الغدیر

سید حمید بنی هاشمی- ریاضی فیزیکِ حکمت متعالیه نظریه های حمیدی مجیدی فقهی

الغدیر

سید حمید بنی هاشمی- ریاضی فیزیکِ حکمت متعالیه نظریه های حمیدی مجیدی فقهی

الغدیر

ریاضی فیزیک، هندسه، مدل استاندارد فیزیک، ابرتقارن، همراه با طلبگی

آخرین نظرات
پیوندهای روزانه
  • ۰
  • ۰

 

خطبه‌های نماز عید فطر

در مصلای امام خمینی (ره)(۱)
 
بسم الله الرّحمن الرّحیم
الحمد لله ربّ العالمین. الحمد لله الّذی خلق السّماوات و الارض و جعل الظّلمات و النّور ثمّ الّذین کفروا بربّهم یعدلون. احمده و استعینه و استنصره و اطلب منه التّوفیق و استغفره و اتوب الیه و اصلّی و اسلّم علی حبیبه و نجبیه سیّد خلقه سیّدنا و نبیّنا ابی‌القاسم المصطفی محمّد و علی آله الاطیبین الاطهرین المنتجبین الهداة المهدیّین المعصومین سیّما بقیّة الله فی الارضین.

عید سعید فطر را تبریک عرض میکنم به همه‌ی حضّار محترم در این نماز، به همه‌ی ملّت ایران، به همه‌ی امّت اسلامی؛ همچنین تبریک عرض میکنم نوروز را، سال جدید را و همچنین دوازدهم فروردین، روز جمهوری اسلامی ایران را که عید بزرگ ملّت ایران است.

امسال هم ماه رمضان سپری شد و ملّت عزیز ما این تجربه‌ی الهیِ گران‌قدر را بحمدالله بخوبی گذراندند. ماه رمضان یک پدیده‌ی توحیدی است؛ یعنی دلها را و انسانها را به خدای متعال نزدیک میکند. ماه رمضان عرصه‌ی تقرّب به خدا است، محلّ وعده‌ی تجدید حیات معنوی است؛ یعنی خداوند متعال با تشریع روزه‌ی ماه رمضان یک فرصتی به من و شما داده است که در طول یک سال، یک ماهِ تمام این فرصت را داشته باشیم که دلهای خودمان را شست‌وشو بدهیم، خودمان را تطهیر کنیم و اگر بتوانیم، خودمان را از آلایشها بیرون بیاوریم و توحیدی کنیم. روزه‌ی ماه رمضان، اُنس با قرآن در ماه رمضان، لیلةالقدر ماه رمضان، توسّلات و تضرّعات و دعاها در ماه رمضان، همه‌ی اینها انسان‌ساز است. ماه رمضان، حقّاً و انصافاً یکی از بزرگ‌ترین نعمتهای الهی است. هر کس به هر اندازه‌ای آداب ماه رمضان را مراعات کند و عمل کند، به همان اندازه دل او و جان او و باطن او ساخته میشود، توحیدی میشود. خداوند فرمود: لَعَلَّکُم تَتَّقون؛(۲) این ماه رمضان برای تقوا است، برای متّقی شدن دل و جان انسان است.

امسال بحمدالله ماه رمضان غنی و سرشار از معنویّتی داشتیم؛ در این ماه رمضان رواج قرآن به طور روشنی محسوس بود؛ تلاوت قرآن، جزءخوانی قرآن، تأمّل در آیات قرآن؛ رواج انفاق و سفره‌های افطار در مساجد، در حرمها، در خیابانها، در مراکز عمومی؛ حضور در مجالس دعا، حضور پُرشور، حضور متراکم ــ بخصوص جوانها ــ در مجالس دعا و مناجات و تضرّع و توسّل، امسال بحمدالله در ماه رمضانی که گذشت کاملاً محسوس بود؛ همه‌ی قشرها با همه‌ی ظواهر در این مراسم شرکت کردند، بهره بردند، دعا کردند، با خدای متعال حرف زدند، از خدا خواستند، به خدای متعال توکّل کردند، بهره‌ی زیادی بردند؛ «هنیئاً لارباب النّعیم نعیمهم»؛(۳) آن کسانی که بهره بردند، ان‌شاءالله از این بهره‌ی ماه رمضان در طول سال استفاده کنند و دل را پاکیزه نگه دارند و تا ماه رمضان آینده این معنویّت را حفظ کنند، ان‌شاءالله ماه رمضانِ بعد یک درجه بالاتر و پیش‌تر خواهند رفت.

ختم ماه رمضان هم به این راه‌پیمایی پُرشور و پُرمعنا انجام گرفت؛ مردم ــ ملّت ایران ــ در جمعه‌ی آخر ماه رمضان حرکت عظیمی را انجام دادند و مطالب زیادی از این اجتماع عظیم مردم به دنیا منعکس شد؛ آنهایی که باید بفهمند، آنهایی که باید بشناسند ملّت ایران را، خیلی پیامها را از این اجتماع عظیمِ شما مردم عزیز در تهران، در شهرهای گوناگون ــ بزرگ و کوچک ــ [دریافت کردند و] مردم توانستند این پیام را برسانند و کار بسیار مهمّی انجام گرفت. رشد قلبی همراه با تلاش سیاسی و تحرّک ایمانی، دستاورد این ماه رمضانی بود که گذشت؛ این را حفظ کنیم.
امروز روز عید است؛ از خدای متعال در این روز مبارک بخواهید به شما کمک کند تا ان‌شاءالله بتوانید این دستاوردهای ارزشمند را برای خودتان، برای کشورتان، برای آینده‌تان محفوظ بدارید.
بِسمِ‌اللهِ‌الرَّحمنِ‌الرَّحیمِ  *قُل هُوَ اللهُ اَحَدٌ  اَللهُ الصَّمَدُ * لَم یَلِد وَلَم یولَد * وَ لَم  یَکُن  لَهُ کُفُوًا  اَحَدٌ.(۴)

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم
و الحمد لله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا و نبیّنا ابی‌القاسم المصطفی محمّد و علی آله الاطیبین الاطهرین المنتجبین سیّما علیّ امیرالمؤمنین و الصّدّیقة الطّاهرة و الحسن و الحسین سیّدی شباب اهل الجنّة و علیّ‌بن‌الحسین زین‌العابدین و محمّدبن‌علیّ باقر علم الاوّلین و الآخرین و جعفر‌بن‌محمّد الصّادق و موسی‌بن‌جعفر الکاظم و علیّ‌بن‌موسی‌ الرّضا و محمّد‌بن‌علیّ الجواد و علیّ‌بن‌محمّد الهادی و الحسن‌بن‌علیّ الزّکیّ العسکریّ و الحجّة القائم المهدیّ صلوات الله علیهم اجمعین و السّلام علی ائمّة المؤمنین و هداة المستضعفین.

در این خطبه‌ی دوّم، یک روی دیگر از این ماه رمضانی که گذشت را عرض میکنم. شیرینی‌های ماه رمضان را ملّت ایران و ملّتهای دیگر چشیدند، لکن تلخی این ماه رمضان هم کام همه‌ی روزه‌داران دنیای اسلام را تلخ کرد و آن عبارت بود از حوادث خونین غزّه و لبنان و فلسطین. باز هم نسل‌کشی، باز هم کودک‌کشی، باز هم حمایت آمریکا از شرارتهای رژیم صهیونی غاصب فاسد، باز هم کمک به شرارتهای این دسته‌ی آدم‌کش و تروریست که امروز فلسطین را غصب کرده‌اند و بر فلسطین و مردم فلسطین حکومت میکنند؛ به اینها کمک کردند، از اینها حمایت کردند.

در اظهارات سیاسی‌ای که غربی‌ها میکنند، مکرّر شنیده‌اید که از نیروهای نیابتی اسم می‌آورند؛ ملّتهای شجاع منطقه، جوانان غیور منطقه را به نیابتی بودن متّهم میکنند. من میخواهم بگویم در این منطقه فقط یک نیروی نیابتی وجود دارد و آن، رژیم صهیونی غاصب فاسد است. رژیم صهیونیستی به نیابت از استعمارگران آتش‌افروزی میکند، نسل‌کشی میکند، جنایت میکند؛ اگر دستش برسد به کشورهای دیگر تجاوز میکند، همچنان که امروز دارد به سوریه تجاوز میکند. وارد خاک سوریه میشود تا چند کیلومتری دمشق هم پیش آمده؛ این کار را به نیابت استعمارگرها میکند؛ همان کسانی که بعد از جنگ جهانی دست گذاشتند روی این منطقه و این منطقه را به این شکل درآوردند؛ حالا رژیم صهیونیستی به نیابت از آنها دارد کار آنها را دنبال میکند و تکمیل میکند.

در اظهارات استعمارگران، همین کسانی که با پولشان، با رسانه‌شان، بر دنیا حکومت میکنند، بر کشورها حکومت میکنند، تروریسم به عنوان یک جنایت محسوب میشود و از تروریسم به عنوان یک جنایت نام برده میشود، امّا [اقدامات] تروریستی برای این رژیم خبیث جنایت‌کار یک امر جایز و مباحی است! دیگران اگر از حقّ خودشان هم دفاع کنند، از خاک خودشان هم دفاع کنند، به آنها میگویند تروریست، امّا رژیم خبیث صهیونیستی صریحاً نسل‌کشی میکند، کودک‌کشی میکند، جمعیّت زیادی را میزند، بخصوص اشخاص را ترور میکند و میگوید هم که من ترور کردم، امّا چشمان استعمارگران غربی روی اینها بسته است، به او لبخند هم میزنند، کمک هم میکنند، از او حمایت هم میکنند. از سالها پیش، غیر از کشتارهای جمعی در شهرها و روستاهای فلسطین که رژیم صهیونیستی از همان اوایل شروع کرد و تا حالا ادامه دارد، علاوه‌ی بر آن، یکی از کارهای رایج آنها ترور شخصیّت‌ها است، ترور آدمها است؛ «ابوجهاد»(۵) را در تونس ترور میکنند، «فتحی شقاقی»(۶) را در قبرس ترور میکنند، «احمد یاسین»(۷) را در غزّه ترور میکنند، «عماد مغنیه»(۸) را در سوریه ترور میکنند، تعداد زیادی از دانشمندان عراقی را در بغداد ترور میکنند ــ بعد از آنکه بیست سال قبل، آمریکا وارد عراق شد ــ شهدای دانشمند هسته‌ای را در تهران ترور میکنند؛ کارشان، حرکتشان، حرکتِ تروریستیِ واضح است و آمریکا حمایت میکند، تعدادی از دولتهای غربی حمایت میکنند، بقیّه هم تماشا میکنند و نگاه میکنند. در همین برهه‌ی اخیر، در کمتر از دو سال، حدود بیست هزار کودک را رژیم صهیونیستی شهید کرد و پدرها و مادرهای آنها را داغدار کرد، [امّا] کسانی که شعار حقوق بشر میدهند دارند تماشا میکنند و هیچ گونه حرکتی در مقابلشان انجام نمیدهند. ملّتهای دنیا عصبانی‌اند، ناراحتند، تا آنجایی که اطّلاع دارند؛ ملّتهای دنیا از بسیاری از مسائل و جنایات اطّلاع ندارند. اینکه می‌بینید در خیابانهای اروپا و حتّی آمریکا علیه رژیم صهیونیستی شعار میدهند، به خاطر اطّلاعات محدود آنها است؛ [اگر] اطّلاعات بیشتری داشته باشند، بیشتر از این هم [اعتراض] میکنند.

نتیجه‌ی این حرفهایی که عرض میکنم، این است که این گروه تبهکار باید از فلسطین ریشه‌کن بشود و به حول و قوّه‌ی الهی ریشه‌کن هم خواهد شد. در اینجا تلاش برای این کار و در راه این کار، یک وظیفه است؛ هم وظیفه‌ی دینی است، هم وظیفه‌ی اخلاقی و وظیفه‌ی انسانی است. همه وظیفه دارند در این راه کار کنند، تلاش کنند، برای اینکه این موجود شریر را، این موجود جنایت‌کار را از این منطقه حذف کنند.

همه بدانند! مواضع ما همان مواضعی است که بود، دشمنی آمریکا و رژیم صهیونیستی هم همان است که بود. تهدید میکنند که شرارت خواهند کرد. البتّه ما خیلی اطمینان نداریم و احتمال زیاد نمیدهیم که از بیرون شرارتی انجام بگیرد، امّا اگر شرارتی انجام بگیرد، قطعاً ضربه‌ی متقابلِ محکم خواهند خورد. و اگر به فکر این باشند که در داخل کشور فتنه راه بیندازند، مثل بعضی از سالهای قبل که راه انداختند، جوابشان را خود ملّت ایران خواهند داد، همچنان که در گذشته دادند. خداوند شما را موفّق و مؤیّد بدارد.

بِسمِ اللهِ الرَّحمٰنِ الرَّحیمِ * وَ العَصرِ   اِنَّ الاِنسانَ لَفی خُسرٍ   اِلَّا الَّذینَ آمَنوا وَ عَمِلُوا الصّالِحاتِ وَ تَواصَوا بِالحَقِّ وَ تَواصَوا بِالصَّبرِ.(۹)

والسّلام علیکم و رحمة‌الله و‌ برکاته


 خطبه‌های این نماز در مصلّای امام خمینی (ره) تهران ایراد گردید.

 سوره‌ی بقره، بخشی از آیه‌ی ۱۸۳

 این نعمت  بر صاحبان نعمت گوارا باد.

 سوره‌ی اخلاص؛ «به نام خداوند رحمتگر مهربان. بگو: "او خدایى است یکتا؛ خداى صمد؛ نه کَس را زاده، نه زاییده از کَس، و او را هیچ همتایى نباشد."»

 از بنیان‌گذاران جنبش فتح فلسطین، که در فروردین ۱۳۶۷ به دست عوامل رژیم صهیونیستی ترور شد.

 دبیرکلّ جنبش جهاد اسلامی فلسطین، که در آبان ۱۳۷۴ به شهادت رسید.

 بنیان‌گذار جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، که در فروردین ۱۳۸۳ به شهادت رسید.

 از فرماندهان عالی‌رتبه‌ی حزب‌الله لبنان، که در بهمن ۱۳۸۶ به شهادت رسید.

 سوره‌ی عصر؛ «به نام خداوند رحمتگر مهربان. سوگند به عصرِ [غلبه‌ی حق بر باطل] که واقعاً انسان دستخوشِ زیان است؛ مگر کسانى که گرویده و کارهاى شایسته کرده و همدیگر را به حق سفارش و به شکیبایى توصیه کرده‌اند.»

https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=59903

  • ۰۴/۰۱/۱۳
  • سید حمید بنی هاشمی

نظرات (۲)

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِیمِ

سَبِّحِ اسْمَ رَبِّکَ الْأَعْلَى ‎﴿١﴾‏ الَّذِی خَلَقَ فَسَوَّىٰ ‎﴿٢﴾‏ وَالَّذِی قَدَّرَ فَهَدَىٰ ‎﴿٣﴾‏ وَالَّذِی أَخْرَجَ الْمَرْعَىٰ ‎﴿٤﴾‏ فَجَعَلَهُ غُثَاءً أَحْوَىٰ ‎﴿٥﴾‏ سَنُقْرِئُکَ فَلَا تَنسَىٰ ‎﴿٦﴾‏ إِلَّا مَا شَاءَ اللَّهُ ۚ إِنَّهُ یَعْلَمُ الْجَهْرَ وَمَا یَخْفَىٰ ‎﴿٧﴾‏ وَنُیَسِّرُکَ لِلْیُسْرَىٰ ‎﴿٨﴾‏ فَذَکِّرْ إِن نَّفَعَتِ الذِّکْرَىٰ ‎﴿٩﴾‏ سَیَذَّکَّرُ مَن یَخْشَىٰ ‎﴿١٠﴾‏ وَیَتَجَنَّبُهَا الْأَشْقَى ‎﴿١١﴾‏ الَّذِی یَصْلَى النَّارَ الْکُبْرَىٰ ‎﴿١٢﴾‏ ثُمَّ لَا یَمُوتُ فِیهَا وَلَا یَحْیَىٰ ‎﴿١٣﴾‏ قَدْ أَفْلَحَ مَن تَزَکَّىٰ ‎﴿١٤﴾‏ وَذَکَرَ اسْمَ رَبِّهِ فَصَلَّىٰ ‎﴿١٥﴾‏ بَلْ تُؤْثِرُونَ الْحَیَاةَ الدُّنْیَا ‎﴿١٦﴾‏ وَالْآخِرَةُ خَیْرٌ وَأَبْقَىٰ ‎﴿١٧﴾‏ إِنَّ هَٰذَا لَفِی الصُّحُفِ الْأُولَىٰ ‎﴿١٨﴾‏ صُحُفِ إِبْرَاهِیمَ وَمُوسَىٰ ‎﴿١٩﴾‏

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِیمِ

وَالشَّمْسِ وَضُحَاهَا ‎﴿١﴾‏ وَالْقَمَرِ إِذَا تَلَاهَا ‎﴿٢﴾‏ وَالنَّهَارِ إِذَا جَلَّاهَا ‎﴿٣﴾‏ وَاللَّیْلِ إِذَا یَغْشَاهَا ‎﴿٤﴾‏ وَالسَّمَاءِ وَمَا بَنَاهَا ‎﴿٥﴾‏ وَالْأَرْضِ وَمَا طَحَاهَا ‎﴿٦﴾‏ وَنَفْسٍ وَمَا سَوَّاهَا ‎﴿٧﴾‏ فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَتَقْوَاهَا ‎﴿٨﴾‏ قَدْ أَفْلَحَ مَن زَکَّاهَا ‎﴿٩﴾‏ وَقَدْ خَابَ مَن دَسَّاهَا ‎﴿١٠﴾‏ کَذَّبَتْ ثَمُودُ بِطَغْوَاهَا ‎﴿١١﴾‏ إِذِ انبَعَثَ أَشْقَاهَا ‎﴿١٢﴾‏ فَقَالَ لَهُمْ رَسُولُ اللَّهِ نَاقَةَ اللَّهِ وَسُقْیَاهَا ‎﴿١٣﴾‏ فَکَذَّبُوهُ فَعَقَرُوهَا فَدَمْدَمَ عَلَیْهِمْ رَبُّهُم بِذَنبِهِمْ فَسَوَّاهَا ‎﴿١٤﴾‏ وَلَا یَخَافُ عُقْبَاهَا ‎﴿١٥﴾‏

فصل فیما نذکره من صفة صلاة العید

المهم منها

إخلاص النیة و کمال الأدب مع العظمة الإلهیة فتقصد بقلبک ما معناه أصلی صلاة العید مندوبا لوجه ندبها أعبد الله بذلک لأنه أهل للعبادة ثم تکبر تکبیرة الإحرام و تقرأ الحمد و سبح اسم ربک الأعلى و ترفع یدیک بالتکبیر معظما لمولاک الأعظم الکبیر و تبسطهما بالذل و الابتهال کما جرت عادة المضطر فی السؤال و تقول.

اللَّهُمَّ أَنْتَ أَهْلُ الْکِبْرِیَاءِ وَ الْعَظَمَةِ وَ أَهْلُ الْجُودِ وَ الْجَبَرُوتِ وَ أَهْلُ الْعَفْوِ وَ الرَّحْمَةِ وَ أَهْلُ التَّقْوَى وَ الْمَغْفِرَةِ أَسْأَلُکَ بِحَقِّ هَذَا الْیَوْمِ الَّذِی جَعَلْتَهُ لِلْمُسْلِمِینَ عِیداً وَ لِمُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ ذُخْراً وَ شَرَفاً [وَ کَرَامَةً] وَ مَزِیداً أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تُدْخِلَنِی فِی کُلِّ خَیْرٍ أَدْخَلْتَ فِیهِ مُحَمَّداً وَ آلَ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تُخْرِجَنِی مِنْ کُلِّ سُوءٍ أَخْرَجْتَ مِنْهُ مُحَمَّداً وَ آلَ مُحَمَّدٍ صَلَوَاتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلَیْهِمْ أَجْمَعِینَ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ خَیْرَ مَا سَأَلَکَ بِهِ عِبَادُکَ الصَّالِحُونَ وَ أَعُوذُ بِکَ مِمَّا اسْتَعَاذَ [مِنْ شَرِّ مَا اسْتَعَاذَ] مِنْهُ عِبَادُکَ الصَّالِحُونَ [الْمُخْلِصُونَ‌] ثُمَّ تُکَبِّرُ الثَّانِیَةَ تَکْبِیرَ أَهْلِ الضَّرَاعَةِ بِحَسَبِ مَا تَجِدُهُ مِنَ الِاسْتِطَاعَةِ وَ تَدْعُو بِالْفَصْلِ الْمَذْکُورِ ثُمَّ تُکَبِّرُ الثَّالِثَةَ تَکْبِیرَ أَهْلِ الِاسْتِکَانَةِ بِخُشُوعِ أَهْلِ الْخِیَانَةِ وَ تَدْعُو بِالْفَصْلِ الْمُشَارِ إِلَیْهِ ثُمَّ تُکَبِّرُ [تَکْبِیرَ] الرَّابِعَةِ تَکْبِیرَ أَهْلِ الرَّهْبَةِ عِنْدَ شِدَّةِ الْکُرْبَةِ وَ تَدْعُو بِالْفَصْلِ الْمَوْصُوفِ ثُمَّ تُکَبِّرُ الْخَامِسَةَ تَکْبِیرَ الرَّاغِبِ عِنْدَ فَتْحِ أَبْوَابِ الْمَطَالِبِ وَ تَدْعُو بِالدُّعَاءِ الْمُتَکَرَّرِ ثُمَّ تُکَبِّرُ السَّادِسَةَ تَکْبِیرَ أَهْلِ التَّبَتُّلِ وَ الْخُضُوعِ بِإِرْسَالِ الدُّمُوعِ وَ قُلْ مِنَ الدُّعَاءِ مَا قَدَّمْنَاهُ ثُمَّ تُکَبِّرُ تَکْبِیرَةَ الرُّکُوعِ وَ ارْکَعْ بِأَبْلَغِ الْخُشُوعِ وَ ارْفَعْ رَأْسَکَ ثُمَّ اسْجُدْ السَّجْدَتَیْنِ وَ قُمْ فَاقْرَأِ الْحَمْدَ وَ الشَّمْسِ وَ ضُحَیهَا وَ کَبِّرْ تَکْبِیرَةً عَلَى مَا شَرَحْنَاهُ وَ ادْعُ بِمَا ذَکَرْنَاهُ ثُمَّ کَبِّرْ ثَانِیَةً کَمَا وَصَفْنَاهُ وَ ادْعُ بِمَا کُنَّا رَوَیْنَاهُ ثُمَّ کَبِّرْ ثَالِثَةً کَمَا حَرَّرْنَاهُ وَ ادْعُ بِمَا قَدَّمْنَاهُ ثُمَّ کَبِّرْ رَابِعَةً عَلَى مَا أَوْضَحْنَاهُ وَ ادْعُ بِمَا أَسْلَفْنَاهُ ثُمَّ کَبِّرْ خَامِسَةً وَ ارْکَعْ وَ اسْجُدْ سَجْدَتَیْنِ ثُمَّ تَشَهَّدْ وَ سَلِّمْ ثُمَّ [وَ] سَبِّحْ تَسْبِیحَ فَاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ ع [ص‌] وَ کَبِّرِ التَّکْبِیرَ الَّذِی ذَکَرْنَاهُ عَقِیبَ صَلَاةِ الْمَغْرِبِ مِنْ لَیْلَةِ الْعِیدِ وَ أَحْضِرْ عَقْلَکَ وَ قَلْبَکَ لِلتَّحْمِیدِ وَ التَّمْجِیدِ وَ الدُّعَاءِ بَعْدَ صَلَاةِ الْعِیدِ فَقُلْ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ أَنْ تَرْزُقَنِی صِیَامَ شَهْرِ رَمَضَانَ وَ أَنْ تُحْسِنَ مَعُونَتِی عَلَیْهِ وَ أَنْ تُبْلِغَنِی اسْتِتْمَامَهُ وَ فِطْرَهُ وَ أَنْ تَمُنَّ عَلَیَّ فِی ذَلِکَ بِعِبَادَتِکَ وَ حُسْنِ مَعُونَتِکَ وَ تَسْهِیلِ [وَ أَسْهَلِ‌] أَسْبَابِ تَوْفِیقِکَ فَأَجَبْتَنِی وَ أَحْسَنْتَ مَعُونَتِی عَلَیْهِ وَ فَعَلْتَ ذَلِکَ بِی وَ عَرَّفْتَنِی حُسْنَ صَنِیعِکَ وَ کَرِیمَ إِجَابَتِکَ فَلَکَ الْحَمْدُ عَلَى مَا رَزَقْتَنِی مِنْ ذَلِکَ وَ عَلَى مَا أَعْطَیْتَنِی مِنْهُ اللَّهُمَّ وَ هَذَا یَوْمٌ عَظَّمْتَ قَدْرَهُ وَ کَرَّمْتَ حَالَهُ وَ شَرَّفْتَ حُرْمَتَهُ وَ جَعَلْتَهُ عِیداً لِلْمُسْلِمِینَ وَ أَمَرْتَ عِبَادَکَ أَنْ یَبْرُزُوا

لَکَ فِیهِ لِتُوَفِّیَ کُلَّ نَفْسٍ مَا عَمِلَتْ وَ ثَوَابَ مَا قَدَّمَتْ وَ لِتُفَضِّلَ عَلَى أَهْلِ النَّقْصِ فِی الْعِبَادَةِ وَ التَّقْصِیرِ فِی الِاجْتِهَادِ فِی أَدَاءِ الْفَرِیضَةِ مِمَّا لَا یَمْلِکُهُ [یَمْلِکُهُ‌] غَیْرُکَ وَ لَا یَقْدِرُ عَلَیْهِ سِوَاکَ اللَّهُمَّ وَ قَدْ وَافَاکَ فِی هَذَا الْیَوْمِ فِی هَذَا الْمَقَامِ مَنْ عَمِلَ لَکَ عَمَلًا قَلَّ ذَلِکَ الْعَمَلُ أَوْ کَثُرَ کُلُّهُمْ یَطْلُبُ أَجْرَ مَا عَمِلَ وَ یَسْأَلُ الزِّیَادَةَ مِنْ فَضْلِکَ فِی ثَوَابِ صَوْمِهِ لَکَ وَ عِبَادَتِهِ إِیَّاکَ عَلَى حَسَبِ مَا قُلْتَ‌ یَسْئَلُهُ مَنْ فِی السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ کُلَّ یَوْمٍ هُوَ فِی شَأْنٍ‌ اللَّهُمَّ وَ أَنَا عَبْدُکَ الْعَارِفُ بِمَا أَلْزَمْتَنِی وَ الْمُقِرُّ بِمَا أَمَرْتَنِی الْمُعْتَرِفُ بِنَقْصِ عَمَلِی وَ التَّقْصِیرِ فِی اجْتِهَادِی وَ الْمُخِلُّ بِفَرْضِکَ عَلَیَّ وَ التَّارِکُ لِمَا ضَمِنْتُ لَکَ عَلَى نَفْسِی اللَّهُمَّ وَ قَدْ ضَمِنْتُ [صُمْتُ‌] فَشُبْتُ صَوْمِی لَکَ فِی أَحْوَالِ الْخَطَاءِ وَ الْعَمْدِ وَ النِّسْیَانِ وَ الذِّکْرِ وَ الْحِفْظِ بِأَشْیَاءَ نَطَقَ بِهَا لِسَانِی أَوْ رَأَتْهَا عَیْنِی وَ هَوَتْهَا نَفْسِی أَوْ مَالَ إِلَیْهَا هَوَایَ وَ أَحَبَّهَا قَلْبِی أَوِ اشْتَهَتْهَا رُوحِی أَوْ بَسَطَتْ إِلَیْهَا یَدَیِ أَوْ سَعَیْتُ إِلَیْهَا بِرِجْلِی مِنْ حَلَالِکَ الْمُبَاحِ بِأَمْرِکَ إِلَى حَرَامِکَ الْمَحْظُورِ بِنَهْیِکَ اللَّهُمَّ وَ کُلُّ مَا کَانَ مِنِّی مُحْصًى عَلَیَّ غَیْرُ مُخِلٍّ بِقَلِیلٍ وَ لَا کَثِیرٍ وَ لَا صَغِیرٍ وَ لَا کَبِیرٍ اللَّهُمَّ وَ قَدْ بَرَزْتُ إِلَیْکَ وَ خَلَوْتُ بِکَ لِأَعْتَرِفَ لَکَ بِنَقْصِ عَمَلِی وَ تَقْصِیرِی فِیمَا یَلْزَمُنِی وَ أَسْأَلُکَ الْعَوْدَ عَلَیَّ بِالْمَغْفِرَةِ وَ الْعَائِدَةِ الْحَسَنَةِ عَلَیَّ بِأَحْسَنِ رَجَائِی وَ أَفْضَلِ [مَا] أَمَلِی وَ أَکْمَلِ طَمَعِی فِی رِضْوَانِکَ اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْ لِی کُلَّ نَقْصٍ وَ کُلَّ تَقْصِیرٍ وَ کُلَّ إِسَاءَةٍ وَ کُلَّ تَفْرِیطٍ وَ کُلَّ جَهْلٍ وَ کُلَّ عَمْدٍ وَ کُلَّ خَطَاءٍ دَخَلَ عَلَیَّ فِی شَهْرِی هَذَا وَ فِی صَوْمِی لَهُ وَ فِی فَرْضِکَ عَلَیَّ وَ هَبْهُ لِی وَ تَصَدَّقْ بِهِ عَلَیَّ وَ تَجَاوَزْ لِی عَنْهُ یَا غَایَةَ کُلِّ رَغْبَةٍ وَ یَا مُنْتَهَى کُلِّ مَسْأَلَةٍ وَ اقْلِبْنِی مِنْ وَجْهِی هَذَا وَ قَدْ عَظَّمْتَ فِیهِ جَائِزَتِی وَ أَجْزَلْتَ فِیهِ عَطِیَّتِی وَ کَرَّمْتَ فِیهِ حَبَائِی وَ تَفَضَّلْتَ عَلَیَّ بِأَفْضَلَ مِنْ رَغْبَتِی وَ أَعْظَمَ مِنْ مَسْأَلَتِی یَا إِلَهِی یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ الَّذِی لَیْسَ کَمِثْلِکَ شَیْ‌ءٌ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْ لِی ذُنُوبِیَ الْعَمْدَ مِنْهَا وَ الْخَطَاءَ فِی هَذَا الْیَوْمِ وَ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ یَا رَبَّ کُلِّ شَیْ‌ءٍ وَ وَلِیَّهُ افْعَلْ ذَلِکَ بِی وَ تُبْ بِمَنِّکَ وَ فَضْلِکَ وَ رَأْفَتِکَ وَ رَحْمَتِکَ عَلَیَّ تَوْبَةً نَصُوحاً لَا أَشْقَى بَعْدَهَا أَبَداً یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ لَکَ الْأَمْثَالُ الْعُلْیَا وَ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَى أَعُوذُ بِکَ مِنَ الشَّکِّ بَعْدَ الْیَقِینِ وَ مِنَ الْکُفْرِ بَعْدَ الْإِیمَانِ یَا إِلَهِی اغْفِرْ لِی یَا إِلَهِی تَفَضَّلْ عَلَیَّ یَا إِلَهِی تُبْ عَلَیَّ یَا إِلَهِی ارْحَمْنِی یَا إِلَهِی ارْحَمْ فَقْرِی یَا إِلَهِی ارْحَمْ ذُلِّی یَا إِلَهِی ارْحَمْ مَسْکَنَتِی یَا إِلَهِی ارْحَمْ عَبْرَتِی یَا إِلَهِی لَا تُخَیِّبْنِی وَ أَنَا أَدْعُوکَ وَ لَا تُعَذِّبْنِی وَ أَنَا أَسْتَغْفِرُکَ [أَرْجُوکَ‌] اللَّهُمَّ إِنَّکَ‌

قُلْتَ لِنَبِیِّکَ عَلَیْهِ وَ آلِهِ السَّلَامُ‌ وَ ما کانَ اللَّهُ لِیُعَذِّبَهُمْ وَ أَنْتَ فِیهِمْ وَ ما کانَ اللَّهُ مُعَذِّبَهُمْ وَ هُمْ یَسْتَغْفِرُونَ‌ أَسْتَغْفِرُکَ یَا رَبِّ وَ أَتُوبُ إِلَیْکَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ جَمِیعِ ذُنُوبِی کُلِّهَا مَا تَعَمَّدْتُ مِنْهَا وَ مَا أَخْطَأْتُ وَ مَا حَفِظْتُ وَ مَا نَسِیتُ اللَّهُمَّ إِنَّکَ قُلْتَ لِنَبِیِّکَ عَلَیْهِ وَ آلِهِ الصَّلَاةُ وَ السَّلَامُ‌ وَ إِذا سَأَلَکَ عِبادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذا دَعانِ فَلْیَسْتَجِیبُوا لِی وَ لْیُؤْمِنُوا بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ‌ اللَّهُمَّ إِنِّی أَدْعُوکَ کَمَا أَمَرْتَنِی فَاسْتَجِبْ لِی کَمَا وَعَدْتَنِی إِنَّکَ لَا تُخْلِفُ الْمِیعَادَ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ الْأَوْصِیَاءِ الْمَرْضِیِّینَ بِأَفْضَلِ صَلَوَاتِکَ وَ بَارِکْ عَلَیْهِمْ بِأَفْضَلِ بَرَکَاتِکَ وَ أَدْخِلْنِی فِی کُلِّ خَیْرٍ أَدْخَلْتَهُمْ فِیهِ وَ أَخْرِجْنِی مِنْ کُلِّ سُوءٍ أَخْرَجْتَهُمْ مِنْهُ فِی الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَعْتِقْ رَقَبَتِی مِنَ النَّارِ عِتْقاً بَتْلًا لَا رِقَّ بَعْدَهُ أَبَداً وَ لَا حَرْقَ بِالنَّارِ وَ لَا ذُلَّ وَ لَا وَحْشَةَ وَ لَا رُعْبَ وَ لَا لَوْعَةَ [رَوْعَةَ] وَ لَا فَزَعَةَ [فَزْعَةَ] وَ لَا رَهْبَةَ بِالنَّارِ وَ مُنَّ عَلَیَّ بِالْجَنَّةِ بِأَفْضَلِ حُظُوظِ أَهْلِهَا وَ أَشْرَفِ کَرَامَاتِهِمْ وَ أَجْزَلِ عَطَایَاکَ لَهُمْ وَ أَفْضَلِ جَوَائِزِکَ إِیَّاهُمْ وَ خَیْرِ حِبَائِکَ لَهُمْ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَقْلِبْنِی مِنْ مَجْلِسِی هَذَا وَ مِنْ مَخْرَجِی هَذَا وَ لَا تُبْقِ لِی فِیمَا بَیْنِی وَ بَیْنَکَ وَ لَا فِیمَا بَیْنِی وَ بَیْنَ أَحَدٍ مِنْ خَلْقِکَ ذَنْباً إِلَّا غَفَرْتَهُ وَ لَا خَطِیئَةً إِلَّا مَحَوْتَهَا وَ لَا عَثْرَةً إِلَّا أَقَلْتَهَا وَ لَا فَاضِحَةً إِلَّا صَفَحْتَ عَنْهَا وَ لَا جَرِیرَةً إِلَّا خَلَّصْتَ مِنْهَا وَ لَا سَیِّئَةً إِلَّا وَهَبْتَهَا لِی وَ لَا کُرْبَةً إِلَّا وَ قَدْ خَلَّصْتَنِی مِنْهَا وَ لَا دَیْناً إِلَّا قَضَیْتَهُ وَ لَا عَائِلَةً إِلَّا أَغْنَیْتَهَا وَ لَا فَاقَةً إِلَّا سَدَدْتَهَا وَ لَا عُرْیَاناً [عریا] إِلَّا کَسَوْتَهُ وَ لَا مَرِیضاً إِلَّا شَفَیْتَهُ وَ لَا سَقِیماً إِلَّا دَاوَیْتَهُ وَ لَا هَمّاً إِلَّا فَرَّجْتَهُ وَ لَا غَمّاً إِلَّا أَذْهَبْتَهُ وَ لَا خَوْفاً إِلَّا أَمِنْتَهُ [آمَنْتَهُ‌] وَ لَا عُسْراً إِلَّا یَسَّرْتَهُ وَ لَا ضَعْفاً إِلَّا قَوَّیْتَهُ وَ لَا حَاجَةً مِنْ حَوَائِجِ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ إِلَّا قَضَیْتَهَا عَلَى أَفْضَلِ الْأَمَلِ وَ أَحْسَنِ الرَّجَاءِ وَ أَکْمَلِ الطَّمَعِ‌ إِنَّکَ عَلى‌ کُلِّ شَیْ‌ءٍ قَدِیرٌ اللَّهُمَّ إِنَّکَ أَمَرْتَنِی بِالدُّعَاءِ وَ دَلَلْتَنِی عَلَیْهِ فَسَأَلْتُکَ وَ وَعَدْتَنِی الْإِجَابَةَ فَتَنَجَّزْتَ بِوَعْدِکَ وَ أَنْتَ الصَّادِقُ الْقَوْلِ الْوَفِیُّ الْعَهْدِ اللَّهُمَّ وَ قَدْ قُلْتَ‌ ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکُمْ‌ وَ قُلْتَ‌ وَ سْئَلُوا اللَّهَ مِنْ فَضْلِهِ‌ إِنَّهُ کانَ بِکُمْ رَحِیماً وَ قُلْتَ‌ وَعْدَ الصِّدْقِ الَّذِی کانُوا یُوعَدُونَ‌ اللَّهُمَّ وَ أَنَا أَدْعُوکَ کَمَا أَمَرْتَنِی مُتَنَجِّزاً لِوَعْدِکَ [فَاسْتَجِبْ لِی‌] فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَعْطِنِی کُلَّ مَا وَعَدْتَنِی وَ کُلَّ أُمْنِیَّتِی وَ کُلَّ سُؤْلِی وَ کُلَّ هَمِّی وَ کُلَّ تُهْمَتِی وَ کُلَّ هَوَایَ [هَوَاءٍ] وَ کُلَّ مَحَبَّتِی وَ اجْعَلْ ذَلِکَ کُلَّهُ‌

سَائِحاً فِی جَلَالِکَ ثَابِتاً فِی طَاعَتِکَ مُتَرَدِّداً فِی مَرْضَاتِکَ مُتَصَرِّفاً فِیمَا دَعَوْتَ إِلَیْهِ غَیْرَ مَصْرُوفٍ مِنْهُ قَلِیلًا وَ لَا کَثِیراً فِی شَیْ‌ءٍ مِنْ مَعَاصِیکَ وَ لَا فِی مُخَالَفَةٍ لِأَمْرِکَ [مُخَالَفَةٍ أَمْرَکَ‌] إِلَهَ الْحَقِّ رَبَّ الْعَالَمِینَ اللَّهُمَّ کَمَا وَفَّقْتَنِی لِدُعَائِکَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ وَفِّقْ لِی إِجَابَتَکَ إِنَّکَ [أَنْتَ‌] عَلى‌ کُلِّ شَیْ‌ءٍ قَدِیرٌ اللَّهُمَّ مَنْ تَهَیَّأَ أَوْ تَعَبَّأَ أَوْ أَعَدَّ أَوِ اسْتَعَدَّ لِوِفَادَةٍ إِلَى مَخْلُوقٍ رَجَاءَ رِفْدِهِ وَ جَوَائِزِهِ وَ نَوَافِلِهِ وَ فَضَائِلِهِ وَ عَطَایَاهُ فَإِلَیْکَ یَا سَیِّدِی کَانَتْ تَهْیِئَتِی وَ تَعْبِئَتِی وَ إِعْدَادِی وَ اسْتِعْدَادِی رَجَاءَ رِفْدِکَ وَ جَوَائِزِکَ وَ فَوَاضِلِکَ وَ نَوَافِلِکَ وَ عَطَایَاکَ وَ قَدْ غَدَوْتُ إِلَى عِیدٍ مِنْ أَعْیَادِ أُمَّةِ نَبِیِّکَ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ عَلَیْهِ وَ عَلَیْهِمُ السَّلَامُ [صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ‌] وَ لَمْ آتِکَ الْیَوْمَ بِعَمَلٍ صَالِحٍ أَثِقُ بِهِ قَدَّمْتُهُ وَ لَا تَوَجَّهْتُ بِمَخْلُوقٍ رَجَوْتُهُ وَ لَکِنِّی أَتَیْتُکَ خَاضِعاً مُقِرّاً بِذُنُوبِی وَ إِسَاءَتِی إِلَى نَفْسِی وَ لَا حُجَّةَ لِی وَ لَا عُذْرَ لِی أَتَیْتُکَ أَرْجُو أَعْظَمَ [عَظِیمَ‌] عَفْوِکَ الَّذِی عَفَوْتَ بِهِ عَنِ الْخَاطِئِینَ وَ أَنْتَ الَّذِی غَفَرْتَ لَهُمْ عَظِیمَ جُرْمِهِمْ وَ لَمْ یَمْنَعْکَ طُولُ عُکُوفِهِمْ عَلَى عَظِیمِ جُرْمِهِمْ [الْجُرْمِ‌] أَنْ عُدْتَ عَلَیْهِمْ بِالرَّحْمَةِ فَیَا مَنْ رَحْمَتُهُ وَاسِعَةٌ وَ فَضْلُهُ [عَفْوُهُ‌] عَظِیمٌ یَا عَظِیمُ یَا عَظِیمُ یَا کَرِیمُ یَا کَرِیمُ یَا کَرِیمُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عُدْ عَلَیَّ بِرَحْمَتِکَ وَ امْنُنْ عَلَیَّ بِعَفْوِکَ وَ عَافِیَتِکَ وَ تَعَطَّفْ عَلَیَّ بِفَضْلِکَ وَ أَوْسِعْ [تَوَسَّعْ‌] عَلَیَّ رِزْقَکَ یَا رَبِّ إِنَّهُ لَیْسَ یَرُدُّ غَضَبَکَ إِلَّا حِلْمُکَ وَ لَا یَرُدُّ سَخَطَکَ إِلَّا عَفْوُکَ وَ لَا یُجِیرُ مِنْ عِقَابِکَ إِلَّا رَحْمَتُکَ وَ لَا یُنْجِینِی مِنْکَ إِلَّا التَّضَرُّعُ إِلَیْکَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ هَبْ لِی یَا إِلَهِی فَرَجاً بِالْقُدْرَةِ الَّتِی بِهَا تُحْیِی أَمْوَاتَ الْعِبَادِ وَ بِهَا تَنْشُرُ مَیْتَ الْبِلَادِ وَ لَا تُهْلِکْنِی یَا إِلَهِی غَمّاً حَتَّى تَسْتَجِیبَ لِی وَ تُعَرِّفَنِیَ الْإِجَابَةَ فِی دُعَائِی وَ أَذِقْنِی طَعْمَ الْعَافِیَةِ إِلَى مُنْتَهَى أَجَلِی وَ لَا تُشْمِتْ بِی عَدُوِّی وَ لَا تُسَلِّطْهُ عَلَیَّ وَ لَا تُمَکِّنْهُ مِنْ عُنُقِی یَا رَبِّ إِنْ رَفَعْتَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی یَضَعُنِی وَ إِنْ وَضَعْتَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی یَرْفَعُنِی وَ مَنْ ذَا الَّذِی یَرْحَمُنِی إِنْ عَذَّبْتَنِی وَ مَنْ ذَا الَّذِی یُعَذِّبُنِی إِنْ رَحِمْتَنِی وَ مَنْ ذَا الَّذِی یُکْرِمُنِی إِنْ أَهَنْتَنِی وَ مَنْ ذَا الَّذِی یُهِینُنِی إِنْ أَکْرَمْتَنِی وَ إِنْ أَهْلَکْتَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی یَعْرِضُ لَکَ فِی عَبْدِکَ أَوْ یَسْأَلُکَ عَنْ أَمْرِهِ وَ قَدْ عَلِمْتُ یَا إِلَهِی أَنَّهُ لَیْسَ فِی حُکْمِکَ جَوْرٌ وَ لَا ظُلْمٌ وَ لَا فِی عُقُوبَتِکَ عَجَلَةٌ وَ إِنَّمَا یَعْجَلُ مَنْ یَخَافُ الْفَوْتَ وَ إِنَّمَا یَحْتَاجُ إِلَى الظُّلْمِ الضَّعِیفُ وَ قَدْ

تَعَالَیْتَ عَنْ ذَلِکَ سَیِّدِی عُلُوّاً کَبِیراً اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ لَا تَجْعَلْنِی لِلْبَلَاءِ غَرَضاً وَ لَا لِنَقِمَتِکَ نَصَباً وَ مَهِّلْنِی وَ نَفِّسْنِی وَ أَقِلْنِی [أَقِلْ‌] عَثْرَتِی وَ ارْحَمْ تَضَرُّعِی وَ لَا تُتْبِعْنِی بِبَلَاءٍ عَلَى أَثَرِ بَلَاءٍ فَقَدْ تَرَى ضَعْفِی وَ قِلَّةَ حِیلَتِی وَ تَضَرُّعِی إِلَیْکَ أَعُوذُ بِکَ اللَّهُمَّ الْیَوْمَ مِنْ غَضَبِکَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَعِذْنِی وَ أَسْتَجِیرُ بِکَ مِنْ سَخَطِکَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَجِرْنِی وَ أَسْتَرْحِمُکَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ ارْحَمْنِی وَ أَسْتَهْدِیکَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اهْدِنِی وَ أَسْتَنْصِرُکَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ انْصُرْنِی وَ أَسْتَکْفِیکَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اکْفِنِی وَ أَسْتَرْزِقُکَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ ارْزُقْنِی [وَ أَغْنِنِی‌] وَ أَسْتَعْصِمُکَ فِیمَا بَقِیَ مِنْ عُمُرِی [عُمُرِی‌] فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اعْصِمْنِی وَ أَسْتَغْفِرُکَ لِمَا سَلَفَ مِنْ ذُنُوبِی فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْ لِی فَإِنِّی لَنْ أَعُودَ لِشَیْ‌ءٍ کَرِهْتَهُ إِنْ شِئْتَ ذَلِکَ یَا رَبِّ یَا حَنَّانُ یَا مَنَّانُ یَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِکْرَامِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اسْتَجِبْ لِی جَمِیعَ مَا سَأَلْتُکَ وَ طَلَبْتُهُ مِنْکَ وَ رَغِبْتُ فِیهِ إِلَیْکَ وَ أَرِدْهُ وَ قَدِّرْهُ وَ اقْضِهِ وَ أَمْضِهِ وَ خِرْ لِی فِیمَا تَقْضِی مِنْهُ وَ تَفَضَّلْ عَلَیَّ بِهِ وَ أَسْعِدْنِی بِمَا تُعْطِینِی مِنْهُ وَ زِدْنِی مِنْ فَضْلِکَ وَ سَعَةِ مَا عِنْدَکَ فَإِنَّکَ وَاسِعٌ کَرِیمٌ وَ صِلْ ذَلِکَ کُلَّهُ بِخَیْرِ الْآخِرَةِ وَ نَعِیمِهَا یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ إِلَهَ الْحَقِّ رَبَّ الْعَالَمِینَ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْتَحْ لَهُمْ فَتْحاً یَسِیراً وَ اجْعَلْ لَهُمْ‌ مِنْ لَدُنْکَ سُلْطاناً نَصِیراً اللَّهُمَّ أَظْهِرْ بِهِمْ دِینَکَ وَ سُنَّةَ نَبِیِّکَ عَلَیْهِ وَ آلِهِ السَّلَامُ حَتَّى لَا یَسْتَخْفِیَ بِشَیْ‌ءٍ مِنَ الْحَقِّ مَخَافَةَ أَحَدٍ مِنَ الْخَلْقِ اللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَیْکَ فِی دَوْلَةٍ کَرِیمَةٍ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلَامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ وَ تَجْعَلُنَا فِیهَا مِنَ الدُّعَاةِ إِلَى طَاعَتِکَ وَ الْقَادَةِ إِلَى سَبِیلِکَ وَ تَرْزُقُنَا بِهَا کَرَامَةَ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ اللَّهُمَّ مَا أَنْکَرْنَا مِنَ الْحَقِّ فَعَرِّفْنَاهُ وَ مَا قَصُرْنَا عَنْهُ فَبَلِّغْنَاهُ اللَّهُمَّ وَ اسْتَجِبْ لَنَا وَ اجْعَلْنَا مِمَّنْ یَتَذَکَّرُ فَتَنْفَعَهُ الذِّکْرى‌ اللَّهُمَّ وَ قَدْ غَدَوْتُ إِلَى عِیدٍ مِنْ أَعْیَادِ أُمَّةِ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ وَ لَمْ أَثِقْ بِغَیْرِکَ وَ لَمْ آتِکَ بِعَمَلٍ صَالِحٍ أَثِقُ بِهِ وَ لَا تَوَجَّهْتُ بِمَخْلُوقٍ رَجَوْتُهُ اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی عِیدِنَا هَذَا کَمَا هَدَیْتَنَا لَهُ وَ رَزَقْتَنَا وَ أَعِنَّا عَلَیْهِ اللَّهُمَّ تَقَبَّلْ مِنَّا مَا أَدَّیْتَ عَنَّا فِیهِ مِنْ حَقٍّ وَ مَا قَضَیْتَ عَنَّا فِیهِ مِنْ فَرِیضَةٍ وَ مَا اتَّبَعْنَا فِیهِ مِنْ سُنَّةٍ وَ مَا تَنَفَّلْنَا فِیهِ مِنْ نَافِلَةٍ وَ مَا أَذِنْتَ لَنَا فِیهِ مِنْ تَطَوُّعٍ وَ مَا تَقَرَّبْنَا إِلَیْکَ مِنْ نُسُکٍ وَ مَا اسْتَعْمَلْنَا فِیهِ مِنَ الطَّاعَةِ وَ مَا رَزَقْتَنَا

فِیهِ مِنَ الْعَافِیَةِ وَ الْعِبَادَةِ اللَّهُمَّ تَقَبَّلْ مِنَّا ذَلِکَ کُلَّهُ زَاکِیاً وَافِیاً یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ اللَّهُمَ‌ لا تُزِغْ قُلُوبَنا بَعْدَ إِذْ هَدَیْتَنا وَ لَا تُذِلَّنَا بَعْدَ إِذْ أَعْزَزْتَنَا وَ لَا تُضِلَّنَا بَعْدَ إِذْ وَفَّقْتَنَا وَ لَا تُهِنَّا بَعْدَ إِذْ أَکْرَمْتَنَا وَ لَا تُفْقِرْنَا بَعْدَ إِذْ أَغْنَیْتَنَا وَ لَا تَمْنَعْنَا بَعْدَ إِذْ أَعْطَیْتَنَا وَ لَا تَحْرِمْنَا بَعْدَ إِذْ رَزَقْتَنَا وَ لَا تُغَیِّرْ شَیْئاً مِنْ نِعَمِکَ عَلَیْنَا وَ لَا إِحْسَانِکَ إِلَیْنَا لِشَیْ‌ءٍ کَانَ مِنَّا وَ لَا لِمَا هُوَ کَائِنٌ فَإِنَّ فِی کَرَمِکَ وَ عَفْوِکَ وَ فَضْلِکَ سَعَةً لِمَغْفِرَةِ ذُنُوبِنَا بِرَحْمَتِکَ فَأَعْتِقْ رِقَابَنَا مِنَ النَّارِ بِلَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ یَا لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ أَسْأَلُکَ بِوَجْهِکَ الْکَرِیمِ إِنْ کُنْتَ رَضِیتَ عَنِّی فِی هَذَا الشَّهْرِ أَنْ تَزْدَادَ عَنِّی رِضًى لَا سَخَطَ بَعْدَهُ أَبَداً عَلَیَّ وَ إِنْ کُنْتَ لَمْ تَرْضَ عَنِّی وَ أَعُوذُ بِکَ مِنْ ذَلِکَ فَمِنَ الْآنَ فَارْضَ عَنِّی رِضًا لَا سَخَطَ بَعْدَهُ عَلَیَّ أَبَداً وَ ارْحَمْنِی رَحْمَةً لَا تُعَذِّبُنِی بَعْدَهَا أَبَداً وَ أَسْعِدْنِی سَعَادَةً لَا أَشْقَى بَعْدَهَا أَبَداً وَ أَغْنِنِی غِنًى لَا فَقْرَ بَعْدَهُ أَبَداً وَ اجْعَلْ أَفْضَلَ جَائِزَتِکَ لِیَ الْیَوْمَ فَکَاکَ رَقَبَتِی مِنَ النَّارِ وَ أَعْطِنِی مِنَ الْجَنَّةِ مَا أَنْتَ أَهْلُهُ وَ إِنْ کُنْتَ بَلَّغْتَنَا لَیْلَةَ الْقَدْرِ وَ إِلَّا فَأَخِّرْ آجَالَنَا إِلَى قَابِلٍ حَتَّى تُبَلِّغَنَاهُ فِی یُسْرٍ مِنْکَ وَ عَافِیَةٍ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ وَ لَا تَجْعَلْهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنَّا بِشَهْرِ رَمَضَانَ وَ أَعْطِ جَمِیعَ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ مَا سَأَلْتُکَ لِنَفْسِی بِرَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ‌ ما شاءَ اللَّهُ‌ لَا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‌ وَ حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکِیلُ‌ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى خِیَرَتِهِ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ سَلِّمْ تَسْلِیماً اللَّهُمَّ إِنَّکَ تَرَى وَ لَا تُرَى وَ أَنْتَ بِالْمَنْظَرِ الْأَعْلَى‌ فالِقُ الْحَبِّ وَ النَّوى‌ تَعْلَمُ السِّرَّ وَ أَخْفَى فَلَکَ الْحَمْدُ یَا رَبَّ الْعَالَمِینَ وَ لَکَ الْحَمْدُ فِی أَعْلَى عِلِّیِّینَ وَ لَکَ الْحَمْدُ فِی الظُّلُمَاتِ وَ النُّورِ وَ لَکَ الْحَمْدُ فِی الظِّلِّ وَ الْحَرُورِ وَ لَکَ الْحَمْدُ فِی الْغُدُوِّ وَ الْآصَالِ وَ لَکَ الْحَمْدُ فِی الْأَزْمَانِ وَ الْأَحْوَالِ وَ لَکَ الْحَمْدُ فِی قَعْرِ أَرْضِکَ وَ لَکَ الْحَمْدُ عَلَى کُلِّ حَالٍ إِلَهِی صَلَّیْنَا خَمْساً وَ حَصَّنَّا فُرُوجَنَا وَ صُمْنَا شَهْرَنَا وَ أَطَعْنَاکَ رَبَّنَا وَ أَدَّیْنَا زَکَاةَ نُفُوسِنَا [رُءُوسِنَا] طَیِّبَةً بِهَا نُفُوسُنَا وَ خَرَجْنَا إِلَیْکَ لَا تُؤَاخِذْنَا لِأَجْلِ جَرَائِرِنَا فَصَلِّ [فَصَلِّ اللَّهُمَ‌] عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ لَا تُخَیِّبْنَا وَ امْنُنْ عَلَیْنَا بِالتَّوْبَةِ وَ الْمَغْفِرَةِ وَ لَا تَرُدَّنَا عَلَى عَقِبِنَا وَ لا تُزِغْ قُلُوبَنا بَعْدَ إِذْ هَدَیْتَنا وَ لَا تَجْعَلْهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنَّا وَ ارْزُقْنَا صِیَامَهُ وَ قِیَامَهُ أَبَداً مَا أَبْقَیْتَنَا وَ امْنُنْ عَلَیْنَا بِالْجَنَّةِ وَ نَجِّنَا مِنَ النَّارِ وَ زَوِّجْنَا مِنَ الْحُورِ الْعَیْنِ آمِینَ رَبَّ الْعَالَمِینَ‌ إِنَّکَ عَلى‌ کُلِّ شَیْ‌ءٍ قَدِیرٌ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى خِیَرَتِهِ مِنْ خَلْقِهِ مُحَمَّدٍ النَّبِیِّ وَ آلِهِ‌

الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ وَ سَلَّمَ تَسْلِیماً.

اقبال الاعمال- ط قدیمة، سید بن طاووس، ص 288- 295

https://lib.eshia.ir/71422/1/290

 

۱۴۰۴/۰۱/۱۱

بیانات در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی

به مناسبت عید سعید فطر(۱)

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و الحمد لله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا و نبیّنا ابی‌القاسم المصطفی محمّد و علی آله الطّیّبین الطّاهرین المعصومین و صحبه المنتجبین و من تبعهم باحسان الی یوم الدّین.

مبارک باشد بر امّت اسلامی، بر ملّت ایران، بر جمع حاضر، بر میهمانان و برادرانِ مسلمان سفرای کشورهای اسلامی، این عید سعید و فطرِ مبارک.

حقیقتاً امروز دنیای اسلام احتیاج دارد به نقاطی که آنها را به هم وصل میکند و متّصل میکند و از آنها یک واحد فعّال و کارآمد میسازد. عید فطر یکی از آنها است. در دعائی که ما در قنوت نماز عید فطر میخوانیم که «وَ لِمُحَمَّدٍ صَلَّى اللَهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ [ذُخراً] وَ شَرَفاً وَ [کَرامَتاً وَ] مَزیداً،(۲) این جمله‌ی «مزید» جمله‌ی پُرمغز و پُرمعنایی است؛ یعنی این عید فطر موجب این است که عزّت اسلام، عزّت رسول مکرّم روزبه‌روز افزایش پیدا کند؛ دین او، راه و روشی که او در مقابل بشریّت قرار داد، روزبه‌روز گسترش پیدا کند، افزایش پیدا کند. عید فطر یک چنین خصوصیّتی دارد. کِی این اتّفاق خواهد افتاد؟ آن عید فطری که مردم در آن در کنار یکدیگر قرار نگیرند، تضرّع نکنند، با خدا حرف نزنند، اجتماع تشکیل ندهند، این خصوصیّت را ندارد. عید فطر را ما میسازیم، ما [آن را] به عنوان شرف و مزید و برکت برای اسلام و مسلمین قرار میدهیم؛ با رفتار خودمان، با حرکاتی که انجام میدهیم. اگر در امّت اسلامی اتّحاد وجود داشته باشد، همّت وجود داشته باشد، بصیرت وجود داشته باشد، عید فطر حقیقتاً مزید خواهد بود.

امروز حوادث گوناگون عالم پی‌درپی با سرعت سرسام‌آوری اتّفاق می‌افتد؛ چه در منطقه‌ی ما، چه در دیگر مناطق دنیا. این سرعت حوادث اقتضا میکند که همه‌ی کسانی هم که خودشان را در حوادث عالم دخیل میدانند یا متأثّر از این حوادث میدانند، با سرعت، با دقّت این حوادث را دنبال کنند و جایگاه خودشان را مشخّص کنند؛ امروز این وظیفه در مقابل دولتهای اسلامی است. دولتهای اسلامی به ملّتهای خودشان، به دوستان خودشان، به دشمنان خودشان، به حوادثی که در پیش روی آنها و در انتظار آنها است، با دقّت فکر کنند.

دنیای اسلام دنیای بزرگی است. ما مسلمانها، هم جمعیّت زیادی هستیم، هم در جغرافیای دنیا در نقطه‌ی حسّاسی هستیم، هم از لحاظ ثروت طبیعی دنیا جزو کشورها و مجموعه‌های ثروتمند دنیا هستیم؛ اگر دنیای اسلام بخواهد از این موقعیّتهای حسّاس استفاده کند، احتیاج دارد به یک اقدام اساسی و آن، اتّحاد است؛ اتّحاد دنیای اسلام.

اتّحاد به معنای این نیست که دولتها یکی بشوند؛ معنایش این نیست که در همه‌ی گرایشهای سیاسی مثل هم فکر کنند. معنای اتّحاد دنیای اسلام این است که در درجه‌ی اوّل منافع مشترک را بشناسند؛ در درجه‌ی اوّل بدانند منافع مشترکشان چیست. منافعمان را آن‌چنان تعریف نکنیم که مستلزم اختلاف و دعوا و نزاع بین خودمان باشد. خانواده‌ی دنیای اسلام یک خانواده است، یک مجموعه است؛ دولتهای اسلامی بایستی به این فکر کنند و در این راه حرکت کنند. جمهوری اسلامی دست خود را به سمت همه‌ی دولتهای اسلامی دراز کرده، خود را با آنها برادر میداند ــ همچنان که آقای رئیس‌جمهور الان بیان کردند ــ خود را با آنها در یک جبهه‌ی کلّی و اساسی میداند. با هم همکاری کنیم، با هم همفکری کنیم، اتّحاد دنیای اسلام را حفظ کنیم؛ در آن صورت قدرتهای متجاوز، قدرتهای ستمگر، قدرتهای زورگو نخواهند توانست به دنیای اسلام تعرّض کنند، زور بگویند، باج‌طلبی کنند. امروز متأسّفانه باج‌خواهی و باج‌طلبی یک کار رایجی بین قدرتها شده. قدرتهای بزرگ در مقابل کشورها و دولتها و ملّتهای ضعیف از آنها باج میطلبند، صریح هم این را بیان میکنند. نگذاریم دنیای اسلام مواجه با باج‌طلبی آمریکا و امثال آمریکا بشود.

از حقوق مظلومان دفاع کنیم. امروز بخشی از دنیای اسلام بشدّت مجروح است؛ فلسطین مجروح است، لبنان مجروح است. جنایتهایی که در این منطقه انجام میگیرد، بعضی بی‌سابقه است؛ ما به یاد نداریم در تاریخی که یا مشاهده کرده‌ایم یا خوانده‌ایم، که در کمتر از دو سال حدود بیست هزار کودک را در یک درگیری نظامی از بین ببرند! اینها شوخی نیست؛ اینها را دنیای اسلام ببیند، بشناسد، بفهمد، از رنج مردم فلسطین احساس رنج کند و خودش را موظّف بداند. [اگر] دنیای اسلام دست به دست هم بدهند، میتوانند؛ احتیاج به جنگ و کار نظامی هم ندارد، همین‌قدر که اتّحاد و اتّفاق باشد، همدلی باشد، هم‌زبانی بین دولتهای اسلامی باشد، دیگران حساب کار خودشان را میکنند.

امیدواریم خداوند متعال این عید فطر را بر همه‌ی امّت اسلامی مبارک کند و این همّت را، این انگیزه را، این حرکت را به مسئولان کشورهای اسلامی بدهد که بتوانند به معنای واقعی کلمه امّت اسلامی را تشکیل بدهند.

والسّلام علیکم و رحمة‌الله و‌ برکاته
 

 در ابتدای این دیدار، آقای دکتر مسعود پزشکیان (رئیس‌جمهور) مطالبی بیان کرد.

 اقبال‌الاعمال، ج ۱، ص ۲۸۹

https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=59908#_ftn2

 

مظلومیت مردم فلسطین حتی در ماه مبارک رمضان و عید فطر از نوعی است که جنایات بر علیه کودکان در کمتر از دو سال به قتل بیش از بیست هزار کودک رسیده است و حتی به مدارس و بیمارستانها هم رحم نکرده و بمبارانشان می کنند. و لذا مقاومت اسلامی در مقابل اینچنین دشمنی هم واقع شده است که اسلام فلسطینیان و بلکه دیگر مسلمانان را هم می خواهد زیر سوال ببرد تا هر چه بتواند همه جا را هم بدتر از آندلس کند، و حال آنکه کل عالم هم قرار است توسط مقاومت اسلامی به پایتختهای اسلامی مزین و مزید و شرفیاب هم شود. و این کار را مقاومت اسلامی هم همانطوری که گفته شد دفعتاً انجام می دهد آنچنان که کفر و شرک و نفاق هم دفعتاً در قلوب مسلمانان ظاهر شده و کفرشان را ریشه کن هم می کند و از بین می برد و ....

و لذا شاگردی که دارد در مسائل مقاومت اسلامی هم سعی و تلاش می کند و سعی و تلاش هم دارد از حالات خلاء بسمت الفهای بینهایت آیات اللهی درجات و مراتب متعالیه و حضرات آیات عظام مراجع تقلید و حضرت ولی فقیه مد ظلهم العالی و امام زمان عجل الله فرجه الشریف هم میل کند، مقاومت اسلامی را در ارتباط با کل پایتختهای جهان و بلکه همه ی کره ی زمین و ماورای آن در ایالات متحده چند جهانی استکان نلبکیهای توپولوژیک ابرتقارنی ... ربع و نیم و تمام و ... چرخشی قلوب آسمانی و زمینی هم باید در نظر داشته باشد. 

مثلاً یک مسئله ای که در ظاهر ساده هم بنظر برسد این است که در مقابل دشمن خارجی، این یک مسئله است که مقاومت اسلامی هم لازم است؛ ولی در مقابل دشمن درونی هم مقاومت اسلامی لازم است. شما همین مسئله ی آنتی بیوتیکها را در نظر بگیرید که بر علیه عفونتها استفاده می شوند، می فرمایند که وقتی بدنها و بلکه جوامع نسبت به آنتی بیوتیکها مقاوم شدند، آیا انگاه تکلیف آنتی بیوتیکها چیست؟ آیا آنتی بیوتیکیهای قویتری هم لازم اند؟ آیا تعداد ناپرهیزیهایی که مریض و بیمار خود را دچارشان کرده است را باید کاهش دهد تا داروها و درمانها بهتر عمل کنند و ...؟ بنده داشتم مقالات دکتر علی اکبر ولایتی را در این رابطه نگاه می کردم، دیدم این مسئله را در مورد فرض بفرمائید مثلاً مسئله ی عفونتهای میکوباکتریال سلی و غیر سلی ذات الریه و ... هم مطرح فرموده اند:

https://www.researchgate.net/publication/385633592

https://www.researchgate.net/publication/384058168

https://www.researchgate.net/publication/381540707

https://www.researchgate.net/publication/381543127

https://www.researchgate.net/publication/380758713

....

موضوع این است که این مسائل مقاومتی مربوط به سلامتی و دوا و درمان هم آیا صرفاً یک مسائل محلی است که می توانند جهانی هم شوند، یا اینکه مسائلی هم می توانند باشند که وجهه ی جهانی ای دارند که بر مسائل محلی هم یحتمل تحمیل شوند؟!

البته در مسائل مقاومت اسلامی، این مسئله را هم داریم که ربطی به مقاومت اسلامی هم بنظر برسد ندارد. بنده سال 1993 در سیاتل بودم که در تلویزون محلیشان هم نشان می داد که رهبر چین به همین منطقه ی سیاتل سفر کرده بود و یک ملاقاتی هم برای او ترتیب داده بودند که با یک خانواده ی کارگری آمریکایی آن محله شان نیز ترتیب دهند و رهبر چین با او حال و احوال هم می کرد و .... خوب، در این جور مسائل مهم هم هست که خانواده ی کارگری که انتخاب هم می شود، نماینده ی خوبی باشد از خانواده های کارگری آمریکایی. ولی یک وقت هم هست که شما متصور می شوید که خانواده ای کارگری از یک شهری یا شهرستانی یا حتی دهاتی به پایتخت می رود و بلکه به مقام ریاست جمهوری هم می تواند برسد! نکته این است که آیا خانواده ی سریالهای کمدی بورلی هیل بیلیز، یا خانواده ی آرچی بانکر هم می توانند خانواده های خوبی برای این منظور باشند یا اینکه اینها اصلا هیچ ربطی هم نمی تونند به سریال کمدی پایتخت خودمان هم داشته باشند و ...؟ حالا یک وقت هم هست که آن استاد دانشگاه متخصص اسنپهای پهپادی و ماشینی را هم یک فس کتکش زده اند دیگر. اتفاق است و از این مسائل خوب داریم دیگر که یک خواستگار، خواستگار رقیب را بخواهد از راه بدر کرده و حسابش را برسد و ...! حالا خوب است که شهاب سنگ روی سر همین بدبخت هم فرود نیامده است. یحتمل بعضی واقعاً هم اشکال کنند که بهترین راه این است که اگر کسی می خواهد از این مسائل مصون و ایمن واقع شود، همان بهتر که سفری یک طرفه حتی با همسر و خانواده اش هم به سیاره ای دیگر داشته باشد چرا که یحتمل آنجا دیگر از این مسائل نداشته باشد. خنده داری قضایا این می شود که آنجا هم فیلمی توسط میرزا سیروس میرزا اقدم برای مریخیها یا ونوسیها بسازند که نشان هم دهد وضعیت خیلی هم بهتر از آرچی بانکر و بورلی هیل بیلیز سیاره ی خودمان نباشد و .... و لذا عرض بنده ی حقیر اینجا است که مسئله از این نوع است که دفعتاً و به یک باره و یک مرتبه هم باید کاری کرد که کفر و نفاق و شرک از افراد خانواده ها در همه ی جهان هم زدوده شوند و همین هم مستلزم مقاومت اسلامی همراه تقوا و صبر و شکیبایی است و .... یک وقت هست که شما می فرمائید که در عربستان سعودی و پاکستان و ترکیه هم اسلام و مسلمین را داریم، ولی آیا مثلاً حتی در هندوستان و چین و روسیه هم اسلام را نداریم و ...؟

یک مسئله ی دیگر در سرمایه گذاریهای تولیدی اینجا است که مثلاً شما در سوپرمارکتها می توانید مشاهده هم کنید که کارمندان سوپرها کمابیش مشغول قیمت گذاری روی کالاهایشان هستند، خصوصاً اگر این سوپرها کالاها را ارزانتر و با تخفیفهایی هم بفروشند. و این کار را با دستگاه های الکترونیکی معمولاً طوری انجام می دهند که هر کالا را در مقابل دستگاه لیزری گرفته و قیمتش را تعیین می کنند. حالا اگر تعداد کالاها خیلی هم زیاد می بود، صرفه با این می بود که دستگاهی داشتید که همه ی کلاها را یکجا و دفعتاً بتواند قیمتگذاری کند تا اینکه هر کدام را یکی یکی و تک تک بخواهند قیمتگذاری کنند. عرض بنده ی حقیر این است که آیا غیر از این است که این مسئله یک امر معمولی هم خواهد بود که امام زمان عجل الله فرجه الشریف هم همه و همه را یک جا و دفعتاً بتواند مسلمان کند؛ این یک امر غیر معمولی نمی تواند هم باشد که یک مرتبه یک انقلابی در قلوب افراد نوع بشر صورت می گیرد و همه و همه مسلمان می شوند و .... البته یحتمل این هم هست که مسائل ایالات متحده چند جهانی استکان نلبکیهای توپولوژیک ابرتقارنی ... ربع و نیم و تمام و ... چرخشی قلوب آسمانی و زمینی هم به قوت خود باقی می مانند و حتی در حسینیه ی حضرات علی اصغر و علی اکبر علیهم الصلاة و السلام نیز شاگرد احتیاج به تحصیل علوم اسلامی و حتی ریاضی فیزیک حکمت متعالیه نظریه های حمیدی مجیدی فقهی نیز دارد تا بتواند از حالات خلاء بسمت الفهای بینهایت آیات اللهی مرابت و درجات متعالیه و حضرات آیات عظام مراجع تقلید و حضرت ولی فقیه مد ظلهم العالی و امام زمان عجل الله فرجه الشریف هم الی ما شاء الله میل کند. البته اینجا بعصی هم اشکال می فرمایند که مگر می شود که آرچی بانکر هم به پایتخت رفته و حتی رئیس جمهور هم بشود؟ و بعضی دیگر یحتمل اشکال هم کنند که حالا بدتر از این هم نشود، و بلکه ما به همین قدرش هم راضی هستیم! بنده ی حقیر دیدم که بعضی هم یحتمل مدتها هم هست که حتی نمونه هایی از سیاه چاله های ترامپتی را مطرح کرده اند:

https://arxiv.org/abs/2503.20691

https://arxiv.org/abs/2503.08657

https://arxiv.org/abs/2502.14448

https://arxiv.org/abs/2501.17091

...

https://arxiv.org/abs/0804.0628

https://arxiv.org/abs/0907.3163

...

مسئله این است که یحتمل بعضی اشکال هم کنند که بیخودی نیز نباید وارد کوانتیزاسیونهای ترامپتهای موسیقایی شد که لازم هم داشته باشند که ترامپت را هم با برق باطری یا حتی مبدلهای اینورتری AC/DC ترامپتها را برقیشان هم کرده و بلکه به میدیها و ارگها وصلشان کنیم و .... این یحتمل هم از سوء تفاهمهایی رخ می دهند که ناشی از اشتباه گرفتن ترامپتها و کوانتیزاسیونهای مربوطه سیاه چاله ها باشند با اسمی که از ترامپت هم نشات می گیرد که برای سازهای موسیقی است. بعضی هم یحتمل اشکال کنند که این ترامپتها یقیناً وجهه ی نژادپرستانه هم خواهند داشت چرا که بهتر هم می بود که از شیپورها و ساز و دهل هم استفاده می کردند تا ترامپت و .... و الا که اینها اصلا ربطی هم به یکدیگر ندارند و بلکه به آرچی بانکر یا حتی میرزا سیروس میرزا اقدم هم در پایتخت کاری ندارند و بلکه اینکه آیا با مسئله ای محلی یا جهانی هم طرفیم خیلی کاری نداریم آنچنان که ریت اکسیدد هم یحتمل بعضی اشکال کنند که در موردش مطرح توان کرد و .... مشکل این است که وقتی ما مسائلی را با چت جی پی تی بخواهیم مطرح کنیم که فقط جنبه های چت ماشینی و بلکه یادگیری ماشینی و یادیگری عمیق هم دارند، یحتمل هم مسائلی وارد حیطه ی انواع مشکلات و درهمتنیدگیها می شوند که خیلی هم به آنچه می اندیشیدیم ربطی نداشته باشند و حتی مورد تعجب هم واقع شوند که فرض بفرمائید زبانهای رایانه ای و موسیقی هم اصلا چه ربطی به هم می توانند داشته باشند و .... لا اله الا الله اللهم صل علی محمد و آل محمد و تقبل شفاعته وارفع درجته اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و الذابین عنه و المسارعین الیه فی قضاء حوائجه و الممتثلین لاوامره و المحامین عنه و المستشهدین بین یدیه

إِنَّ رَبَّکَ یَعْلَمُ أَنَّکَ تَقُومُ أَدْنَىٰ مِن ثُلُثَیِ اللَّیْلِ وَنِصْفَهُ وَثُلُثَهُ وَطَائِفَةٌ مِّنَ الَّذِینَ مَعَکَ وَاللَّهُ یُقَدِّرُ اللَّیْلَ وَالنَّهَارَ عَلِمَ أَن لَّن تُحْصُوهُ فَتَابَ عَلَیْکُمْ فَاقْرَءُوا مَا تَیَسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ عَلِمَ أَن سَیَکُونُ مِنکُم مَّرْضَىٰ وَآخَرُونَ یَضْرِبُونَ فِی الْأَرْضِ یَبْتَغُونَ مِن فَضْلِ اللَّهِ وَآخَرُونَ یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَاقْرَءُوا مَا تَیَسَّرَ مِنْهُ وَأَقِیمُوا الصَّلَاةَ وَآتُوا الزَّکَاةَ وَأَقْرِضُوا اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا وَمَا تُقَدِّمُوا لِأَنفُسِکُم مِّنْ خَیْرٍ تَجِدُوهُ عِندَ اللَّهِ هُوَ خَیْرًا وَأَعْظَمَ أَجْرًا وَاسْتَغْفِرُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَّحِیمٌ ‎﴿المزمل: ٢٠﴾‏

الصَّابِرِینَ وَالصَّادِقِینَ وَالْقَانِتِینَ وَالْمُنفِقِینَ وَالْمُسْتَغْفِرِینَ بِالْأَسْحَارِ ‎﴿آل عمران: ١٧﴾‏

بخش دوم‌

أمّا اللّیل فصافّون أقدامهم، تالین لأجزاء القرآن یرتّلونها ترتیلا.

یحزّنون به أنفسهم و یستثیرون به دواء دائهم. فإذا مرّوا بآیة فیها تشویق رکنوا إلیها طمعا، و تطلّعت نفوسهم إلیها شوقا، و ظنّوا أنّها نصب أعینهم. و إذا مرّوا بآیة فیها تخویف أصغوا إلیها مسامع قلوبهم، و ظنّوا أنّ زفیر جهنّم و شهیقها فی أصول آذانهم، فهم حانون على أوساطهم، مفترشون لجباههم و أکفّهم و رکبهم، و أطراف أقدامهم، یطلبون إلى اللّه تعالى فی فکاک رقابهم.

ترجمه‌

اما شب هنگام بر پاى خود (به نماز) مى‌ایستند و آیات قرآن را شمرده و با تدبر مى‌خوانند، به وسیله آن، جان خویش را محزون مى‌سازند و داروى درد خود را از آن مى‌طلبند. هنگامى که به آیه‌اى مى‌رسند که در آن، تشویق است (تشویق به پاداشهاى بزرگ الهى در برابر ایمان و عمل صالح) با اشتیاق فراوان بر آن تکیه مى‌کنند و چشم جانشان با علاقه بسیار در آن خیره مى‌شود و گویى آن بشارت را در برابر چشم خود مى‌بینند و هنگامى که به آیه‌اى مى‌رسند که بیم و انذار در آن است (انذار در برابر گناهان) گوشهاى دل خویش را براى شنیدن آن باز مى‌کنند و گویى فریادها و ناله‌هاى زبانه‌هاى آتش دوزخ در درون گوششان طنین‌انداز است! آنها قامت خود را در پیشگاه خدا خم مى‌کنند (و به رکوع مى‌روند) و پیشانى و کف دست‌ها و سر زانوها و نوک انگشتان پا را (به هنگام سجده) بر زمین مى‌گسترانند و آزادى خویش را از پیشگاه خداوند متعال درخواست مى‌کنند.

پیام امام امیر المومنین علیه السلام، حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی مد ظله العالی، جلد 7، ص 550 

https://lib.eshia.ir/27571/7/550

ثواب قیام اللیل بالقرآن‌

أَبِی ره قَالَ حَدَّثَنِی سَعْدُ بْنُ عَبْدِ اللَّهِ عَنْ سَلَمَةَ بْنِ الْخَطَّابِ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ اللَّیْثِ عَنْ جَابِرِ بْنِ إِسْمَاعِیلَ عَنْ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ أَبِیهِ ع‌ إِنَّ رَجُلًا سَأَلَ أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ ع عَنْ قِیَامِ اللَّیْلِ بِالْقُرْآنِ فَقَالَ لَهُ أَبْشِرْ مَنْ صَلَّى مِنَ اللَّیْلِ عُشْرَ لَیْلَةٍ لِلَّهِ مُخْلِصاً ابْتِغَاءَ ثَوَابِ اللَّهِ قَالَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لِمَلَائِکَتِهِ اکْتُبُوا لِعَبْدِی هَذَا مِنَ الْحَسَنَاتِ عَدَدَ مَا أَنْبَتَ اللَّهُ مِنَ النَّبَاتَاتِ فِی اللَّیْلِ مِنْ حَبَّةٍ وَ وَرَقَةٍ وَ شَجَرَةٍ وَ عَدَدَ کُلِّ قَصَبَةٍ وَ حوطة [خُوطٍ] وَ مَرْعًى وَ مَنْ صَلَّى تُسْعَ لَیْلَةٍ أَعْطَاهُ اللَّهُ عَشْرَ دَعَوَاتٍ مُسْتَجَابَاتٍ وَ أَعْطَاهُ‌ کِتابَهُ بِیَمِینِهِ* یَوْمَ الْقِیَامَةِ وَ مَنْ صَلَّى ثُمُنَ لَیْلَةٍ أَعْطَاهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ أَجْرَ شَهِیدٍ صَابِرٍ صَادِقِ النِّیَّةِ وَ شُفِّعَ فِی أَهْلِ بَیْتِهِ وَ مَنْ صَلَّى سُبُعَ لَیْلَةٍ خَرَجَ مِنْ قَبْرِهِ یَوْمَ یُبْعَثُ وَ وَجْهُهُ کَالْقَمَرِ لَیْلَةَ الْبَدْرِ حَتَّى یَمُرَّ عَلَى الصِّرَاطِ مَعَ الْآمِنِینَ وَ مَنْ صَلَّى سُدُسَ لَیْلَةٍ کُتِبَ مَعَ الْأَوَّابِینَ وَ غُفِرَ لَهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِهِ وَ مَا تَأَخَّرَ وَ مَنْ صَلَّى خُمُسَ لَیْلَةٍ زَاحَمَ إِبْرَاهِیمَ خَلِیلَ اللَّهِ فِی قُبَّتِهِ وَ مَنْ صَلَّى رُبُعَ لَیْلَةٍ کَانَ أَوَّلَ الْفَائِزِینَ حَتَّى یَمُرَّ عَلَى الصِّرَاطِ کَالرِّیحِ الْعَاصِفِ وَ یَدْخُلَ الْجَنَّةَ بِغَیْرِ حِسَابٍ وَ مَنْ صَلَّى ثُلُثَ لَیْلَةٍ لَمْ یَلْقَ مَلَکاً إِلَّا غَبَطَهُ بِمَنْزِلَتِهِ مِنَ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ قِیلَ لَهُ ادْخُلْ مِنْ أَیِّ أَبْوَابِ الْجَنَّةِ الثَّمَانِیَةِ شِئْتَ- وَ مَنْ صَلَّى نِصْفَ لَیْلَةٍ فَلَوْ أُعْطِیَ مِلْ‌ءَ الْأَرْضِ ذَهَباً سَبْعِینَ أَلْفَ مَرَّةٍ لَمْ یَعْدِلْ أَجْرُهُ جَزَاءً وَ کَانَ لَهُ بِذَلِکَ أَفْضَلُ مِنْ سَبْعِینَ رَقَبَةً یُعْتِقُهَا مِنْ وُلْدِ إِسْمَاعِیلَ وَ مَنْ صَلَّى ثُلُثَیْ لَیْلَةٍ کَانَ لَهُ مِنَ الْحَسَنَاتِ قَدْرُ رَمْلِ عَالِجٍ أَدْنَاهَا حَسَنَةٌ أَثْقَلُ مِنْ جَبَلِ أُحُدٍ عَشْرَ مَرَّاتٍ وَ مَنْ صَلَّى لَیْلَةً تَامَّةً تَالِیاً لِکِتَابِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ ذِکْرُهُ رَاکِعاً وَ سَاجِداً وَ ذَاکِراً أُعْطِیَ مِنَ الثَّوَابِ أَدْنَاهَا أَنْ یَخْرُجَ مِنَ الذُّنُوبِ کَمَا وَلَدَتْهُ أُمُّهُ وَ یُکْتَبُ لَهُ عَدَدَ مَا خَلَقَ اللَّهُ مِنَ الْحَسَنَاتِ وَ مِثْلَهَا دَرَجَاتٌ- وَ یَثْبُتُ لَهُ النُّورُ فِی قَبْرِهِ وَ یُنْزَعُ الْإِثْمُ وَ الْحَسَدُ مِنْ قَلْبِهِ وَ یُجَارُ مِنْ عَذَابِ الْقَبْرِ وَ یُعْطَى بَرَاءَةً مِنَ النَّارِ وَ یُبْعَثُ مِنَ الْآمِنِینَ وَ یَقُولُ الرَّبُّ تَبَارَکَ وَ تَعَالَى لِمَلَائِکَتِهِ یَا مَلَائِکَتِی انْظُرُوا إِلَى عَبْدِی أَحْیَا لَیْلَةً ابْتِغَاءَ مَرْضَاتِی أَسْکِنُوهُ الْفِرْدَوْسَ- وَ لَهُ فِیهَا مِائَةُ أَلْفِ مَدِینَةٍ فِی کُلِّ مَدِینَةٍ جَمِیعُ مَا تَشْتَهِی‌ الْأَنْفُسُ وَ تَلَذُّ الْأَعْیُنُ‌ وَ مَا لَا یَخْطُرُ عَلَى بَالٍ سِوَى مَا أَعْدَدْتُ لَهُ مِنَ الْکَرَامَةِ وَ الْمَزِیدِ وَ الْقُرْبَةِ.

ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، شیخ صدوق، جلد 1، ص 43- 44

https://lib.eshia.ir/15151/1/44

ثواب شب زنده دارى با قرآن‌

(1) 1- جابر بن اسماعیل از جعفر بن محمّد از پدرش علیهما السّلام نقل کند که مردى از امیر المؤمنین 7 سؤال کرد از فضیلت تلاوة قرآن در شب، فرمود: بشارت باد ترا هر کس یک دهم شب را به نماز بسر برد در حالى که نیّتش فقط خدا و طلب اجر الهى باشد، پروردگار بفرشتگان مى‌فرماید: بعدد آنچه روئیده مى‌شود از برگ و دانه‌ها و درختان در این شب، و بشماره تمام نى‌ها و شاخه‌هاى تازه، اجر و ثواب براى او بنویسید، و هر کس یک نهم شب را بعبادت و نماز مشغول باشد، خداوند استجابت ده دعا باو عطا میفرماید، و در قیامت نامه اعمالش را بدست راست او خواهد داد، و

هر کس یک هشتم شب را بنماز مشغول باشد خداوند پاداش یک شهید شکیباى با اخلاص باو عطا مى‌کند، و شفاعت او را در اهل خانه‌اش میپذیرد، و هر فرد که یک هفتم شب را نماز بخواند از قبر خود با چهره‌اى نورانى چون ماه شب چهارده محشور مى‌شود تا از صراط با جماعتى که در امانند عبور کند، و هر کس یک ششم شب را نماز بخواند در زمره توبه‌کاران و بازگشت‌کنندگان بسوى خدا نوشته مى‌شود، و گناهان قدیم و جدیدش آمرزیده مى‌گردد، و هر کس یک پنجم شب را نماز بخواند در بهشت از ندیمان ابراهیم خلیل 7 خواهد بود، و هر کس یک چهارم شب را بنماز بایستد در صف اوّل رستگاران خواهد بود تا از صراط مانند تند بادى بگذرد و بى‌مناقشه در حساب داخل بهشت گردد.

و هر کس یک سوّم از شب را نماز بخواند هیچ فرشته‌اى را ملاقات نمیکند مگر آنکه به مقام و منزلت او در نزد پروردگار غبطه و حسرت میبرد، و باو پیشنهاد مى‌شود که از هر کدام درهاى هشتگانه بهشت که میخواهى وارد شو، و اگر کسى نیمه‌اى از شب را نماز بخواند، اگر هفتاد هزار برابر زمین پر از طلا باشد برابرى با اجر او نمیکند، و از براى او در مقابل این عمل بیشتر از هفتاد غلامى که از اولاد اسماعیل باشند و آزاد کند پاداش است، و هر کس دو سوّم شب را نماز بخواند از براى او

بشماره شن‌هاى بیابان حسنات است، که کمترین حسنه‌اش سنگین‌تر از ده برابر کوه احد خواهد بود، و هر کس یک شب تمام بعبادت بسر برد در حالى که قرآن شریف را تلاوت کند و همه در رکوع و سجود و ذکر خدا باشد، بقدرى باو اجر داده شود که کمترین مقدارش آنست که گناهانش بریزد و پاک شود مانند روزى که از مادر متولّد شده، و بشماره تمام حسنات و درجات براى او پاداش است، و مشعلى از نور در قبر او زنند، و تیرگى گناه و حسد را از قلب او برطرف سازند، و او را از عذاب قبر ایمن گردانند، و بیزارى و برات آزادى از جهنّم را باو عطا کنند، و در زمره آنان که از عذاب الهى در امانند محشور مى‌شود، و پروردگار بفرشتگان میفرماید: اى فرشتگان من نظر کنید به بنده من شبى را بعبادت بجهت طلب خشنودى من بسر برد، او را داخل در فردوس کنید، و از براى او در آنجا هزار شهر است، در آن شهرها آنچه میل انسانها باشد مهیّا، و از آنچه چشمها لذّت میبرند موجود، و سعادتهائى که بدل هیچ کس خطور نکرده است، بعلاوه آنچه از احترامات و افزونیها و تقرّب و نزدیکى که برایش مهیّا نموده‌ام.

ترجمه علی اکبر غفاری، ثواب الاعمال، شیخ صدوق، ص 100- 102

https://lib.eshia.ir/12676/1/101

 

1404/01/08 

سرمقاله هفته‌نامه‌ی خط حزب‌الله«موسی جلودار است و نیل اندر میان است»

 «من در طی سالیان دراز، خطر اسرائیل غاصب را گوشزد مسلمین نمودم، که اکنون این‌‌ ‌‌روزها به حملات وحشیانۀ خود به برادران و خواهران فلسطینی شدت بخشیده است، و‌‌ ‌‌بویژه در جنوب لبنان به قصد نابودی مبارزان فلسطینی، پیاپی خانه و کاشانۀ ایشان را‌‌ ‌‌بمباران می کند.‌

من از عموم مسلمانان جهان و دولتهای اسلامی می خواهم که برای کوتاه کردن دست‌‌ ‌‌این غاصب و پشتیبانان آن به هم بپیوندند. و جمیع مسلمانان جهان را دعوت می کنم‌‌ ‌‌آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را که از ایام قدر است، و می تواند تعیین کنندۀ سرنوشت‌‌ ‌‌مردم فلسطین نیز باشد، به عنوان «روز قدس» انتخاب، و طی مراسمی همبستگی‌‌ ‌‌بین المللی مسلمانان را در حمایت از حقوق قانونی مردم مسلمان اعلام نمایند. از خداوند‌‌ ‌‌متعال پیروزی مسلمانان را بر اهل کفر خواستارم.»

حضرت روح‌الله با همین چند سطر، طی پیامی در میانه مرداد سال ۱۳۵۸ که مصادف با نیمه‌های ماه مبارک رمضان آن سال بود، پایه گذار روزی مهم و تاریخی شدند. آن روز شاید کمتر کسی در داخل و خارج کشور اهمیت چنین انتخابی را درک می‌کرد اما حضرت امام با تیزبینی و دوراندیشی همیشگی خود به فراست دریافته بودند که چالش‌های ریز و درشتی که آن روز ایران تازه انقلاب کرده با آن روبروست، نباید و نمی‌تواند جمهوری اسلامی را از خطر بزرگی به عنوان رژیم غاصب صهیونیستی غافل کند و آرامش و سعادت همه جهان اسلام و از جمله ایران، در گرو تعیین تکلیف این غده سرطانی زاده استعمار و استکبار در قلب جهان اسلام است.

چهل و شش سال پس از صدور آن پیام تاریخی، اهمیت این روز بیش از پیش آشکار شده است. اگر آن سال‌ها، روز قدس محدود به ایران و احیاناً چند کشور معدود بود، امروز به برکت ایستادگی‌ها و مقاومت‌ها، از شهرهای آمریکا تا اروپا پرچم فلسطین در اهتزاز است و همبستگی بین المللی با مردم مظلوم فلسطین و محکومیت رژیم غاصب و جنایتکار اسرائیل در اوج خود قرار دارد.

اما امسال روز قدس برای ملت ایران در طی همه این سال‌ها در خط مقدم این مبارزه اعتقادی و انسانی قرار داشته، اهمیت مضاعف و دوچندانی دارد. باند جنایتکار حاکم بر سرزمین‌های اشغالی و حامی شماره یک آنها یعنی دولت آمریکا، علی رغم یک سال و نیم جنایت بی امان و بی مانند علیه مردم مظلوم غزه، نتوانسته اند به اهداف خود دست یابند و جمهوری اسلامی ایران را یکی از اصلی‌ترین عوامل ناکامی خود در این میدان می‌دانند و می‌بینند. آنان خیال می‌کنند اگر با تهدید یا تطمیع بتوانند جمهوری اسلامی را از حمایت از آرمان آزادی قدس شریف منصرف سازند، خواهند توانست پرونده فلسطین را برای همیشه ببندند.

دشمنان برای رسیدن به اهداف خود ترفندهای بسیاری را تا کنون به کار بسته و امتحان کرده‌اند. یکی از اصلی‌ترین ترفندهایی که اینک نیز با شدت و حدت در حال اجراست، تبلیغات وسیع و عملیات روانی روی افکار عمومی ملت ایران است. این عملیات روانی چند وجهه و بُعد دارد؛ نخست آنکه می‌خواهند القا کنند مخالفت با رژیم صهیونیستی و حمایت از فلسطین، سیاستی پرهزینه و نامربوط به ایران است که منافع ملت ایران در ترک این سیاست است. وجهه دیگر این عملیات روانی ارعاب است؛ با القای این ادعا که رژیم صهیونیستی قدرتی شکست ناپذیر و دهشتناک دارد و ایران ضعیف تر از آن است که بخواهد مقابل آن بایستد و بهتر است تسلیم شود.

راهپیمایی روز قدس که در ۴۵ سال گذشته «در هوای سرد، هوای گرم، با دهان روزه، در سراسر کشور، نه‌فقط در شهرها؛ در شهرهای بزرگ، کوچک و روستاها» برگزار شده، معجزه ای همچون عصای موسی(ع) است که طی نیم روز، تمام توطئه‌ها و ترفندهای یک ساله دشمن را نقش برآب کرده و ثابت می کند؛ «ملّت ایران بر سر اهداف مهم و سیاسی و اساسی خود، پایدار و بااستقامت است.»

دشمنان جهان اسلام و ملت ایران مدتی است که خواب نظم جدید منطقه را می‌بینند و از آن دم می‌زنند. نظمی که در آن رژیم صهیونیستی برتری دارد، کشورهای اسلامی خوار و خفیف و مرعوب هستند و ملت‌ها نیز چاره‌ای جز نظاره و تحمل کردن ندارند اما ملت ایران نشان داده‌اند ملتی موقعیت شناس هستند و امروز بار دیگر هوشمندی و صلابت خود را به دشمنان نشان خواهند داد.

https://farsi.khamenei.ir/others-report?id=59873

 

این مقالات کاظم عزیزی و لئون تختجان را هم در نظر بگیرید:  

مقالات کاظم عزیزی:

https://arxiv.org/abs/2503.12390

https://arxiv.org/abs/2503.00993

https://arxiv.org/abs/2502.16878

https://arxiv.org/abs/2502.16689

https://arxiv.org/abs/2502.09409

https://arxiv.org/abs/2501.18562

https://arxiv.org/abs/2501.11331

Leon Takhtajan articles:

https://arxiv.org/abs/2502.10210

https://arxiv.org/abs/2306.13636

https://arxiv.org/abs/2112.07942

و حالا ما مقالات ندا صدوقی را هم اینجا خیلی کاری نداریم، ولی از آن طرف هم در مسجد و حوزه ی علمیه یحتمل همین مسائل شب زنده داری و ترتیل قرآن را داریم آنچنان که شیخ صدوق هم مطرح می فرمایند. عرض بنده ی حقیر این است که در این مسائل یک نظم و انتظامی هست که اگر شاگرد بخواهد از حلات خلاء بسمت الفهای بنیهایت آیات اللهی مرابت و درجات متعالیه و اجتهاد و حضرات آیات عظام مراجع تقلید و حضرت ولی فقیه مد ظله العالی حتی الی ما شاء الله هم میل کند، ولی نداند خیلی هم دارد چه می کند؛ یحتمل بیشتر هم در مسائل خود سر در گم شود و دچار انواع درهمتنیدگیهایی شود که می توانند آیا چقدر او را در ایالات متحده چند جهانی استکان نلبکیهای توپولوژیک ابرتقارنی ... ربع و نیم و تمام ... چرخشی قلوب آسمانی و زمینی، حتی یحتمل در دو تاییهای سیاه چاله ای- ستاره ای از سیاه چاله های نجومی بسمت نورانیت ستاره ای برده یا برعکس او را در قعر سیاه چاله ها هم گمش کنند و .... 

یک نکته ای که اینجا است، این است که فرض بفرمائید مثلاً شما می خواهید پایتخت را عوضش کنید و مثلاً از تهران به اصفهان هم انتقالش دهید! ولی یک وقت هم هست که مسئله مثل فطریه است که می فرمایند اول به اعضای خانواده ی خود فطریه تعلق می گیرد، و بعد به همسایه ها و بعد هم به شهر یا شهرستان خود ولی دیگر به شهری دیگر سعی کنید بنا به احتیاط واجب فطریه خود را پرداخت هم نفرمائید. و اما یک وقت هم هست که این خود امام حسین علیه السلام تشریف دارند که می فرمایند بهتر است یک سفری هم برویم کربلای معلی حتی وقتی هنوز خیلی به کربلای معلی یحتمل شناخته هم نشده بوده است! ولی حالا اگر قرار بود امام حسین صلوات الله و سلامه علیه تشریف ببرند یک جایی مثل کربلا و بقولی قرار بود پایتخت را تغییر دهند، آیا به کدام شهری در کدام کشوری هم تغییرش می دادند؟! یحتمل بعضی اینجا اشکال هم بفرمایند که خوب حالا چه لزومی هم دارد که امام حسین علیه السلام امروز هم تشریف بیاورند و بلکه پایتخت را هم به یک شهری در کشور یا حتی کشوری دیگر هم تغییر دهند؟! نکته ی مهم اینجا است که یحتمل این مسئله هم مطرح شود که این مسئله اصلا جایز هم نیست و بلکه اصلا نمی شود پایتخت را از تهران به جای دیگری هم انتقالش داد؛ ولی به هر حال، باز هم این مسئله می تواند مطرح شود که دیگران که می توانند این مسئله را برای خودشان و بلکه برای ما و حتی منطقه مان هم مطرح کنند که فلان پایتخت آیا باید یا نباید انتقال پیدا کنند و آیا چقدر هم با مقاومت و بلکه مقاومت اسلامی هم روبرو می شود و ....

و لذا، یحتمل اینجا بعضی اشکال هم کنند که مسئله انتقال پایتختها با یک هندسه ی ناجابجایی یا حتی هندسه ی جابجایی مطرحه ترکیبی در الفهای بینهایت آیات اللهی مراتب و درجات متعالیه هم می تواند مواجه شود که آیا چقدر هم انقلابی را در جهان اسلام و بلکه اسلام جهانی نیز مطرح کند، و بلکه آیا چقدر هم یحتمل ما را با تبدیل شدن انقلاب اسلامی به یک امپراتوری و بلکه دیکتاتوری هم مواجه کند یا خیر و .... یعنی آیا چقدر هم در مواجهه با استکبار جهانی، بتوان بر آن هم غلبه کرد، و بلکه چقدر هم استکبار جهانی بفکر این هم هست که استکبارش را توسط دیکتاتوری و فرعونیت خود و القائش بر دیگران در بین مسلمانان و اسلام هم غلبه کند.

و اینجا است که چت جی پی تی بکار می آید که بالاخره اگر امروز حتی پیغمبر اکرم محمد مصطفی صل الله علیه و آله و سلم می خواست بعد از هزار و اندی سال دخت گرامی اش صدیقه ی کبری را هم نصیحت کند آنچنان که بدین وسیله حتی ترویج حجاب کامل اسلامی و بلکه چادر مشکی هم شود، این نصیحتها کدام هم می بودند؟! البته یک گفتارهای ساده ای هم مطرح اند که بسادگی به زبانهای مختلف می فرمایند که:

من پدرت هستم

انا والدک. انا ابوک یا بنتی.

Yo soy tu padre.

I am your father.

Je suis ton pere. Je suis votre pere.

Ich bin dein Vater. Ich bin ihre(?) Vater.

و لذا، بنده ی حقیر عرضم این است که اینها چه مشکلی را می تواند از مشکل پایتختهای ما حتی در رابطه با امام زمان عجل الله فرجه الشریف نیز حل کنند و ...؟ یحتمل این فقط یک شروع خیلی ابتدایی هم باشد برای ارائه ی مشکل به چت جی پی تی، آنچنان هم که مسئله را در کیو سی دی هم یحتمل باید با CGAN آیا حلش کرد و در رابطه با ابرتقارنها و رویه های ریمانی و ریسمان هم با مدلهای سیگمای مختلف آیا چقدر طرفیم و .... یک مسئله اینجا این است که آیا چت جی پی تی می تواند مسئله را از حالات کلاسیک مکانیک نیوتنی یا لاگرانژی یا هامیلتونی به مکانیک کوانتومی و بلکه QFT و هندسه ی ناجابجایی هم انتقال دهد و بعد آیا چطور هم بتوان آنرا به الفهای بیهایت آیات اللهی مراتب و درجات متعالیه ی بالاتر نیز ارتقائشان داد و در نظر هم داشت که در کدام دوتاییهای سیاه چاله ای-سیاه چاله ای  یا سیاه چاله ای- ستاره ای هم یحتمل درهمتنیدیگیهایی رخ می دهند و بلکه ذره در سیاه چاله هم گرفتار نشده و بلکه قابلیت آنرا هم دارد که از سیاه چاله فرار کرده و بسمت الفهای بینهایت آیات اللهی مراتب و درجات متعالیه بسمت حالاتی با انرژیهای بالاتر هم میل کند و .... نکته ی هوش مصنوعی اینجا است که یحتمل ما در محاسباتمان مسئله را بیش از حد خصوصی یا عمومی اش می کنیم و لذا درست اصل مسئله را درک نمی کنیم. یعنی یحتمل مثلاً در رسیدن به حکمت الهی از ریاضی فیزیک حکمت متعالیه نظریه های حمیدی مجیدی فقهی نیز یا بیش از حد سخت گرفته و آنگاه مسئله را تبدیل به خشکه مقدسی هم کنیم یا اینکه برعکس هم یحتمل آنقدر مسئله را مادی اش کنیم که دیگر مسائل مهم در توحید نبوی محمدی علوی موجود در حکمت الهی نیز در بینا بین مسائل مادی و بلکه ریاضی فیزیکی گم شوند و دیگر درست هم نتوان به منزلت عقل در هندسه ی معرفت دینی هم پرداخت و حتی شاگرد را به راه های انحرافی هم خدای ناکرده بکشانند و .... اینجاها است که چت جی پی تی حتی می تواند به سرمایه گذاری در تولید هم کمک کند. لا اله الا الله اللهم صل علی محمد و آل محمد و تقبل شفاعته وارفع درجته اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه

https://arxiv.org/search/?query=bps+syk+schwarzian&searchtype=all&source=header

 

https://arxiv.org/search/?

query=syk+schwarzian&searchtype=all&abstracts=show&order=-

announced_date_first&size=50

 

https://arxiv.org/search/?

query=black+hole+bps+state&searchtype=all&abstracts=show&order=

-announced_date_first&size=50

 

https://arxiv.org/search/?

query=black+hole+escape+states&searchtype=all&abstracts=show&or

der=-announced_date_first&size=50

-------------------------------------------------------

وَإِذْ قُلْتُمْ یَا مُوسَىٰ لَن نَّصْبِرَ عَلَىٰ طَعَامٍ وَاحِدٍ فَادْعُ لَنَا رَبَّکَ یُخْرِجْ لَنَا مِمَّا تُنبِتُ الْأَرْضُ مِن بَقْلِهَا وَقِثَّائِهَا وَفُومِهَا وَعَدَسِهَا وَبَصَلِهَا قَالَ أَتَسْتَبْدِلُونَ الَّذِی هُوَ أَدْنَىٰ بِالَّذِی هُوَ خَیْرٌ اهْبِطُوا مِصْرًا فَإِنَّ لَکُم مَّا سَأَلْتُمْ وَضُرِبَتْ عَلَیْهِمُ الذِّلَّةُ وَالْمَسْکَنَةُ وَبَاءُوا بِغَضَبٍ مِّنَ اللَّهِ ذَٰلِکَ بِأَنَّهُمْ کَانُوا یَکْفُرُونَ بِآیَاتِ اللَّهِ وَیَقْتُلُونَ النَّبِیِّینَ بِغَیْرِ الْحَقِّ ذَٰلِکَ بِمَا عَصَوا وَّکَانُوا یَعْتَدُونَ ‎﴿البقرة: ٦١﴾‏

وَأَوْحَیْنَا إِلَىٰ مُوسَىٰ وَأَخِیهِ أَن تَبَوَّآ لِقَوْمِکُمَا بِمِصْرَ بُیُوتًا وَاجْعَلُوا بُیُوتَکُمْ قِبْلَةً وَأَقِیمُوا الصَّلَاةَ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِینَ ‎﴿یونس: ٨٧﴾‏

وَقَالَ الَّذِی اشْتَرَاهُ مِن مِّصْرَ لِامْرَأَتِهِ أَکْرِمِی مَثْوَاهُ عَسَىٰ أَن یَنفَعَنَا أَوْ نَتَّخِذَهُ وَلَدًا وَکَذَٰلِکَ مَکَّنَّا لِیُوسُفَ فِی الْأَرْضِ وَلِنُعَلِّمَهُ مِن تَأْوِیلِ الْأَحَادِیثِ وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَىٰ أَمْرِهِ وَلَـٰکِنَّ أَکْثَرَ النَّاسِ لَا یَعْلَمُونَ ‎﴿یوسف: ٢١﴾‏

فَلَمَّا دَخَلُوا عَلَىٰ یُوسُفَ آوَىٰ إِلَیْهِ أَبَوَیْهِ وَقَالَ ادْخُلُوا مِصْرَ إِن شَاءَ اللَّهُ آمِنِینَ ‎﴿یوسف: ٩٩﴾‏

وَنَادَىٰ فِرْعَوْنُ فِی قَوْمِهِ قَالَ یَا قَوْمِ أَلَیْسَ لِی مُلْکُ مِصْرَ وَهَـٰذِهِ الْأَنْهَارُ تَجْرِی مِن تَحْتِی أَفَلَا تُبْصِرُونَ ‎﴿الزخرف: ٥١﴾‏

 

وَمِمَّنْ حَوْلَکُم مِّنَ الْأَعْرَابِ مُنَافِقُونَ وَمِنْ أَهْلِ الْمَدِینَةِ مَرَدُوا عَلَى النِّفَاقِ لَا تَعْلَمُهُمْ نَحْنُ نَعْلَمُهُمْ سَنُعَذِّبُهُم مَّرَّتَیْنِ ثُمَّ یُرَدُّونَ إِلَىٰ عَذَابٍ عَظِیمٍ ‎﴿التوبة: ١٠١﴾‏

مَا کَانَ لِأَهْلِ الْمَدِینَةِ وَمَنْ حَوْلَهُم مِّنَ الْأَعْرَابِ أَن یَتَخَلَّفُوا عَن رَّسُولِ اللَّهِ وَلَا یَرْغَبُوا بِأَنفُسِهِمْ عَن نَّفْسِهِ ذَٰلِکَ بِأَنَّهُمْ لَا یُصِیبُهُمْ ظَمَأٌ وَلَا نَصَبٌ وَلَا مَخْمَصَةٌ فِی سَبِیلِ اللَّهِ وَلَا یَطَئُونَ مَوْطِئًا یَغِیظُ الْکُفَّارَ وَلَا یَنَالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَّیْلًا إِلَّا کُتِبَ لَهُم بِهِ عَمَلٌ صَالِحٌ إِنَّ اللَّهَ لَا یُضِیعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِینَ ‎﴿التوبة: ١٢٠﴾‏

 

إِنَّ أَوَّلَ بَیْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ لَلَّذِی بِبَکَّةَ مُبَارَکًا وَهُدًى لِّلْعَالَمِینَ ‎﴿آل عمران: ٩٦﴾‏

وَهُوَ الَّذِی کَفَّ أَیْدِیَهُمْ عَنکُمْ وَأَیْدِیَکُمْ عَنْهُم بِبَطْنِ مَکَّةَ مِن بَعْدِ أَنْ أَظْفَرَکُمْ عَلَیْهِمْ وَکَانَ اللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِیرًا ‎﴿الفتح: ٢٤﴾‏

 

مسئله ی اسلام جهانی، این نیست که فقط فرض بفرمائید واشنگتن دی سی را بخواهیم یک پایتخت اسلامی اش کنیم و بلکه پایتخت اسلام را هم به واشنگتن دی سی انتقال دهیم! مسئله حتی این هم نیست که مثلاً کل قاره های آمریکای شمالی و جنوبی و بلکه استرالیا را حتی یک جا و یک مرتبه و دفعتاً اسلامی شان کنیم. مسئله این هم حتی نیست که بتوان مثلاً همانطوری که بین سن پترزبورگ و نیویورک، یا پاریس و تهران تبادلات علمی یحتمل داریم، همانطور هم بین تهران و دانشگاه شریف و ام آی تی و استنفورد و هاروارد و پرینستون و ... ارتباطات علمی هم برقرار کنیم و ریاضی فیزیک حکمت متعالریه نظریه های حمیدی مجیدی فقهی را هم گسترش دهیم و .... 

مسئله این است که وقتی دوگانهای الکتریسیته- مغناطیسم را داریم بررسی می کنیم که در پایتختی توحیدی واقع است و بین بنده و خدایش ارتباط می تواند برقرار کند، و انگاه همین پایتخت توحیدی را بخواهیم به پایتختی غیر توحیدی منتقل کنیم، یحتمل با مقاومتی استکباری روبرو می شویم؛ و این در صورتی است که در جهت مخالف که پایتخت توحیدی مورد هجوم پایتخت غیر توحیدی واقع شود، آنگاه با مقاومت اسلامی حتی مستضعفین بر علیه استکبار  هم مواجه خواهیم شد. ولی در ظاهر یحتمل فقط بنظر برسد که مسئله مملو از مسائل الکترومغناطیسم کلاسیک و نسبیتی و کوانتومی و QED , ... هم باشد.

بنده داشتم یک برنامه ای را برای آموزش تبدیل برق dc به AC را در اینترنت می دیدم که از انواع mosfet ها و خازنها و مقاومتها و ... هم استفاده می کرد. البته شما حساب هم کنید که یک سری مربعهایی را دارید که تا بینهایت هم ادامه می یابند و روی هر ضلع این مربعها هم یک مقاومت داریم که همه ی این مقاومتها هم با هم برابرند:

_ _

ا ا ا....

_ _ 

برای اینکه مقاومت کل این سیستم مقاومتها را هم حساب کنید، کافی است یک مربع را این ور و آن ورش کنید؛ و چون این سیستم بینهایت است. در کل سیستم تغییری ایجاد نمی کند. و لذا می توانید مقاومت سیستم را مساوی یک ضلع مربع قرار داده و با استفاده از بقیه ی مقاومتها روی همان مربع، برآورد مقاومت سیستم را بدست آورید. و اما اگر مجموع مقاومتها در سیستم مقاومت بینهایت مملو از صفر و یکهایی باشند که با آرایشهای مختلف هم بتوانند شکل گیرند، آنوقت بینهایت مقاومتهای مختلف را هم شکل می دهند. و حال فرض هم بفرمائید که این مقاومتها فقط بصورت خطی تا بینهایت نمی روند و بلکه اضلاع مقاومتها یک شبکه ای را هم در صفحه پر کنند و حتی آنگاه تا بینهایت هم امتداد داشته باشند و .... این سیستم مقاومتی یحتمل شما را به مقاومتهایی از نوع حدهای اعداد متعالی هم سوق می دهند و حالا خیلی هم وارد الفهای بینهایت آیات اللهی مراتب و درجات متعالیه اینجا دقیقاً نمی خواهیم وارد شویم و .... و لذا علی ایحال، گروه های لی یحتمل خواهیم داشت و از جمله هم SL_2(R, Z) و توابع اتومورفیک و بلکه واریته های شیمورا و ... و حالا اگر ابرتقارن هم به مسئله اضافه شود که مدلهای WZNW و  AdS/CFT ... نیز  وارد مسائل می شوند و ....

عرض بنده ی حقیر این است که گاهی مسئله ی دوگانها در الکتریسیته- مغناطیسم و الکترومغناطیسم و نیروهای قوی/ضعیف در مدل استاندارد ذرات فیزیک را بنظر برسد که می توان هم به یک وحدت رساند و بلکه گرانش را هم به این وحدت اضافه کرد. ولی وقتی وارد مسائل استکباری- مستضعفین و انتقال پایتختها از این نوع می شویم، خوب این استکبار هم بنظر می رسد که برایش خیلی راحتتر است که زور بگوید و کارش را انجام دهد تا اینکه مستضعفین عالم هم پایتختشان را به پایتخت استکباری نیز انتقال دهند یا حتی بر آن غلبه هم کنند آنچنان که استکبار هم اسلام بیاورد. الا اینکه معجزه ای رخ دهد در حدود معجزات فتح مکه توسط رسول اکرم محمد مصطفی صل الله علیه و آله و سلم .... و لذا حضرت ولی فقیه مد ظله العالی می فرمایند برای پیروزی اسلام و جبهه ی مقاومت سوره ی مبارکه فتح، دعای 14 ضحیفه سجادیه، و دعای توسل را بخوانید. لا اله الا الله اللهم صل علی محمد و آل محمد و تقبل شفاعته وارفع درجته اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة و النصر واجعلنا من خیر انصاره واعوانه و الذابین عنه و المسارعین الیه فی قضاء حوائجه والمستشهدین بین یدیه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی