ أَرَاقَهُ وَ لاَ جَوْراً إِلاَّ أَبَادَهُ وَ لاَ حِصْناً إِلاَّ هَدَمَهُ وَ لاَ بَاباً إِلاَّ رَدَمَهُ وَ لاَ قَصْراً إِلاَّ خَرَّبَهُ [أَخْرَبَهُ] وَ لاَ مَسْکَناً إِلاَّ فَتَّشَهُ وَ لاَ سَهْلاً إِلاَّ أَوْطَأَهُ وَ لاَ جَبَلاً إِلاَّ صَعِدَهُ وَ لاَ کَنْزاً إِلاَّ أَخْرَجَهُ بِرَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ اَلرَّاحِمِینَ مؤلف گوید که شیخ مفید بعد از نقل زیارت سابق که اول آن

اَللَّهُ أَکْبَرُ اَللَّهُ أَکْبَرُ لاٰ إِلٰهَ إِلاَّ اَللّٰهُ وَ اَللَّهُ أَکْبَرُ [156]بود فرموده که به روایت دیگر منقول است که مى‌گویى بعد از داخل شدن در سرداب مقدس

اَلسَّلاَمُ عَلَى اَلْحَقِّ اَلْجَدِیدِ [157]پس زیارت را نقل کرده تا نماز زیارت آنگاه فرموده پس دوازده رکعت نماز زیارت مى‌کنى هر دو رکعت به یک سلام و مى‌خوانى بعد از آن دعایى را که از آن حضرت روایت شده:

اَللَّهُمَّ عَظُمَ اَلْبَلاَءُ وَ بَرِحَ اَلْخَفَاءُ وَ اِنْکَشَفَ اَلْغِطَاءُ وَ ضَاقَتِ اَلْأَرْضُ وَ مَنَعَتِ اَلسَّمَاءُ وَ إِلَیْکَ یَا رَبِّ اَلْمُشْتَکَى وَ عَلَیْکَ اَلْمُعَوَّلُ فِی اَلشِّدَّةِ وَ اَلرَّخَاءِ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ اَلَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنَا طَاعَتَهُمْ

فَعَرَّفْتَنَا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عَاجِلاً کَلَمْحِ اَلْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ مِنْ ذَلِکَ یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ اُنْصُرَانِی فَإِنَّکُمَا نَاصِرَایَ وَ اِکْفِیَانِی فَإِنَّکُمَا کَافِیَایَ یَا مَوْلاَیَ یَا صَاحِبَ اَلزَّمَانِ اَلْغَوْثَ اَلْغَوْثَ اَلْغَوْثَ أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی مؤلف گوید که این دعاى شریفى است و سزاوار است خواندن آن در آنجا مکرر و در غیر آن مکان و ما در باب اول ذکر کردیم این دعا را با اختلاف جزئى

اصحاب آخرالزمانی سیدالشهداء

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «یاد شهیدان گران‌قدر حوادث اخیر را گرامی میدارم؛ سرداران شهید، دانشمندان شهید که حقّاً و انصافاً ارزشمند بودند برای جمهوری اسلامی و خدمت کردند و امروز در پیشگاه پروردگار، پاداش خدمات برجسته‌ی خودشان را دریافت میکنند ان‌شاءالله.» ۱۴۰۴/۰۴/۰۵
لوح یادبود رسانه KHAMENEI.IR برای فرماندهان شهید نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که در جریان اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونی به کشورمان در خرداد و تیر ۱۴۰۴ به شهادت رسیدند.

https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=60527

 

وَلَا تَقُولُوا لِمَن یُقْتَلُ فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتٌ بَلْ أَحْیَاءٌ وَلَـٰکِن لَّا تَشْعُرُونَ ‎﴿البقرة: ١٥٤﴾‏

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ ‎﴿آل عمران: ١٦٩﴾‏

اندک اندک جمع مستان می‌رسند

اندک اندک می پرستان می‌رسند

دلنوازان نازنازان در ره اند

گلعذاران از گلستان می‌رسند

اندک اندک زین جهان هست و نیست

نیستان رفتند و هستان می‌رسند

جمله دامن‌های پرزر همچو کان

از برای تنگدستان می‌رسند

لاغرانِ خسته از مرعای عشق

فربهان و تندرستان می‌رسند

جان پاکان چون شعاع آفتاب

از چنان بالا به پستان می‌رسند

خرم آن باغی که بهر مریمان

میوه‌های نو زمستان می‌رسند

اصلشان لطفست و هم واگشت لطف

هم ز بستان سوی بستان می‌رسند

لا اله الا الله اللهم صل علی محمد و آل محمد و تقبل شفاعته وارفع درجته اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و الذابین عنه و المستشهدین بین یدیه

الَّذِینَ یَتَرَبَّصُونَ بِکُمْ فَإِن کَانَ لَکُمْ فَتْحٌ مِّنَ اللَّهِ قَالُوا أَلَمْ نَکُن مَّعَکُمْ وَإِن کَانَ لِلْکَافِرِینَ نَصِیبٌ قَالُوا أَلَمْ نَسْتَحْوِذْ عَلَیْکُمْ وَنَمْنَعْکُم مِّنَ الْمُؤْمِنِینَ ۚ فَاللَّهُ یَحْکُمُ بَیْنَکُمْ یَوْمَ الْقِیَامَةِ ۗ وَلَن یَجْعَلَ اللَّهُ لِلْکَافِرِینَ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ سَبِیلًا ‎﴿النساء: ١٤١﴾‏

 

بَابُ مِیرَاثِ أَهْلِ الْمِلَلِ‌

لَا یَتَوَارَثُ أَهْلُ مِلَّتَیْنِ‌[1] وَ الْمُسْلِمُ یَرِثُ الْکَافِرَ وَ الْکَافِرُ لَا یَرِثُ الْمُسْلِمَ وَ ذَلِکَ أَنَّ أَصْلَ الْحُکْمِ فِی أَمْوَالِ الْمُشْرِکِینَ أَنَّهَا فَیْ‌ءٌ لِلْمُسْلِمِینَ وَ أَنَّ الْمُسْلِمِینَ أَحَقُّ بِهَا مِنَ الْمُشْرِکِینَ وَ أَنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ إِنَّمَا حَرَّمَ عَلَى الْکُفَّارِ الْمِیرَاثَ عُقُوبَةً لَهُمْ بِکُفْرِهِمْ کَمَا حَرَّمَ عَلَى الْقَاتِلِ عُقُوبَةً لِقَتْلِهِ فَأَمَّا الْمُسْلِمُ فَلِأَیِّ جُرْمٍ وَ عُقُوبَةٍ یُحْرَمُ الْمِیرَاثَ وَ کَیْفَ صَارَ الْإِسْلَامُ یَزِیدُهُ شَرّاً مَعَ قَوْلِ النَّبِیِّ ص.

5717- الْإِسْلَامُ یَزِیدُ وَ لَا یَنْقُصُ‌[2].

وَ مَعَ قَوْلِهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ.

5718- لَا ضَرَرَ وَ لَا إِضْرَارَ فِی الْإِسْلَامِ‌[3].

فَالْإِسْلَامُ یَزِیدُ الْمُسْلِمَ خَیْراً وَ لَا یَزِیدُهُ شَرّاً.

5719- وَ مَعَ قَوْلِهِ ع‌ الْإِسْلَامُ یَعْلُو وَ لَا یُعْلَى عَلَیْهِ‌[4].

وَ الْکُفَّارُ بِمَنْزِلَةِ الْمَوْتَى لَا یَحْجُبُونَ وَ لَا یَرِثُونَ.

من لا یحضره الفقیه، شیخ صدوق ابن بابویه، جلد 4، ص 334

https://lib.eshia.ir/11021/4/334

 

همی گویم و گفته‌ام بارها
بود کیش من مهر دلدارها
پرستش به مستی است در کیش مهر
برونند زین حلقه هوشیارها
نمی‌بینم از اهل عالم کسی
که دارد خبر از دل افگارها
به جز رنج و حسرت چه حاصل ز عشق؟
که باشد در این ره خریدارها
بیا تا به میخانه رویم ز میکده
که آنجا بود جای غمخوارها
من از کیش مهر و مرامش خوشم
که باشد در این کیش غمخوارها
چو گفتی که سرمست شو از می عشق
به ما نیز گویند هشیارها 

 

یحتمل بعضی اشکال کنند که خوب حالا انواع میوه ها را که نمی شود با آلفا لیپوئیک اسید هم جایگزین کرد؛ و نکته این است که بالاخره شما در این میان یک سری کنشها و واکنشهای درستی و بلکه نادرستی را هم دارید که بین اسیدها و بازها رخ می دهند و حتی از لحاظ شیمی آلی و بیوشیمی با هم آیا چطور مزدوج هم می شوند. و آنگاه یحتمل بر حسب اینکه چطور این کنشها و واکنشها درست و نادرست هم باشند، حتی از جمله انگشتان دست را هم مرتب و منظم می کنند. و اما اینکه مثلاً ازدواجها هم چطور باید رخ دهند نیز قوانین و راه هایی دارند و از جمله هم داریم:

1. وَلَا جُنَاحَ عَلَیْکُمْ فِیمَا عَرَّضْتُم بِهِ مِنْ خِطْبَةِ النِّسَاءِ أَوْ أَکْنَنتُمْ فِی أَنفُسِکُمْ عَلِمَ اللَّهُ أَنَّکُمْ سَتَذْکُرُونَهُنَّ وَلَـٰکِن لَّا تُوَاعِدُوهُنَّ سِرًّا إِلَّا أَن تَقُولُوا قَوْلًا مَّعْرُوفًا وَلَا تَعْزِمُوا عُقْدَةَ النِّکَاحِ حَتَّىٰ یَبْلُغَ الْکِتَابُ أَجَلَهُ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ یَعْلَمُ مَا فِی أَنفُسِکُمْ فَاحْذَرُوهُ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ غَفُورٌ حَلِیمٌ ‎﴿البقرة: ٢٣٥﴾‏

2. وَإِن طَلَّقْتُمُوهُنَّ مِن قَبْلِ أَن تَمَسُّوهُنَّ وَقَدْ فَرَضْتُمْ لَهُنَّ فَرِیضَةً فَنِصْفُ مَا فَرَضْتُمْ إِلَّا أَن یَعْفُونَ أَوْ یَعْفُوَ الَّذِی بِیَدِهِ عُقْدَةُ النِّکَاحِ وَأَن تَعْفُوا أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ وَلَا تَنسَوُا الْفَضْلَ بَیْنَکُمْ إِنَّ اللَّهَ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِیرٌ ‎﴿البقرة: ٢٣٧﴾‏

3. وَابْتَلُوا الْیَتَامَىٰ حَتَّىٰ إِذَا بَلَغُوا النِّکَاحَ فَإِنْ آنَسْتُم مِّنْهُمْ رُشْدًا فَادْفَعُوا إِلَیْهِمْ أَمْوَالَهُمْ وَلَا تَأْکُلُوهَا إِسْرَافًا وَبِدَارًا أَن یَکْبَرُوا وَمَن کَانَ غَنِیًّا فَلْیَسْتَعْفِفْ وَمَن کَانَ فَقِیرًا فَلْیَأْکُلْ بِالْمَعْرُوفِ فَإِذَا دَفَعْتُمْ إِلَیْهِمْ أَمْوَالَهُمْ فَأَشْهِدُوا عَلَیْهِمْ وَکَفَىٰ بِاللَّهِ حَسِیبًا ‎﴿النساء: ٦﴾‏

4. وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّىٰ یُغْنِیَهُمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَالَّذِینَ یَبْتَغُونَ الْکِتَابَ مِمَّا مَلَکَتْ أَیْمَانُکُمْ فَکَاتِبُوهُمْ إِنْ عَلِمْتُمْ فِیهِمْ خَیْرًا وَآتُوهُم مِّن مَّالِ اللَّهِ الَّذِی آتَاکُمْ وَلَا تُکْرِهُوا فَتَیَاتِکُمْ عَلَى الْبِغَاءِ إِنْ أَرَدْنَ تَحَصُّنًا لِّتَبْتَغُوا عَرَضَ الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَمَن یُکْرِههُّنَّ فَإِنَّ اللَّهَ مِن بَعْدِ إِکْرَاهِهِنَّ غَفُورٌ رَّحِیمٌ ‎﴿النور: ٣٣﴾‏

5. وَالْقَوَاعِدُ مِنَ النِّسَاءِ اللَّاتِی لَا یَرْجُونَ نِکَاحًا فَلَیْسَ عَلَیْهِنَّ جُنَاحٌ أَن یَضَعْنَ ثِیَابَهُنَّ غَیْرَ مُتَبَرِّجَاتٍ بِزِینَةٍ وَأَن یَسْتَعْفِفْنَ خَیْرٌ لَّهُنَّ وَاللَّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ‎﴿النور: ٦٠﴾‏

 

و مثلاً اینکه مهر هم چقدر باید تعیین شود، یک مسئله است؛ آنچنان که بعضی یحتمل هم می فرمایند که حالا کی مهر را داده و کی گرفته! ولی آنچه که علامه طباطبایی هم در کیش مهر می فرمایند نیز آیا این دیگر چه سری از اسرار الهی است بین عاشق و معشوقش؟! از آن طرف هم شما می بینید که مثلاً در سریال اوشین هم بالاخره او ازدواج می کند، و از آن طرف هم سریالهایی ترکی مثل محتشم یوزئیل یا سده ی باشکوه سلطان سلیمان را دارید که بنده ی حقیر هم کمتر راجعش می دانم؛ ولی یحتمل سلطان مثل بقیه ی سلاطین هم حرمسرا دارد دیگر و .... و علاوه بر مزدوجها در واریته های شیمورا، مزدوجهای گالوا را هم داریم که حتی یحتمل می فرمایند در میدانهای کوانتومی توپولوژیک نیز کاربردها دارند همانطوری که آیا چطور مسئله تبدیل شود به یک امر الهی در ایالات متحده چند جهانی استکان نلبکیهای توپولوژیک ابرتقارنی ... ربع و نیم و تمام و ... چرخشی قلوب آسمانی و زمینی وقتی از دیدگاه حکمت الهی توسط یک حکیم الهی هم ملاحظه شود. و حتی توجه بفرمائید که شاگرد چطور هم می تواند از حالات خلاء بسمت الفهای بینهایت آیات اللهی مراتب ودرجات متعالیه و اجتهاد و حضرات آیات عظام مراجع تقلید و حضرت ولی فقیه مد ظلهم العالی و امام زمان عجل الله فرجه الشریف هم الی ما شاء الله میل کرده و پیشرفت هم کند.

وَاللَّهُ یُرِیدُ أَن یَتُوبَ عَلَیْکُمْ وَیُرِیدُ الَّذِینَ یَتَّبِعُونَ الشَّهَوَاتِ أَن تَمِیلُوا مَیْلًا عَظِیمًا ‎﴿النساء: ٢٧﴾‏

وَلَن تَسْتَطِیعُوا أَن تَعْدِلُوا بَیْنَ النِّسَاءِ وَلَوْ حَرَصْتُمْ فَلَا تَمِیلُوا کُلَّ الْمَیْلِ فَتَذَرُوهَا کَالْمُعَلَّقَةِ وَإِن تُصْلِحُوا وَتَتَّقُوا فَإِنَّ اللَّهَ کَانَ غَفُورًا رَّحِیمًا ‎﴿النساء: ١٢٩﴾‏

لا اله الا الله اللهم صل علی محمد و آل محمد و تقبل شفاعته وارفع درجته اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر واجعلنا من خیر انصاره واعوانه و الذابین عنه و المسارعین الیه فی قضاء حوائجه و المستشهدین بین یدیه

 

https://arxiv.org/search/?

query=shimura+conjugate&searchtype=all&abstracts=show&order=-

announced_date_first&size=50

 

https://arxiv.org/search/?

query=galois+conjugate&searchtype=all&abstracts=show&order=-

announced_date_first&size=50

 

https://arxiv.org/search/?query=conjugate+calabi-

+yau&searchtype=all&abstracts=show&order=-announced_date_first&size=50

 

https://arxiv.org/search/?

query=galois+conjugate+entropy&searchtype=all&source=header

مُتَّکِئِینَ فِیهَا یَدْعُونَ فِیهَا بِفَاکِهَةٍ کَثِیرَةٍ وَشَرَابٍ ‎﴿ص: ٥١﴾‏

لَکُمْ فِیهَا فَاکِهَةٌ کَثِیرَةٌ مِّنْهَا تَأْکُلُونَ ‎﴿الزخرف: ٧٣﴾‏

وَفَاکِهَةٍ کَثِیرَةٍ ‎﴿الواقعة: ٣٢﴾‏

 

۱۴۰۴/۰۴/۰۵

سومین پیام تلویزیونی خطاب به ملت ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی

بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران. اوّلاً یاد شهیدان گران‌قدر حوادث اخیر را گرامی میدارم؛ سرداران شهید، دانشمندان شهید که حقّاً و انصافاً ارزشمند بودند برای جمهوری اسلامی و خدمت کردند و امروز در پیشگاه پروردگار، پاداش خدمات برجسته‌ی خودشان را دریافت میکنند ان‌شاءالله.

لازم میدانم به ملّت بزرگ ایران تبریک عرض بکنم. چند تبریک به ملّت عرض میکنم:
یکی تبریک پیروزی بر رژیم جعلی صهیونیست. رژیم صهیونی با آن همه هیاهو، با آن همه ادّعا، در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و له شد. فکر اینکه چنین ضرباتی از سوی جمهوری اسلامی ممکن است بر رژیم وارد بشود، در ذهن آنها و مخیّله‌ی آنها خطور نمیکرد و اتّفاق افتاد. خدا را سپاس میگزاریم که به نیروهای مسلّح ما کمک کرد، توانستند از دفاع چندلایه‌ی پیشرفته‌ی آنها عبور کنند و بسیاری از مناطق شهری و نظامی آنها را زیر فشار موشکهای خودشان و با تهاجم قویّ سلاح پیشرفته‌ی خودشان با خاک یکسان کنند! این یکی از بزرگ‌ترین نعمتهای الهی است؛ این نشان‌دهنده‌ی آن است که رژیم صهیونیستی بداند که تعرّض به جمهوری اسلامی ایران برایش هزینه‌زاست، هزینه برای او ایجاد میکند، هزینه‌ی سنگین برای او به وجود می‌آورد و ایجاد میکند. و بحمدالله این اتّفاق افتاد؛ افتخارش متعلّق به نیروهای مسلّح و مردم عزیزمان است که این نیروهای مسلّح را از درون خود ایجاد کردند، تربیت کردند، پشتیبانی کردند و دست [قویّ] آنها را برای انجام یک چنین کار بزرگی فراهم کردند، قوی کردند.

تبریک دوّم مربوط به پیروزی ایران عزیزمان بر رژیم آمریکا است. رژیم آمریکا وارد جنگ مستقیم شد، چون احساس کرد که اگر وارد نشود، رژیم صهیونیستی بکلّی نابود خواهد شد. وارد جنگ شد برای اینکه او را نجات بدهد، لکن هیچ دستاوردی از این جنگ نداشت. به مراکز هسته‌ای ما حمله کردند ــ که البتّه این به طور مستقل درخورِ پیگیریِ جزائی در دادگاه‌های بین‌المللی است ــ امّا نتوانستند کار مهمّی انجام بدهند. رئیس‌جمهور آمریکا(۱) در شرح آنچه واقع شده بود بزرگ‌نمایی غیر متعارفی کرد، معلوم شد که به این بزرگ‌نمایی احتیاج دارد؛ هر کسی می‌شنید آن حرفها را، میفهمید که در زیر ظاهر این حرفها یک حقیقت دیگری وجود دارد. کاری نتوانستند انجام بدهند، به مقصودی که داشتند نتوانستند برسند و بزرگ‌نمایی میکنند تا حقیقت را بپوشانند و مکتوم نگه دارند. اینجا هم جمهوری اسلامی پیروز شد و متقابلاً جمهوری اسلامی سیلی سختی به گونه‌ی آمریکا نواخت؛ به یکی از پایگاه‌های مهمّ آمریکا در منطقه، پایگاه العُدید، حمله کرد و خساراتی وارد کرد. همان کسانی که در آن قضیّه بزرگ‌نمایی کرده بودند، در این قضیّه سعی کردند کوچک‌نمایی کنند، بگویند هیچ اتّفاقی نیفتاده، در حالی که اتّفاق بزرگی افتاده بود. اینکه جمهوری اسلامی دسترسی داشته باشد به مراکز مهمّ آمریکا در منطقه و هر وقت مقتضی دانست علیه آنها اقدام بکند، این حادثه‌ی کوچکی نیست، حادثه‌ی بزرگی است، در آینده هم این حادثه قابل تکرار است؛ در صورتی که تعرّضی صورت بگیرد، هزینه‌ی دشمن و هزینه‌ی متعرّض قطعاً هزینه‌ی بالایی خواهد بود.

تبریک سوّم تبریک اتّحاد و اتّفاق فوق‌العاده‌ی ملّت ایران است. بحمدالله یک ملّت در حدود نود میلیون جمعیّت، یکپارچه، یک‌صدا، شانه‌به‌شانه، در کنار هم، بدون هیچ گونه تفاوتی در خواسته‌ها و در مقاصدی که ابراز میکنند، ایستادند، شعار دادند، حرف زدند، از رفتار نیروهای مسلّح حمایت کردند، بعد از این هم همین خواهد بود. ملّت ایران بزرگواری خودش را، شخصیّت برجسته و ممتاز خودش را نشان داد در این قضیّه و نشان داد که در هنگام لازم، یک صدا از این ملّت شنیده خواهد شد، و بحمدالله این اتّفاق افتاد.

نکته‌ای که من میخواهم به عنوان یک نقطه‌ی اساسیِ عرایضم عرض بکنم این است که رئیس‌جمهور آمریکا در یکی از بیاناتش و اظهاراتش گفت ایران باید تسلیم بشود. «تسلیم بشود»! بحث غنی‌سازی دیگر نیست، بحث صنعت هسته‌ای نیست، بحث تسلیم ایران است. البتّه این حرف برای دهان رئیس‌جمهور آمریکا خیلی بزرگ است. ایرانِ باعظمت، ایرانِ با این تاریخ، ایرانِ با این فرهنگ، ایرانِ با این عزم پولادین ملّی، اسم «تسلیم» برای یک چنین کشوری مایه‌ی استهزاء کسانی است که ملّت ایران را می‌شناسند. لکن این اظهار او یک حقیقتی را لو داد؛ آمریکایی‌ها از اوّلِ انقلاب با ایران اسلامی مشغول معارضه هستند، پنجه می‌افکنند، هر دفعه‌ای هم یک بهانه‌ای دارند: یک بار حقوق بشر است، یک بار دفاع از دموکراسی است، یک بار حقوق زن است، یک بار غنی‌سازی است، یک بار اصل مسئله‌ی هسته‌ای است، یک بار مسئله‌ی ساخت موشک است؛ بهانه‌های گوناگونی می‌آورند، امّا باطن قضیّه یک چیز بیشتر نیست و آن «تسلیم ایران» است. قبلی‌ها نمیگفتند این را، چون این قابل قبول نیست؛ در هیچ منطق بشری قابل قبول نیست که به یک ملّتی بگویند بیایید تسلیم بشوید، لذا آن را زیر عناوین دیگری پنهان میکردند. این شخص لو داد آن حقیقت را، نشان داد و فهماند که آمریکایی‌ها فقط به تسلیم ایران راضی میشوند و نه به کمتر از آن. و این یک نقطه‌ی مهمّی است! ملّت ایران بدانند [علّت] معارضه‌ی با آمریکا این است و این اهانت بزرگ به ملّت ایران را آمریکایی‌ها دارند و چنین اتّفاقی هم هرگز نخواهد افتاد؛ هرگز نخواهد افتاد.

ملّت ایران ملّت بزرگی است، ایران کشور قوی و پهناوری است، ایران دارای تمدّن کهنی است؛ ثروت فرهنگی و تمدّنی ما صدها برابر بیشتر از آمریکا و امثال آمریکا است. اینکه کسی توقّع کند که ایران تسلیم کشور دیگری بشود، این یکی از آن مهمل‌گویی‌های غلطی است که یقیناً مایه‌ی استهزاء افراد خردمند و افراد دانا واقع خواهد شد. ملّت ایران عزیز است و عزیز خواهد بود، پیروز است و پیروز خواهد بود به توفیق الهی. و امیدواریم خدای متعال این ملّت را در زیر سایه‌ی الطاف خودش همیشه با عزّت و شرف محفوظ بدارد، درجات امام بزرگوار را عالی کند و حضرت بقیّةالله (ارواحنا فداه) را از این ملّت، راضی و خشنود کند و کمک آن بزرگوار، پشتیبان این ملّت باشد.

والسّلام علیکم و رحمة‌الله و‌ برکاته

 

. دونالد ترامپ

https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=60502

 

مسئله ی هلوهای حاج کاظمی، یک چیز است؛ ولی این هم اصلا یک چیز دیگری است که قرآن کریم در مورد بهشت هم می فرماید: فاکهة کثیرة. یعنی بسیاری از میوه های بهشتی را هم داریم. یکی از عجائبی که در مورد میوه های بهشتی ای که از میان حماسه ی کربلای حسینی بیرون می آید، امامت 9 امام الی امام زمان عجل الله فرجه الشریف از فرزندان امام حسین علیه السلام است که چطور هم حتی انسان 250 ساله را نیز شکل می دهد آنچنان که همه ی انبیاء الهی و ائمه ی اطهار نیز از یاران امام حسین اند و همانطوری که عاشورای حسینی بطرز عجیبی هم با فلسفه ی وجودی جمهوری اسلامی ایران گره خورده است. دعای عرفه امام حسین علیه السالم صحیفه ی سجادیه، دعای ابوحمزه ثمالی، مناجات خمس عشرة، زیارت حضرت امیر المومنین علیه السلام در روز عید غدیر توسط امام هادی علیه السلام، و البته خود مناجات شعبانیه، گنجینه ای از میراث عظیمی است که از حضرت امیر المومنین و ائمه ی اطهار از فرزندان امام حسین علیهم السلام به ما به ارث رسیده است.

همین یک نکته را در نظر بگیرید که امام علی ابن ابیطالب امیر المومنین صلوات الله و سلامه علیه در مناجات شعبانیه می فرمایند اگر مرا در آتش داخل کنی و نزد اهل آتش ببری، به آنها می گویم که براستی چقدر دوست ات دارم: 

إِلهِی إِنْ أَخَذْتَنِی بِجُرْمِی أَخَذْتُکَ بِعَفْوِکَ وَإِنْ أَخَذْتَنِی بِذُنُوبِی أَخَذْتُکَ بِمَغْفِرَتِکَ وَإِنْ أَدْخَلْتَنِی النَّارَ أَعْلَمْتُ أَهْلَها أَنِّی اُحِبُّکَ

و این در صورتی است که جهنم اطلاعاتی ای را که بودریار از آن خبر می دهد را آیا برایش کسی و بلکه امامی را هم دارید که به اهلش بفرماید چقدر خدا را دوست دارد؟ همین یک مسئله را در نظر بگیرید که عنوان کتاب به فارسی، شفافیت شیطانی، یا شفافیت شر، مقالاتی در پدیده ی افراطی ترجمه شده است، که اصل عنوان فرانسوی یحتمل به شفافیت شر نزدیکتر است. و اما ترجمه انگلیسی عنوان کتاب، همان شفافیت شیطانی است: transparency of evil. یعنی شاگرد و بلکه استاد وا می ماند که با این همه شیطان و شیطان صفتی هم چکار می تواند بکند. و این است که مفاهیم را وارونه هم می کند و تروریسم ساخته ی غرب را به اسلام هم می خواهد نسبت دهد، یا فتوای رشدی توسط امام را هم زیر سوال ببرد یا .... و این را در ویکیپدیای انگلیسی راجع به خود بودریار و کارهایش هم می گوید. جهنم اطلاعاتی از آنجایی آغاز هم می شود که در گوشه ای از آن هم متوجه بهشتی شوند که آیا چطور از جهنم هم بدان راهی می توان یافت؛ و بلکه خود شیطان متوجه شیطنت خود شده و حتی سعی هم کند این شیطنتش را لعنت کند و ....! یعنی حتی خود شیطان هم از دست خودش فراری است و بلکه به دیگران هم می گوید که دنبالش نروید و ...! و لذا، امان از آن وقتی که شیاطین هم به جان هم بیافتند چرا که آیا چقدر هم بویی از کباب حتی در بهشت و نزد بهشتیان نیز شنفته اند! مثلاً خلفای عباسی، خودشان خودشان را آیا چطور هم می کشتند؛ ولی در دشمنیشان با ائمه ی اطهار هم کم نمی گذاشتند و بلکه آنها را نیز به شهادت می رساندند.

ولی این نکته هم دیگر کانه نوبرانه است که آیا دانشمند هسته ای مثلاً چه چیزی دارد که باید او را به شهادت هم رساند؟ مگر غرب و غربیها و حتی شرق و شرقیها هم خودشان کم دانشمند هسته ای دارند که به آنهایی که ما داریم حسودیشان شود و بخواهند حتی شهیدشان هم کنند؟ یا آیا کاری که اینها می کنند اینقدر مهم است که این جنایتکاران تروریست هم نمی توانند آنها را تحمل کنند؟ یک نکته ای که در این میان هست، دقیقاً همین است که یک عدم ارتباطات و بلکه دیوار اطلاعاتی هست که دانشمند ایرانی در انواع تحریمهایی هم که به ما اعمال می شود، مجبور می شود همه چیز را خودش یاد بگیرد و کمتر با دیگر دانشمندان بین المللی هم تماس بگیرد، هر چند که نخبگان ما هم حتی به شرق و غرب نیز رفته و بلکه مهاجرت هم کنند. این است که نه چندان فقط بصورت کنایه ای است هم که اتحادهای مزدوج (conjugations) در واریته های شیمورا را قابل توجه هم می کند، خصوصاً وقتی با شاگردان یا حتی دانشمندانی که ایزوله هم شده اند در جامعه ی بین المللی طرف باشیم! این است که یک فرصتهایی طلایی هم یحتمل رخ می دهند که آیا چقدر هم هنرش را داریم که بتوان این دانشمندان بین المللی را به جامعه ی خودمان جذب هم کنیم همانطوری که ابرقدرتهای غربی و شرقی هم چنین می کنند و ...! لا اله الا الله اللهم صل علی محمد و آل محمد و تقبل شفاعته وارفع درجته اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و الذابین عنه و المستشهدین بین یدیه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی